Connect with us

Звездни

По стъпките на майка си: Кая Гербер на 17- модел на годината

Публикувана

на

Синди Кроуфорд позира заедно с дъщеря си Кая Гербер пред камерите на тържествената церемония по награждаване на British Fashion Awards 2018. Тя се състоя вчера в Лондон в двореца Кенсингтън.

 

На модния подиум в Лондон

В началото на 2018 година тя беше лице и на колекцията на Алекзандър Уанг. Представяла е още Channel, YSL, Valentino, Versace, Мoschino, Burberry и Prada. В социалните мрежи Кая се радва на милиони последователи, а всички модни експерти й вещаят бляскава кариера.

Кая Гербер е едва на 17 , а се окичи с престижната награда за мода

Един от най-изявените гости бяха семейство Кроуфорд-Гербер, които пристигнаха в пълния си блясък на британското събитие.

Дъщерята на Сидни -Кая

Супермоделът от 90-те се появи в черна рокля с пуснати рамене от капсулната колекция на „Marchesa“ за Net-a-Porter, докато 17-годишната модна икона предпочете визия на Аlехаnder МсQuееn. Малко по-късно на Кая ѝбеше връчена награда за Модел на годината от британската модна камара.

 

Кая сключва първия си рекламен договор едва на 10, а дебюта си на модния подиум прави през есента на 2017-та, като дефилира с дрехи от колекцията на Раф Симънс за Калвин Клайн.

 

По-късно към двете дами се присъедини и мъжката част на семейството.

По стъпките на майка си

 

Ранди и Пресли бяха облечени елегентно и почти еднакво – изцало в черно. Бащата на семейството заложи на черна риза, докато младият Гербер избра да се появи със семпла тениска.

twig.bg

Advertisement

Facebook