Connect with us

Астро

Последен ден на ретроградния Меркурий. Какво вещаят звездите за днес 28 март?

Публикувана

на

Днес е последният ден на ретроградния Меркурий. Той тръгва в директна посока след 15.55 ч., но все още е в своята стационарно-директна фаза и на практика сякаш планетата „стои“ на едно място.
Затова той ще е максимално бавен и „капризен“. Ще се проявят най-силно негативните му качества, като забавяне, отлагане, проблеми с транспорта, трудности в комуникациите, некачествени стоки, грешни избори и постъпки.

Ще се наложи още един ден да потърпим, но за сметка на това, днес за последно може да свършим своята залежала работа и ангажименти.

Луната вече е в Козирог и от сутринта е в напрегнат аспект към Слънцето. Може да се почувствате, неуверени, уморени, разколебани и с ниско самочувствие. Постарайте се да не се претоварвате с работа. Ограничете общуването, днес само ще се затормозите, а полза и разрешение на въпросите няма да има.

Късно вечерта след 20 часа до полунощ следете за важни, силни и показателни знаци на съдбата, които ще ви помогнат в близко време да промените нещо важно в живота си.

В четвъртък ще сте много предпазливи във финансовите си дела, особено ако ви предстоят подобни действия с непознати хора или такива, за които имате притеснение. Четвъртък ще бъде ден, в който ще очаквате конкретни резултати от вашите срещи и разговори. Това може да ви направи нетърпеливи и настъпателни, което може да ви навреди. Младите мъже да бъдат по дипломатични в любовните си отношения, да избягват натяквания свързани с минали грешки или преживявания. Младите жени да внимават във всичко, което има връзка с някакъв документ или договор.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате ангажименти или ще преживеете събития свързани с пари. Мнозина ще се зарадват на документ от финансов характер или на друга парична или материална придбивка. Денят обаче не вещае безгрижно ежедневие, затова бъдете внимателни при изпълнение на своите задължения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък трудно ще отделите време за себе си, тъй като приятели и познати ще ви ангажират вниманието с различни разговори. Изненадите днес ще са свързани с новини свързани с хора, които познавате. Днес избягвайте да вземате пари на заем или вещи под наем.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще се ангажирате с разговор свързан с бъдещето на момиче или жена от кръга ви роднини. Днес ще имате повече домашни ангажименти, така че избягвайте да се ангажирате с други неща, за които вероятно няма да имате достатъчно време. Днес бъдете готови да приемете предложение, чието развитие ще бъде през следващите дни.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате повече задачи от материален характер: битови проблеми в дома, ангажименти с техника или личен автомобил и др. Денят вещае срещи и контакти по-скоро по задължение, отколкото за удоволствие. Четвъртък обаче може да ви изненада приятно със събитие, което да промени живота ви или плановете ви за близките седмици.

twig.bg

Advertisement

Facebook