Connect with us

Астро

Придобивки и печалби за Скорпион, нова работна позиция за Козирог

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
В 22 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен, а астрологическата змия си захапва опашката. Приключва един цикъл на развитие и вече поглеждаме към нещо ново. Трудно ще се ориентирате в морето от предложения и реклами. По различни канали ще се опитват да ви въздейстат и зарибяват. Спазвайте диета. Постарайте се да изхвърлите и от душата си вредните и разболяващи мисли. Ще ви си отрази добре умерено физическо натоварване. Вечерта е рискова за хората страдащи от маниакални депресии.

Телец 21 Апр – 21 Май
Предприетото днес ще има успех. Добре е да участвате в групови инициативи и да свикате събрания на екипа. Всеки трябва да си намери мястото, да се ориентира в посока на личните си стремежи и интереси. Осъществените връзки и водените преговори ще са с голяма перспектива. Предстоящото пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница. Внимавайте, не се парфюмирайте силно и не обличайте крещящи тоалети. Днес сетивата са особено изострени. Може да отблъснете вместо да привлечете нужните хора.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Предприетото днес ще помогне да утвърдите позицията си на работното място и в обществото. Направете разбор на връзките, прекъснете вредни и разболяващи контакти, спазвайте диета. Денят ви дава шанс да се прочистите, да отстраните шлаката на всички нива и да подредите отношенията си по нов начин. Ще получите изгодни предложения. Не бързайте да задвижвате нови проекти, но не отказвайте оферти. Влизате в режим на изчакване и натрупване на възможности и потенциали, докато ситуацията при вас се пречисти и подреди.

Рак 22 Юни – 22 Юли
От тази вечер Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена. В живота ви може да се появи опасен дразнител. Приближаващото пълнолуние засилва маниакалните депресии и ви настройва меланхолично. Движете се в среда, която не ви натоварва, общувайте с хора, които няма да ви занимават с личните си проблеми. Сетивата са изострени до край. Всичко ще ви прави впечатление. Ще се дразните по незначителни поводи и ще обтегнете отношенията си с партньори. Нищо важно не насрочвайте за утре.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Днес ще доминирате на преговори, ще определяте правилата на играта и ще поставяте условита си на събранията, които организирате или на които сте почетни представители и председатели. С навлизането на Слънцето в Овен огнените знаци навлизат в силен и творчески период. Всичко предприето ще донесе ползи и късмет, ще извади вашата кандидатура на предни позиции и ще ви осигури печалби. Лесно ще направите полезни за околните собствените си амбиции. Но в любовта ще трябва да се постараете повече.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Силните на деня търсят доверени хора и специалисти, на които да се опрат. Кандидатствайте за нова професионална позиция. Очертават се покани и пътувания, директни срещи и поръчки даващи възможност да печелите много по-добре в бъдеще. Съветът е да не зарязвате досегашните си ангажименти заради новите, които се очертават. С вродения си работохолизъм може да се справите и с двете задачи на ниво. Препоръчва се умерено физическо натоварване. Нужният ви фитес ще намерите в новата работа.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Денят ви насочва към нова посока, отваря шансове за допълнителна или нова работа и подканя да се включите активно в мероприятията организирани на работното ви място. Предстои пълнолуние във вашия знак, което ще напълни потребителската ви кошница. От тази вечер Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Овена. Конкуренцията ви ще се активизира, ще трябва да се стараете повече и да не пропускате шансовете си. Организирайте пътувания и директни срещи. Не се гримирайте силно, а стилно. Сетивата са изострени.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на придобивки и печалби. Проблемът е, че всичко ще трябва да се дели, независмо кой какъв принос има. Качвате кръвното и адреналина. С непредването на деня битките се изострят и в утрешния ден за грешка няма да има прошка. Не оставайте сами тази вечер. Нуждаете се от подкрепа и доверено рамо. Проблемите в любовта ще дадат неприятни рикошети в работата и в отношенията ви с околните. Не си изливайте яда на тези, които не го заслужават. Концентрирайте се над работата и ще спечелите изгодни оферти.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Денят дава много възможности, но очертава и забрани, които не бива да пренебрегвате. Не се преуморявайте, щадете очите не товарете сърцето. Добре е да се спазва диета. Лесно се отслабва на пълнолуние. В делови план интересите ви ще се сблъскат с тези на силни и амбициозни партньори. Няма да успеете в еднолични битки. Съберете екипа, действайте синхронно с колектива и така ще прокарате личните си идеи. Вечерта не оставайте сами, меланхолията се засилва, мигрената също. Лесно се изпада в депресивни състояния.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Не пропускайте нито една добра възможност в този ден. Водете преговори, внедрете се в нова група по интереси, в нова среда или на нова работна позиция. Личната ви активност ще даде резултат. Не отклонявайте покани. Ден на тръбача, който свири сбор. Събират се единомишленици, създават се нови екипи и връзки, опипва се почвата за бъдещите инициативи. Утре ситуацията коренно ще се измени, конкуренцията готви удар. От особено значение е днес да си подсигурите нужните защити и защитници. Действайте екипно.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на победи и постижения, на срещи, които ще ви дадат нови шансове и възможност да подновите стари делови котакти и да създадете нови. Не пренебрегвайте покани и предложения за лични и делови срещи. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета, но до петък имате всички шансове да доминирате в средата си или на места, където още не сте познати и признати. Да няма магична дейност. Пълнолунието превъзбужда. Настройте се на активна самозащита в утрешния ден, когато апетитите максимално ще се изострят.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Приближаващото пълнолуние стимулира меланхолични и депресивни състояния. На преден план излизат маниакалните депресии, особено манията за преследване. Плачете или се смеете по незначителни поводи. Реагирате неадекватно в ситуации, които изискват точна и балансирана преценка. Ще се чувствате добре в компанията на близки и прители, които ви приемат и обичат такива каквито сте. Не оставайте сами тази вечер, особено ако се чувствате нащастни и преживявате лична криза. Добре е да се работи в екип.

twig.bg

Advertisement

Facebook