Connect with us

Звездни

Принц Уилям изневерил на Кейт с Роуз?

Публикувана

на

Изневерил ли е принц Уилям? Според журналистката от списание „Slate“ Никол Клайф, отговорът е да! Обвинен в това, че е измамил Кейт Мидълтън, на бъдещия крал на Великобритания „лекция“ е изнесъл по-малкият му брат принц Хари.

Въпреки че раждането на бебето на Мегън Маркъл наближава, кралското семейство е изправено пред голям скандал. Според няколко британски вестника принц Уилям бил изневерил на Кейт Мидълтън… Тази, с която 36-годишният бъдещ крал бил имал връзка, не е никой друг, а Роуз Ханбъри, маркиза на Чамли.

Роуз Ханбъри Приятелка на двойката от няколко години, на предполагаемата любовница на принц Уилям ѝ е бил забранен достъп до обкръжението на кралското семейство.

Докато тя и съпругът й, Дейвид Роксейведж, редовно присъстваха на официални вечери, сега те вече са станали персона нон грата в двореца. И те не са единствените, които се сблъскаха с гнева на най-известното семейство във Великобритания.

Дочул за тези слухове, принц Хари строго се е скарал на по-големия си брат. Така поне твърди журналистката Никол Клайф, според която прелюбодейството на принц Уилям ще предизвика голямо напрежение между двамата братя. на снимката: Принц Хари и Мегън Маркъл Както вече съобщиха преди няколко месеца, Меган Маркъл и нейният съпруг, принц Хари, най-накрая се настаниха в имението Фрогмор. Неочакван ход, който само добавя към слухове, че херцогът и херцогинята от Съсекс са в хладни отношения с останалите членове в Кеймбридж.

И ако вината отдавна се приписваше на бившата звезда от култовия сериал „Костюмари“ – че трудно се разбирала с Кейт Мидълтън – изглежда, че истинските виновници са двамата синове на принц Чарлз. Обзет от необуздана ярост, когато открил предполагаемата изневяра на по-големия си брат, принц Хари му е дал да разбере какво мисли за това: „Изневярата съсипа детството ни. Как може да имаш приключение, когато имате три деца?“ Според Никол Клайф след това двамата братя едва ли ще си говорят повече.

twig.bg

Advertisement

Facebook