Connect with us

Астро

Проблеми засипват Дева, ден за непланирани пътувания за Водолей

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр

Всичко научено и проучено днес ще ви влезе в работа, ще позволи да направите успешен ход и да се предпазите от конкурентни атаки в утрешния ден. Добре е да влезете в нова група по интереси във връзка с работната или спортната ви програма. Потърсете допълнителна информация за партньорите, за местата и позициите, за които ще кандидатствате. Ден на алтруистите. Опирайки се на опита си започнете да обучавате готовите да ви се доверят. И сънищата от тази сутрин носят познание, от което може да се възползваме

Телец 21 Апр – 21 Май

Дори и прочетеното в минутите преди изпит днес ще ви влезе в работа. Печелят хората умеещи да се възползват от информацията, която ни залива, да открият зрънцето истина в плявата от новини, съобщеня и провокативни изказвания. Проведете консултации със специалисти в интересуващата ви област. Не се доверявайте на лаици, търсете второ и трето мнение, ако нещо ви смущава. Не се скъпете, платете за калифицирана услуга, за да не се налага после да плащате повече. Наблегнете на растителната храна в големи количества.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на тайното знание. Печелят тези, които са вътре в нещата, които работят в кухнята на новините и са добре подготвени да сортират и дефинират нещата от живота. Ще се наложи да се потрудите повече, да се поровите в справочници, да потърсите капацитет за съвет. Днес и утре Луна и Юпитер ви гледат в опозиция. Не си позволявайте да вървите против закона, против колективните намерения и стремежи. Мислете и действайте екипно. Соловите акции ще срещнат активен отпор, особено ако застрашават интересите на много хора.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден за проучване, за откриване на подходящите хора и фактори, които ще помогнат да си свършите работата, да получите ценен съвет и насоки за бъдещето. Посетете специалисти и консултанти, решете от раз и комплексно проблемите, които ви вълнуват. Трудно ще се справите сами, особено ако сте лаици в областа или сте емоционално зависими в ситуацията. Препоръчително е да се действа с хладен ум, а не със страсти и емоции. Преговаряйте по същество и конкретно по въпроса. Всяко разсейване в момента ще ви коства много.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ще излезете на предни позиции стига да сте в час с нуждите на момента, да сте добре информирани и допуснати до поверителна информация не само в своята област, но и в други пазарни и обществени сектори. До вечерта уредете срещи на четири очи, посетете хора, които дърпат конците в една или в друга сфера на личния ви или обществен живот. Сами може да спечелите от консултантска дейност, ако знаете и можете много. Дано сте усвоили и защитни умения. Майсторът в бойните и житейски изкуства никога не е на мястото на удара.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Засипват ви проблеми. Много неща ще са скрити от погледа ви. Ще изпаднете в информационно затъмнение. Колеги ще се опитват да ви изолират от актуалните професионални новини и изисквания. Старайте се да бъдете максиално информирани, да пиете вода от първоизточника и да не се съобразявате с лаиците. Ако не се постараете още в утрешния ден може да изпаднете в неприятни ситуации и да излезете от играта. Тези два дни ще покажат истинската стойност на някои ваши връзки. Работете над уменията и квалификацията си.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на скритото знание, на информациите, които не се дават всеки ден и на всеки. Проучете как стоят нещата по отношение на предстоящо договаряне и приемане на поръчки. Не пропускайте подробности и детайли при преговори, за да не се окаже, че сте избрали най-неудобния и скъп за вас пакет от услуги и предложения. Явете се на конкуси и изпити, ако чувствате, че сте подготвени. Търсете квалифицирана помощ при здравословен проблем. Ден на специалистите, на хората които си заслужават парите за услугите, които ни правят.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за предаване на личния опит. Някой ще се обзаведе с ученици, друг ще се включи в обучаваща програма, която ще му даде много в бъдеще. Лесно се усвояват всякакви уроци, лесно се печелят последователи и се влиза в престижна серда. Не се изолирайте, явете се на конкурси и рекламирайте продуктите си. Сънищата от тази сутрин са пророчески и носят решение на проблема, който ви занимава. Проведените до вечерта разговори ще помогнат да направите правилен избор. Не отлагайте за утре нищо важно и отговорно.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес битката е не толкова за пари, колкото за информацията, която струва повече от парите, защото ни осигурява позициите носещи стабилни печалби и облаги. Който е в час с нуждите на момента ще направи силен ход. Рекламирайте се, повишете лината си квалификация и започнете нов обучаващ курс. Добре е да обедините усилията си в екип. Разпределете роли и функции, не се нагърбвайте с цялата работа и отговорност. Днес е важно всеки да си знае и цени мястото. Планирайте среща с потенциален спонсор.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за самоподготовка, за проучване на пазара, за среща с капацитет в областа, в която смятате да навлезете или да ползвате някакъв вид услуги. Не се съгласявайте с първото мнение и предложение. Добре осведомените ще извлекат големи ползи от проведните днес разговори и преговори. Ако може да избирате между две работи и дейности изберете тази, която ще повиши квалификацията ви, дори и да не е толкова добре платена. Днес е важно да натрупваш потенциал за бъдещето. Включете се в нов творчески или спортен екип.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за пътувания и среща с хора способни да ви подкрепят в пътя напред и в избора, който ви предстои. Старайте се да пиете вода от извора. Не се доверявайте на препредадена информация. Ситуацията се изкривява от субективното мнение и отношение. Всеки пречупва нещата през своята гледна точка, а това ни отдалечава от истината. Бъдете честни и справедливи в отношенията си. Проявете щедрост. Дайте всичко от себе си за повишаване на личната си квалификация или тази на някой ваш последовател и ученик.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Труден ден за родените в първата декада, а утре и другите ще се поизпотят. Не очаквайте да пробиете в среда, в която се иска да можеш много и да знаеш още повече. Само на вдъхновение или с интуиция няма да изкарате изпит. Случващото се в момента ще покаже слабите ви места и пропуските, които трябва да запълните с прилежно учене и овладяване на нови умения. Запишете се за нов информоционен курс, опреснете езика, който ползвате. Нещата, за които не се постараете и не проучите излизат от контрол.

twig.bg

Advertisement

Facebook