Connect with us

Астро

Провокации дебнат Скорпион, ден на големите апетити за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на плътски изкушения и астрални битки. Стремежът на всеки е да захапе кокала, да изтика конкурента, да заеме по-висока позиция независимо дали я заслужава или не. Няма да се спрете пред нищо, за да получите това, което ви привлича и е обект на желанията ви. Дано знаете после какво следва и как да се оправяте с него. Защитавайте справедливи, а не изгодни за вас или за шефа клаузи. Ще сънувате сън, който показва в символичен вид проблемът, който трябва да решите, а може би и начина как да стане това.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден на големите апетити. Всеки е отворил голямата нанаситна уста, иска още и още. Животът ще ви налага ограничиния, които още повече ще засилват апетита ви за печалби, постове и придобивки. Вероятно е да сблъскате интересите си с тези на силните на деня. Ще захапете здраво кокала и няма да пускате. Конкуренцията в този ден е направо убийствена, но това няма да ви откаже от целта. Страйте се да не влизате в скандали и разправии. Правете каквото сте намислили без да коментирате действията си и тези на другите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
В този ден ще се сдобиете с още един конкурент или някой от приятелите ви ще мине към противниковия лагер. Следащите два дни ще ви поставят пред тежки решения и изпитания, но всичко ще започне от днес, когато ще се отворят огромни апетити и никой от нищо няма да остане доволен. Ще се увеличават претенциите, ще се правят опити да се дели неделимото. По възможност не предприемайте важни начинания и смирете амбицията. Ако се скарате с някого тази вечер дълго няма да се помирите.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Съветът за вас е да не влизате в конфликти и пререкания както на работното място, така и у дома. Направете дипломатична крачка встрани от пътя на тези, които са решили да минат като валяк през другите, без да се съобразяват с условности и закони. Следващите два дни ще ви донесат предимства и много по-добри възможности да постигнете желаното с по-малко жертви и усилия. На всички нива ще се водят тежки битки, изкушенията ще са на всяка крачка. Някой ще посегне на нещо чуждо и сам ще се вкара в капана.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на големите апетити. Ще се водят тежки битки за територии на влияние, за постове и позиции, които дават власт и пари. На вашето ниво може да постигнете максималното и да поставите на мястото му някой лаик. Където на успеете сами действайте екипно и ще постигнете своето. Лъвският прайд се активизира и подгонва потенциалните си жертви. Днес се играе по вашите правила, а и тълпата е склонна да ви величае и да се подава на личното ви влияние и обаяние. Печелите професионални битки и конкурси. Ако ви залае куче е хубав знак.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес се активизира вътрешният змей на желанията. Увеличете самоконтрола, спазвайте диета, но не само по отношения на храната, а и на връзките. Ограничете контактите с хора, които винаги намират начин да ви изкушат. Не се подавайте на провокации и не правете нищо на всяка цена, защото ще платите висока такава. Тази вечер предстои пълнолуние в първите минути на Девата. Ако водите умела и комбинативна, а не потивопоставяща се игра ще спечелите. Вие сте третият, който печели когато други двама се карат.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес всеки е тръгнал на лов, всеки действа с амбиция и желание за печалба на всяка цена. Не се знае в каква роля ще влезете, дали ще бъдете жертвата или ловеца. Не очаквайте да се води равностойна игра и да се спазват правилата. Действа законът на джунглата. И независимо какви преговори ще се водят ще си проличи, че се действа от позиция на силата. Каквото отложите за утре ще мине по правилата и ще носи взаимни ползи. И браковете сключени в следващите два дни ще бъдат покровителствани от висшата любов.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Тежък ден за родените в третата декада. Очертават се провокации, опити да се влиза в личното ви пространство и да се разпространяват клюки за вас. Ограничете контактите, не се обяснявайте и не влизайте в конфликти. Денят ще ви дари с творческо вдъхновение. Може да създадете своя шедьовър, с който да пробиете в желаната от вас среда. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Публичните изяви ще ви изложат на нападки. Отложените за следващите дни контакти ще донесат взаимни ползи и облаги.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес сте лесно податливи на влияние, ставате лениви и раздразнителни или хиперактивни, ако някой ви подтиква към определени действия. В момента е важно да се овладее желанието за доминиране над другите, но и да не се позволяват намеси в личния ви избор. В желанието да направите впечатление може да се похвалите с недовършения си проект и да дадете козове на конкуренцията. Родените в третата декада може да спечелят много стига да водят умела и балансирана политика. Играйте по правилата.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Вървите към връзка, която ще провокира желанието ви да изпъкнете и да се представите в най-добрата си светлина. Днес влюбените ще се събудят с творческо вдъхновение и може да създадат своя шедьовър. Записвайте идеи и хрумвания. В следващите два дни ще ги реализирате, а може да намерите и спонсори за претворяването им в реалност. Увеличете самоконтрола, не бързайте да споделяте каквото и да било. Този ден активизира опасни страсти и желания, води ви към капани, от които трудно ще се излезе.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес може да се опарите в желанието да доминирате в непозната или недоброжелателна към вас среда. Родените в третата декада трудно печелят публика. Не участвайте в екстремни спортове, състезания и конкурси. Не влизайте в спорове и не се опитвайте да доказвате мнението си на всяка цена. Точно днес не делете имоти и наследства и не си позволявайте да влизате в скандали. Конкуренцията ви готви компромат. Работете самостоятелно, не търсете съавторство и странично финансиране на проектите си.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Смирете амбицията, не позволявайте да ви използват като трамплин за чужди интереси. Денят е зареден с творческо вдъхновение. Съвпадът на Меркурий и Нептун във вашия знак ще отприщи и развихри талантите ви, ще позволи да направите пробив в средата си и да създадете чудесна творба. Работете на свой терен, не споделяйте идеите си и се постарйте да извлечете максималното от хрумванията си. В следващите два дни не участвайте в съвместни проекти, а сами си движете нещата. Сънищата са пророчески.

twig.bg

Advertisement

Facebook