Connect with us

Астро

Провокации дебнат Телец и Скорпион, път към по-добра работа за Козирог

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Днес не е време за недоволство, независимо кой и как ще ви ядоса, огорчи или ощети. Съдбата ви насочва в нова посока, затова някои от пътищата ви ще бъдат ограничени. Смирете се, направете си изводите, не се напрягайте излишно и не бързайте да постигате нещо на всяка цена. Символ на деня е жерав излизащ от тъмен облак. И при вас ситуацията ще се изясни, стига да не действате първосигнално. Обадете се на тези, за които мислите. Не е време да се сърдиш и обиждаш излишно. Отношенията лесно може да се изяснят.

Телец 21 Апр – 21 Май
Един прекалено емоционален ден, който ще постави на изпитание личните ви и професионални връзки, особено ако сте объркали едното с другото. Очертават се провокации. Вероятно е да действате импулсивно и раздразнително, да кажете и направите неща, за които ще съжалявате. Луна и Марс са в съвпад в Телец, а това е един прекалено натоварен от към емоции аспект. И като се добави квадратурата с Венера от Водолей, никак не е изключено да си развалите отношенията с някого. Бройте до десет преди да кажете нещо излишно.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден за преговори с близки, колеги и потенциални партньори от чужбина. Кандидатствайте по спонсорски програми, подайте документи, преговаряйте по стари сделки и задължения и планирайте нови. Всеки осъществен контакт ще ви вади от застоя и ще определя една печеливша посока за развитие в следващите месеци. Ако се държите спокойно и действате уравновесено ще разберете нещо, за което в миналото не сте си давали сметка. Днес откриваме истинския смисъл на връзките си правим изводи за бъдещето.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Днес може да тествате личната си интуиция и вътрешното си усещане за нещата. Вероятно е да осъществите телепатични контакти. Ако мислите усилено за някого, той ще ви се обади, но и обратното е в сила. Нещо ще ви предизвика да се обадите на стар приятел или познат. Съдбата свързва тези, които могат да са си полезни и да обединят усилията си в името на едно по-добро бъдеще. Възможно е озарение за правилната посока и избор. Разчистете терена на връзките, подайте ръка и приемете протегнатата.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Днес може да се окажете в центъра на рискови събития, опасни и проблемни връзки. Луна, Марс и Венера образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Смирете недоволството, не бързайте да влизате в конфликти и спорове, особено с хора, които още утре може да ви потрябват или да ви се наложи да потърсите за съдействие и услуга. Приемайте ситуацията такава каквото е и не желайте друго. Сънищата ви намекват за нещата, с които трябва вече да приключите, за да се изясни обстановката и всичко да си дойде на мястото.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Един от благоприятните дни за осъществяване на връзки от разстояние. Може да получите обаждане и от чужбина, да уредите документи и да получите покани за празниците. От инициативите ви днес ще произлезе нов ангажимент или работа в бъдеще. Търсете нови контакти и подновете старите. Интуицията ви се изостря. Лесно се правят асоциации, мислейки за едно се сещате за друго, което сте забравили или пренебрегнали. Работете активно, в момента за вас се отваря прозорец към нов свят, към нови връзки и възможности.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Денят изисква балансирани и стабилизиращи работата ви отношения. Нищо да не се прави с натиск и под емоционално въздействие. В момента интуицията ви се синхронизира с ума. Лесно може да направите нужните ви връзки и разчети. Обадете се на потенциални партньори от чужбина. Не пренебрегвайте предложенията получени по различни канали. Чакайте отговор на запитвания и молби. Някой вече купува еднопосочен билет, а друг решава да се върне за празниците. В момента преоткривате истинския смисъл на връзките си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес интуицията ви дава верните сигнали, но положението е такова, че едва ли ще се съобразите с тях. В момента ви действат негативни и дестабилизиращи аспекти. Смирете се, опитайте да разберете другата гледна точка, не си позволявайте да влизате в скандали. Очаквайте провокации от хора, които имат намерение да ви дискредитират. Ще ви настъпят на болното място. Не бързайте да реагирате и ще си спестите болки и разочарования. Някъде ви залагат капан, в който ще паднете поради емоционални или любовни заблуди.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес лесно се преодоляват дистанции и разстояния. Обновете контактите си с нужните ви хора. Обадете се на колеги и приятели в чужбина. Може да си уредите допълнителна или постоянна работа и да влезете в нова група по интереси. Не е време за недоволство, а за действие в една печеливша за бъдещето посока. Може да получите прозрение как да се реши тежък проблем. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. И в любовните ви връзки ще има положително развитие. Който знае и може да чака ще дочака по-добри времена.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес и при вас облаците се разнасят. Ще се случват събития, които ще ви отварят пътя към по-добрата работа и връзка тук или в чужбина. Подайте документи за участия в конкурси, търсете начин да се внедрите в нова среда и да влезе в нова група по интереси. Ако вътрешното ви усещане ви подтиква да се обадите на някого непременно го направете. Днес ще получите информации, които ще помогнат да подредите приоритети си и да излезете от застоя. В хороскопа ви действат стимулиращи и подкрепящи аспекти. Действайте изпреварващо.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Проблемите ви днес ще дойдат от прибързаната, невъздържана и агресивна реакция спрямо хора, които искат да се сближат или дистанцират от вас по един или друг повод. Попадате в неприятна ситуация поради желанието да получите нещо на всяка цена. Не се оплаквайте, не бързайте, вършете си спокойно работата. Не се подавайте провокации и въздействие. Ще се опитват да ви използват и мамят с поръчки и договори. Отложете за 13-и важните преговори. Трудно ще понесете едно отхвърляне и в любовта. Нужен е нов подход.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Един дълбоко интуитивен ден, в който ще прозрете голата истина, ще си дадете сметка къде отивате, но и къде бихте искали да бъдете. Може да вземете решение за раздели и приключване на връзки и работа. Лесно се осъществяват контакти на далечни разстояния. Ще ви действат телепатични сигнали, които ще ви карат да се обадите на някой тук или в чужбина. Анализирайте спокойно всичко, което ви се случва. Този ден ще ви помогне да излезете от трудна ситуация и да намерите нещо по-добро за бъдещето. Доверете се на предчувствията си.

twig.bg

Advertisement

Facebook