Connect with us

Астро

Пълен хороскоп за септември 2019

Публикувана

на

Овен

През септември представителите на зодия Овен, ще се заемат с организирането на личния си живот. Очаква ви много романтика, любов, приятни преживявания. Необвързаните ще имат възможност, да срещнат сродната си душа. Семейните, ще се потопят в любовта към своя партньор. Този период по-принцип се очертава, като благоприятен по въпросите на сърцето.

Положителни промени, ви очакват и на работното място. Не пропускайте момента да уловите късмета, ако го направите той ще остане с вас поне до края на 2019 година. През септември, ще бъдете нетърпеливи, решителни и уверени в себе си. Ще се стремите да изпреварите всички, понякога дори и самите вас. Все пак бъдете внимателни, понякога вашите действия могат да отнемат много време и да не доведат до желания резултат.

Любов и семейство

Това ще бъде хармоничен период във всички отношения. В семейството, не се очакват разногласия. Напротив, вашата половинка ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре. И ще успее. Очаквайте приятни изненади и подаръци от любимия човек. Тъй като ще сте в добро настроение, много от вас ще преосмислят своите виждания за живота. Някои от вас, могат да постигнат духовно просветление.

Необвързаните ще намерят много възможности, за запознанство с приятни хора. С изненада ще забележите, че представителите на противоположния пол, са силно привлечени от вас. Най-вероятната причина за това ще е, че сега излъчвате положителни вибрации. Лесно ще изберете кандидати за сърцето си и ще вземете правилното решение, което ще промени вашият живот.

Кариера и финанси

Настъпва благоприятен период, който ще ви донесе много печалби. Във всички дела и начинания, ще имате успех, въпреки факта, че за тяхното изпълнение няма да е необходимо да полагате много усилия. Много от вас, ще решат да сменят работата си или да поемат риска да открият свой бизнес. Вашата целеустременост през септември, няма да има граници. Това ще се отрази на отношението на колегите – вие ще се превърнете за тях в авторитет, а дори и тези служители, които не са очаквали чудеса от вас, ще мълчат, гледайки ви със завист.

Финансовото ви положение през септември, ще бъде стабилно, очакват се допълнителни плащания, бонуси. В средата на септември е възможна някаква неочаквана печалба, въпреки че е малко вероятно да е много голяма сума. Загуби не се очертават. Очевидно знаете как правилно да управлявате парите и следователно, ще успеете да спестите прилична сума, която да похарчите за почивка със семейството.

Здраве

През септември, ще се чувствате страхотно. И дори тези представители на знака, които не се отличават със спортен характер, ще решат да бъдат активни и да се запишат на фитнес. За да поддържате тялото си в добра форма, ще са полезни бягането и физическите натоварвания.

Интересно е, че дори по време на почивката и заниманията със спорт, няма да може да се отдалечите от работата. Напротив, по време на физическата активност, ще ви хрумват наистина полезни мисли, по повод изпълнението на новите планове.

Телец

Представителите на зодия Телец през септември, ще се борят за своите цели и в края на краищата, ще успеят да ги постигнат. Реалисти по природа, ще може обективно и навреме да оцените ситуацията на работното място, за да се справите с всички възможни проблеми. Всички задачи, които ви възлагат, ще бъдат решени лесно и бързо, дори без помощ. В началото на есента, може да решите да отидете на море, което ще е много полезно. Безгрижната почивка със семейството, ще укрепи вашият имунитет и ще възстанови душевното ви равновесие.

През този период, ще сте заобиколени от грижа, внимание и любов. Ще чувствате приятелското отношение на другите, ще сте необичайно очарователни и привлекателни. Личният ви живот, ще преминава под мотото: „мечтите се сбъдват”. Нови срещи и запознанства, активиране на вече установени взаимоотношения – всички тези събития ще ви зареждат с позитивизъм и ще ви радват.

Любов и семейство

През септември, ще бъдете толкова ентусиазирани от работата си, че напълно ще забравите за близките си. Такова пренебрегване на семейството, ще доведе до неразбиране и негодувание от страна на роднините. Най-голям риск за влошаване на семейните отношения, има в средата на месеца, когато ситуацията толкова ще се влоши, че вашият партньор дори може да ви остави. Само конструктивният диалог, ще помогне за възстановяване на отношенията.

Отделете на своето семейство малко внимание и обяснете, защо на този етап работата е на първо място за вас. Ще се изненадате колко бързо близките ви, ще вземат ваша страна и ще ви оставят на мира, докато не се разберете във важните работни дела и не сте готови напълно да се отдадете на семейството. За щастие такъв период, ще настъпи след 20 септември. Тогава, ще може да вземете отпуск и да прекарате почивката заедно със семейството.

Кариера и финанси

През септември в професионалната сфера, всичко ще върви добре. Шефовете ще оценят готовността ви да изпълнявате всякакви поръчки безпрекословно, а колегите ще уважават вашата надеждност. Ще ви бъде поверена работа, която изисква голяма отговорност, действайте бързо и резултатът няма да ви накара да чакате. През септември, ще бъдете по-продуктивни от всякога. Дори лошото здраве и меланхолията на есента, няма да могат да удържат вашият напор.

Този месец, ще успеете да решите много въпроси, възложени от началниците и ще може да разчита на получаването на бонуси. Във финансовата сфера, не се очакват проблеми. С разумност ще подхождате към разходите. По принцип, парите ще бъдат изразходвани за обучение на децата и решаване на ежедневни проблеми. Вашата практичност, ще ви помогне да спестите прилична сума за бъдещата почивка.

Здраве

Физическото ви здраве през септември ще бъде стабилно, в отличие от емоционалното. Възможно е да изпитате творческа криза. Това ще провокира проблеми от интимен характер, ще трябва да се подложите на медикаментозно лечение. Работата с психолог и дълбокият самоанализ, ще ви помогнат да излезете от депресията.

Потърсете красивото в творбите на другите хора, в изкуството. Самоорганизирайте се, ще се вдъхновите, ако посетите изложби, експозиции и театрални представления.

Близнаци

През септември представителите на зодия Близнаци, трябва максимално да се концентрират върху изпълнението на текущите дела. За решаването на омръзналите ви проблеми, трябва да поемете отговорност, да избягвате натиска на другите и резултатът няма да закъснее. Вашите постоянни съмнения и безпокойство, ще играят срещу вас. Ако не се концентрирате върху решаването на важните въпроси, непрекъснато ще пропускате нещо.

Препоръчително е през септември да бъдете по-организирани при планиране на делата и да не се разсейвате от дреболии. Това е единственият начин, да успеете на работното място. За бизнесмените, септември обещава да бъде плодотворен. Ще може лесно да намерите нови партньори и може би ще решите да разширите бизнеса си и между другото няма да загубите.
В личните дела, ви очаква проспериращ период. Възможно е да започнете любовна връзка с чужденец. Много от семейните, ще научат за предстоящо раждане на дете.

Любов и семейство

Септември е добър месец за необвързаните. Няма да забележите как ще се окажете във водовъртежа от нови чувства. Море от ухажори, интересни срещи, запомнящи се запознанства очаква тези, които се отворят, към хора, които са нетърпеливи да общуват с вас. При избор на партньор в живота се препоръчва, да престанете да преследвате идеала, защото няма перфектни хора. И ако продължите, ще пропуснете момента за запознанство със съдбоносния човек.

Тези, които имат дългогодишна връзка, могат да почувстват раздразнение и умора. Не се поддавайте, това е само минутна слабост. Основното е, че не сте сами и имате близък човек до себе си, готов да ви помогне винаги и във всичко. Важни решения, свързани с личния живот, е по-добре да направите в началото на септември. На семейните също се препоръчва да покажат снизхождение и лоялност към близките. Това е единственият начин да се сближите с любимите хора. Тези, които успеят да преодолеят упорития си характер, ще могат да придобият хармония и усещане за безгранична любов в семейството.

Кариера и финанси

Поради разклатено здраве, няма да сте готови да се справите с много от поставените задачи. Много от проектите ще трябва да „замразите“ за по-добри времена. Есенната меланхолия, така ще ви изтощи, че ще искате да се откажете от всичко и да останете под завивките, но тази позиция ще доведе до още по-лоши последствия. През септември е по-добре да не предприемате сложни операции, свързани с големи инвестиции.

Въздържайте се от всякакви финансови сделки и спекулации, поне до средата на есента. По време на работа е по-добре да заемете изчаквателна позиция, не влизайте в конфликт с шефовете, по отношение на колегите бъдете неутрални. В последните дни на месеца ситуацията ще се стабилизира донякъде, а на хоризонта ще се появят обещаващи проекти, изпълнението на които ще ви доведе до повишение.

Здраве

Септември няма да е най-благоприятният месец по отношение на здравето. В началото на есента тялото ви ще изпита недостиг на витамини, от което имунната система ще отслабне. Дори баналните настинки, могат за дълго да ви изкарат от строя. За да предотвратите това, се препоръчва да се заемете със здравето си.

За укрепване на тялото ще помогнат упражненията, плуването, дългия сън и активната почивка. Опитайте се, да не се нервирате за дреболии, така ще съхраните душевното си спокойствие. Гледайте хубави филми, почивайте, а релаксиращият масаж ще ви помогне да излезете от мрачното есенно настроение.

Рак

През септември представителите на зодия Рак, ще имат успех при условие, че станат по-настойчиви в отношенията с хората около тях. Напористостта, увереността в себе си и амбицията, ще се харесат на шефовете толкова много, че вероятно ще доведат до повишение. Работили сте усилено през цялото лято, така че сега заслужавате почивка. Отидете в някоя страна, в която никога не сте били. За по-нататъшната плодотворна работа, са необходими нови емоции и впечатления.

За много от вас септември ще е двусмислен месец, характерен с чести промени в настроението. До края на месеца е възможен емоционален спад. Уморихте се постоянно да бъдете нащрек и да следите, да не би някой да ви “подлее вода“ . Но ако сте настроени за промяна в живота, интересните предложения няма да ви накарат дълго да ги чакате.

Любов и семейство

Обръщайки прекалено много внимание на работата, много от вас рискуват да нарушат семейните отношения. Баналната липса на време за близките, ще ги отдалечи от вас. Ще ви се струва дори, че се бунтуват срещу вас, но това не е така. Ще видите как ще се променят техните нагласи към вас, ако проявите интерес към живота им. Препоръчително е в този момент да не разваляте отношенията със съседи, приятели и далечни роднини.

Ако в разговорите се държите с тях като с подчинени, това очевидно няма да им хареса. По-добре проявете сдържаност и не се поставяйте над хората, от които в бъдеще ще имате нужда. Необвързаните ще бъдат възнаградени от съдбата, със запознанство с човек от противоположния пол, който ще ви направи много силно впечатление. Може би това запознанство ще прерасне в кратък, но бурен роман или вероятно ще остане на ниво приятелство. Във всеки случай, инициаторът на връзката ще бъдете вие.

Кариера и финанси

За вас настъпва момент, за реализиране на организаторският потенциал. Умело ще демонстрирате лидерските си умения и ще покажете своята компетентност по отношение на екипа, който работи за вас. Не разхлабвайте хватката, защото персоналът ви следи и няма да пропусне нито една възможност да поклюкарства зад гърба ви. Пазете авторитета си, дори когато чувствате, че силите ви напускат.

Не е препоръчително през септември да поемате нови проекти, тъй като има вероятност те да се провалят. По-добре проучете “почвата” за бъдещи обещаващи мероприятия. Само компетентно организираните дейности, ще ви донесат осезаеми печалби. Бързането във финансовите дела, може да доведе до провали .

Здраве

Силното натоварване в работата, ще се отрази върху вашето здраве. Ще почувствате дискомфорт в стомашно-чревния тракт, а това не е случайно – непрекъснато хапвате на крак, приемате нездравословна храна. В допълнение, през септември ще трябва да се погрижите за нервната си система. Приемайки всичко близо до сърцето си, сте склонни да се тревожите за всяка дреболия, а всяко неприятно събитие ще ви изкарва от строя.

Приемането на успокоителни, ще спомогне за съхранение на емоционалния баланс. За да разпределите правилно силите и енергията си, трябва да спортувате. Занимавайте се поне няколко вечери седмично с физическо натоварване. Вие сами ще видите, колко бързо не само тялото, но и нервната ви система ще се нормализират.

Лъв

През септември представителите на зодия Лъв, ги чака вихрушка от събития, които ще донесат много положителни емоции. Целият месец ще се разтваряте в любовта, ще привличате голям брой почитатели, сред които ще намерите някой, с когото ще решите да създадете семейство.

Семейните ще прекарат целия месец, затрупани с битови проблеми. Решаването на ежедневните проблеми, ремонти, безкрайната суматоха на пазаруването, изненадващо, ще укрепи отношенията ви с вашия съпруг. В края на месеца типичните лъвове, ще изпитат нервно напрежение. За облекчаване на стреса ще ви помогне, посещението на салон за красота и промяна на имиджа.

Любов и семейство

Много от вас през септември, ще почувстват подкрепата на близките. Предаността и любовта на семейството, ще ви мотивират към действия, за които не сте мислили преди. Близките ви, предпазливо ще ви оставят на мира, докато решавате проблемите си в работата. В края на месеца най-накрая ще може да обърнете внимание на семейството си.

Може би, ще се отправите на пътешествие. И ако това е невъзможно, ще се забавлявате у дома в тесен семеен кръг. Съвместните вечери ще ви обединят и ще направят семейните връзки, дори още по-силни от преди. Необвързаните представители на огнения знак, ще се потопят в нова връзка. Не натискайте събитията, по-добре опознайте добре човек и проверете връзката във времето. Сега не е момент, да вземате прибързани решения

Кариера и финанси

С настъпването на есента, ще се сблъскате с първите сигнали за финансова криза. Ще трябва да преосмислите възгледите си за света и да ограничите ентусиазма си. Сега е време, когато не може безразсъдно да пилеете семейния бюджет. Препоръчително е да „затегнете здраво колана“ и да започнете режим на строги икономии. В търсене на допълнителен източник на доходи, съхранете трезвомислието и хладнокръвието си. Ще бъде трудно да си намерите подходяща работа, но това не е причина да се хващате с всякакви, а понякога и нечисти дела.

През втората половина на месеца, ще трябва да работите за двама, доказвайки професионалната си пригодност. Старателно изпълнявайте всички задачи, които ви възлагат. Вършете работата си качествено и не скачайте, от една задача на друга. По всякакъв начин запазете тези резултати, които вече сте постигнали. Шефовете, ще оценят вашият порив. А това от своя страна, ще доведе до финансово благополучие в бъдеще.

Здраве

Със здравето през септември, всичко ще бъде наред. Тялото ви ще работи като по часовник, но за нервите, ще трябва да се погрижите, в противен случай ще попаднете в ръцете на депресията. Често ще се чувствате уморени, но лесно може да се справите с това, чрез активна почивка. След работа отидете направо във фитнеса или на джогинг.

Посещението на обществени места, шумни концерти и партита, ще помогнат да се заредите с позитив и да получите положителни емоции. Заредете се от енергията, на вашите приятели и близки. Положителната нагласа, ще ви помогне да се справите с трудностите на работното място, без ущърб за здравето.

Дева

Настъпването на есента, ще повлияе на емоционалното състояние на представителите на зодия Дева, не по най-добрият начин. Ще се появи меланхолия, която може да ви подтисне. Ето защо, при първите признаци на депресия, си измислите забавление: организирайте общо почистване на дома, работете в градината, правете ремонти, затрупайте се с трудови задачи, работете извънредно.

Отклоняването на мислите и заетостта на ръцете, ще ви помогне да оцелеете в първия месец на есента със сравнително добро настроение. Опитайте се, да се усмихвате възможно по-често и тогава, съдбата ще ви дари съдбовна среща с вашата сродна душа.

Любов и семейство

Проблемите с по-младите членове на семейството и възрастните роднини, ще ви отнемат почти цялото свободно време. Успеха на децата е паднал и затова ще трябва да похарчите много усилия и енергия, за да си научат домашните. Ще бъдете изненадани, когато откриете, че много от роднините са обидени, за невниманието ви към техните проблеми. Е, ще трябва да намерите време, за да им доставите удоволствие с присъствието си.

Някой от вашите близки, ще се нуждаят от вашата психологическа помощ, други от материална. Не им отказвайте помощта си. В бъдеще вашата подкрепа и внимание ще ви се върнат стократно. Много от необвързаните представители на знака, през септември, ги очаква нова любовна връзка с човек, когото познавате. Може би вашият нов партньор, ще се окаже човек живеещ в съседство, а може би колега.

Кариера и финанси

Трябва да се научите да приемате факта, че не всичко в този живот зависи от вас. Ето защо, ако възникнат трудности на работното място, най-доброто, което може да направите, е да оставите всичко на само себе си. Заемете позиция на изчакване и скоро ще видите как времето ще постави всичко на мястото си. В работата, разчитайте на интуицията си. Приемайки помощ от колеги, винаги проверявайте отново нещата, преди да ги предадете. Всички ваши действия и решения през този период, трябва да бъдат претеглени и проверени. Само по този начин, може да постигнете наистина полезни резултати в професията си.

Втората половина на месеца, ще бъде белязана от преосмисляне на възгледите по отношение на много житейски ситуации. Много от вас, ще решат да сменят работата си. Други да се преквалифицират или да създадат свой собствен бизнес и да не зависят от никой друг. Препоръчително е, да вземате кардинални решения само след дълги обсъждания и претегляния на всички плюсове и минуси. В крайна сметка, от вашето решение, ще зависи вашето бъдещо благополучие.

Здраве

В началото на есента, ще бъдете заети със своето здраве. Подобно на много други знаци на зодиака, ще изпитате недостиг на витамин. Ще бъдете преследвани от чести промени в настроението, пристъпи на раздразнителност. Плюс това, са възможни и чести главоболия.

Благодарение на неправилния избор на дрехи, много от вас, ще се сдобият с отит и заболявания, свързани с горните дихателни пътища. Препоръчително е да не експериментирате и да се обличате според времето. Затоплете прохладните есенни дни с чаша чай с мед. Преминете на по-калорична, но все пак здравословна храна.

Везни

През септември представителите на зодия Везни, не трябва да се разсейват от дреболии, а да се захванат с наистина важните дела. Докато организирате живота си, реализирате желанията си, не забравяйте за любимия човек. Подреждайте така нещата, да не се карате с него. Ако слушате само собственото си “аз”, тогава бързо ще загубите доверието на вашия съпруг, което ще доведе до голям конфликт и евентуално до прекъсване на отношенията.

През септември трябва да бъдете по-търпеливи и да проявите издържливост. Такава позиция ще ви помогне не само да съхраните семейството си, но и ще има благотворен ефект върху вашата работа. Всички дела през септември ще вървят трудно. Не насилвайте нищо и не се ядосвайте. Набирайте сили, имайте търпение – въпросите ще бъдат решени следващия месец.

Любов и семейство

През септември, ще напомнят за себе си минали събития, които отдавна искате да забравите. Но няма да успеете да “погребете” ехото от миналото. Ще трябва да търсите отговори на неприятни въпроси, но без това няма да може да стигнете до дъното на истината и да приключите с този проблем. През септември, се пазете от конфликтни ситуации, за да не се компрометирате между колеги и близки. Ако можете в този труден момент да покажете желязна издръжливост, всичко ще завърши за вас добре.

Необвързаните може да очакват през този месец, появата на нови любовни взаимоотношения. Да се подготвяте за това събитие не си струва, защото избраният от съдбата човек, сам ще ви намери в момента, когато най-малко го очаквате.

Кариера и финанси

За вас настъпва благоприятен период, от гледна точка на работата и финансите. През този период ще бъдете повече от всякога събрани и самоорганизирани, което ще бъде само във ваша полза. Бизнес партньорите ще ви се доверяват повече и ще ви предлагат по-обещаващи проекти. Всички бизнес срещи провеждайте в неформална обстановка – на обществено място, сред другите хора, така ще се чувствате по-спокойни, което вашите събеседници определено ще харесат.

Вървете към набелязаните цели, като обмисляте всичко и без да бързате. Сега е важно да поставите основите за другите си цели. Не плашете късмета с прекомерно усърдие и натиск върху партньорите. Сега ще имате възможност да мечтаете и да получите нови знания. Финансово, през септември приходите ще бъдат стабилни. Но по-добре големи покупки, правете през втората половина на месеца.

Здраве

През септември ще търсите смисъла на живота. Това е период на духовно просветление и преосмисляне на ценностите. Ще бъдете по-загрижени от всякога по въпросите за битието, ще бъдете напълно потопени в изучаването на философските възгледи на известни мислители на нашето време.

Духовните практики, ще ви помогнат да промените съзнанието си. Физическото здраве, няма да ви създава проблеми. Все пак трябва да обръщате внимание на своето тяло, което изпитва умора. Наградете го с първокласен масаж и други релаксиращи процедури.

Скорпион

През септември представителите на зодия Скорпион, ги очакват много домашни задължения. Ще е необходимо да хармонизирате отношенията между членовете на семейството и да решавате куп ежедневни неприятности. Семейните проблеми ще изискват, много сили и търпение от вас.

В работата този месец, ще трябва да проявите всичките си лидерски качества. Ако успеете да организирате работата на колектива, ще бъдете високо оценени от шефовете. Много от вас в началото на есента, ще научат за предстоящо попълнение на семейството. Септември е най-доброто време за преместване в ново, по-комфортно жилище.

Любов и семейство

През септември, в любовната сфера се очакват много вълнения. Опитайте се да избегнете изясняването на взаимоотношенията, за вас ще е много изкушаващо да започнете да използвате партньора за собствените си цели, да го обиждате и унижавате. Всичко това може да доведе до раздяла. Опитайте се да ограничите страстите и пазете вашата любов. Ако връзката е обречена, не се мъчете един с друг. Необвързаните могат да завържат връзка с колега, с когото са работили по проект. Тези отношения най-вероятно няма да доведат до дълготраен роман, но все пак ще бъдат изпълнени със страст.

Семейните през втората половина на месеца, ще се наложи да изясняват отношенията с половинката. С учудване, ще разберете, че партньора ви е обиден, заради вашето невнимание. Е, време е да подобрите нещата! Предложете на любимия си човек да отидете на екскурзия или организирайте романтична вечер. Внесете нещо ново в семейния живот, за да успеете да съхраните връзката си.

Кариера и финанси

През септември ще се радвате на продуктивна работа и по големи проекти, които може да завършите успешно до края на месеца. По това време покажете цялата си упоритост и контролирайте стреса, защото през цялото това време враговете ви, ще заговорничат срещу вас и са възможни неприятности. Ако запазите контрол над емоциите си, ще може да устоите на много, включително и на завистливи колеги. Вашата компетентност по много въпроси, свързани с работата, ще доведе до професионално израстване.

През септември, ще се изправите пред сериозен избор: от една страна ще бъдат собствените цели и желания, а от друга – отношенията с началници и колеги. Не изостряйте ситуацията, концентрирайте волята си за преодоляване на препятствията и ще успеете там, където другите отстъпват. Оригиналният подход към бизнеса, ще ви помогне в това. През този месец, може да направите и най-голямата си покупка за годината. Но е необходимо първо да претеглите всички плюсове и минуси.

Здраве

Препоръчително е през септември да преразгледате своите хранителни навици и да дадете предимство на здравословното хранене. Спрете да ядете мазни и солени храни и скоро, ще се почувствате по-добре. Проблемите с пикочната система ще отшумят, така като и ще изчезват излишните килограми.

Може да постигнете по-високи и бързи резултати чрез физически упражнения. Но в преследването на перфектната фигура не прекалявайте. Прекомерното натоварване, ще повлияе не по най-добрият начин на вашето здраве.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец през септември, ще се запознаят с хора, които ще бъдат полезни не само за професията и работата, но и за семейния компонент на живота. Като цяло, хороскопа за септември, обещава много забавни срещи и приятни събития, от които ще извлечете много полезна информация.

Романтично настроените със сигурност ще изненадат своята половинка, с необичаен сюрприз или изключителен подарък. Необвързаните трябва да бъдат внимателни при избора си на нов любим, препоръчително е да разгледате по-отблизо кандидатите за вашето сърце и след това да направите правилния избор. В противен случай една връзка с не любим човек, ще доведе до продължителна депресия.

Любов и семейство

Много неща, ще ви отвличат от семейството. Безкрайните проблеми в работата, липсата на пари и умората, ще повлияят на отношенията с най-близките ви хора. Малките кавги могат да прераснат в скандали, в които ще станете главният злодей. Опитайте се да поговорите с вашите близки, без викове и крясъци – може би те ще разберат, че сега преживявате не най-добрият си период и ще ви оставят намира.

Тези които се отнасят безразборно по отношение на интимните си отношения, рискуват да станат участници в любовен триъгълник. Не забравяйте, че връзката с обвързани мъж или жена, няма да доведе до нищо добро. Напротив, ще изпуснете времето за намиране на истински постоянен партньор в живота.

Кариера и финанси

Септември ще бъде щедър, от към неприятни ситуации по време на работа. Възможни са много негативни събития, които да доведат до проблеми в работата. Много от вас, ще бъдат разочаровани от професията си и ще решат да се преквалифицират. Но помнете, че сега не е най-доброто време за сериозна промяна. По-добре потърпете и се снишете за няколко седмици, отколкото да вършите необмислени постъпки.

Финансовото ви положение, ще бъде поставено под изпитание. Възможни са големи, неизбежни, но необходими разходи. Заради безнадеждното положение, ще трябва да вземете заем от познати или кредит. Но не се притеснявайте прекалено много, ситуацията скоро ще ще се нормализира. Ще успеете да се самоорганизирате и да вложите всичките си сили в изпълнението на отдавна изоставени проекти. Въпреки това, не разчитайте на бързи резултати – такива ще има, но може да дойдат след няколко месеца.

Здраве

През целият месец, ще бъдете раздразнителни и нервни. Проблемите на работното място и недоразуменията с близките, ще повлияят на вашето здраве. А отгоре на всичко, вие ще „изпускате парата“ в посока към онези, които някак си се опитват да ви помогнат.

Препоръчително е да се научите, да не изпускате нервите си върху близките хора. По добре трансформирайте отрицателната енергия, в нещо положително. Научете се на самообладание, в противен случай ще загубите контрол над думите и действията си, което неизбежно ще доведе до загуба на приятели и роднини.

Козирог

Сдържаните и природно икономични представители на зодия Козирог, този месец отчаяно ще се нуждаят да купят много скъпа и както им се струва, необходима вещ. Но е препоръчително да изоставите тези изкушения и желания, тъй като скоро ще се нуждаете от голяма сума пари.

Много от вас в търсене на допълнителни доходи, ще се заемат със собствен бизнес. Типичните представители на знака, ги очаква разширяване на жилищното пространство. Много от дамите, ще узнаят или ще планират бременност. В семейството ще цари идилия, но са възможни неприятности между вас и вашите приятели.

Любов и семейство

Личният живот, ще е стабилен, щастлив, хармоничен и спокоен. В началото на септември, може да очаквате малко вълнуващо пътуване, което ще внесе разнообразие и емоции в отношенията. През този период се очакват и много важни събития. Всички промени ще бъдат изключително положителни. Семейните ще се отдадат, на грижа за близките. Това е изключително благоприятен период, за съвместно прекарване на времето.

Отдайте се напълно на близките си хора. А промените, които ще изпитате с вашия съпруг и деца, ще обединят семейството ви още повече. В средата на месеца, необвързаните представители на зодия Козирог, ще могат да разпознаят в тълпата от хора „единственият“. Една случайна среща на обществено място, ще доведе до дълъг любовен роман.

Кариера и финанси

През септември ви очаква, спокойна и стабилна обстановка на работа. Упоритият труд, самодисциплината и увереността в собствените сили, ще ви помогнат да укрепите финансовото си положение. В началото на септември, трябва да бъдете особено внимателни към разходите, тъй като могат да надвишават приходите. Рутинната работа, ще ви погълне напълно, от което до края на месеца ще се чувствате много уморени. Но ще бъдете горди, че сте се справили с много дългосрочни проблеми.

През втората половина на месеца в професионалната сфера, се очакват промени в положителна посока. Вашата работа ще бъде високо оценена от вашите колеги, шефове и стратегически партньори. В скоро време вашата позиция в обществото ще стане много по-висока, а финансовото ви състояние ще се увеличи. Вдъхновени от успеха, много от вас, ще рискуват да отворят собствен бизнес. Тази стъпка, обещава само положителни резултати. Делата, ще тръгнат нагоре почти веднага, така че действайте!

Здраве

Като цяло, вашето здраве може да бъде описано като задоволително, но не трябва да мислите, че нищо не може да ви засегне. Понякога ще бъдете измъчвани от хронични заболявания, които е възможно сериозно да навредят на настроението ви.

Навреме започвайте лечение, предписано от специалист. Прекарайте колкото се може повече време на чист въздух. Основа на диетата, направете плодовете и зеленчуците. Есенната авитаминоза ви е застигнала, затова започнете борба с депресията преди да се е появила.

Водолей

Независимо от факта, че представителите на зодия Водолей, не обичат да се чувстват задължени и лошо понасят дисциплината, ще трябва да се концентрират и да бъдат нащрек. Настроението и обкръжаващата обстановка през септември, ще зависят изцяло от вас.

По въпроси, свързани с работата, бъдете бдителни, особено с новите непроверени партньори. През септември много от вас, ще трябва да преосмислят поведението си, което не позволява да установите хармонични контакти с хората около вас. Семейните ще прекарат част от септември на почивка. Но е препоръчително, да проявите пестеливост и да не харчите семейния бюджет за дребни покупки.

Любов и семейство

През месец септември, развитието на любовните отношения, силно ще зависи от психическото и физическото ви състояние. Семейните ще могат да се посветят, на развитието на отношенията с партньора. Ще имате възможност да се отпуснете далеч от градската суматоха и да наберете сили за бъдещата плодотворна работа. В семейството ще царува спокойствие и уют.

В средата на месеца, някой от вас, могат да се подадат на необмислени действия, които в последствие да предизвикат проблеми с близките. Затова е препоръчително да преодолеете вашата упоритост и безкомпромисност, иначе всичко, което сте създавали толкова дълго, може да се срине в един миг. Необвързаните няма да успеят този месец, да устроят личния си живот. През септември съдбоносна среща, не се очаква, затова сега е по-добре да насочите цялата си енергия към работата.

Кариера и финанси

В професионалната сфера през септември, ще трябва да действате напористо, смело и решително. Не пестете сили и енергия, за изпълнение на задачите. Първата половина на месеца, ще бъде белязана от сериозни промени в кариерата. Във всеки случай, ще трябва да работите много и трудно. Но резултатите, ще надминат очакванията ви. Ще станете по-инициативни, а решаването на най-трудните въпроси ще ви се отдава по-лесно от всякога.

Нещо повече, ще добиете по-голяма мъдрост и ще подхождате към много въпроси по-различно. Промяната на тактиката, ще промени и отношението към вас, на работа ще започнат да ви уважават и приемат за лидер. В средата на месеца, може да ви бъде предложено да участвате в нов проект или нова работа. Проблеми с финансите не се предвиждат, ако сте предпазливи и не харчите твърде много.

Здраве

Септември, ще бъде травматично опасен месец. Не са изключени злополуки, аварии, здравословни проблеми. Бъдете изключително внимателни, когато работите с предмети от бита и електрически уреди. Избягвайте да пътувате с градския транспорт. Внимавайте, докато шофирате.

Намерете повече време за почивка, в противен случай няма да избегнете нервния срив. Използвайте дихателни техники, за да ограничите раздразнението и гнева. Витамини, чист въздух, добро настроение, са компонентите, които ще гарантират вашето благополучие през септември.

Риби

През септември представителите на зодия Риби, ще успяват във всичко: активно ще почивате и продуктивно ще работите. Продуктивният период, в който сега се намирате, ще доведе до повишения в работата и увеличаване на доходите. Много от представителите на знака, ще вземат решение за разширяване на бизнеса и няма да загубят.

През този месец, ще искате всичко да разберете и научите. Ще получите отговори на въпросите си и вашата осведоменост, ще ви помогне да бъдете една крачка пред останалите. Необвързаните е добре да се вгледат в обкръжението си, така може да откриете човек, който от дълго време не е безразличен към вас. Вземете ситуацията в свои ръце и тогава ще откриете любовта, която сте чакали.

Любов и семейство

През септември много от вас ще предпочитат да работят, върху подобряването или възстановяването на семейните отношения. Както никога ще почувствате нужда от близките си хора, а те, между другото, ще почувстват същото и ще се притекат на помощ. Пребивавайки в семейния кръг, най-накрая ще намерите душевно спокойствие и ще разберете, че за вас основното е семейството, а не работата.

За тези чиито отношения, са попаднали в омагьосан кръг, септември ще предостави отлична възможност да се освободят от оковите и да се разделят с партньора напълно. След като завършите болезнената връзка, изведнъж ще осъзнаете, че сте готови за нови постижения. И както никой друг път, сега отчаяно ще се стремите да обичате и да бъдете обичани. Много от вас, ще намерят щастието си до края на месеца, докато други ще трябва да чакат до средата на есента.

Кариера и финанси

За кариеристите настъпва прекрасен период – всички предприятия ще имат благоприятен изход. Ако отдавна искате да разширите бизнеса си, тогава началото на есента ще бъде идеалното време за намиране на нови инвеститори.

През втората половина на месеца, са възможни конфликти с колеги на работното място. Може да бъдете въвлечени в една неприятна история, която със сигурност ще повлияе на отношенията с шефовете. Препоръчително е да изграждате отношенията си с колегите на твърда основа и да избягвате възможните конфликтни ситуации. А като спазвате определена дистанция от подчинените на работното място – това ще ви помогне да се предпазите от ненужни клюки и слухове.

Здраве

През септември не са изключени наранявания, затова трябва да се въздържате от екстремни спортове. По-добре през този период, предпочетете пасивната форма на почивка. Спете повече, разхождайте се, срещайте се с приятели. В емоционално отношение, всичко ще е стабилно. В определени дни, може да бъдете малко по-раздразнителни, но лесно ще се справите с това, с помощта на масаж, йога и релаксиращи мероприятия.

През този месец, също се препоръчва да обърнете внимание на хроничните си заболявания. Началото на есента е най-доброто време, най-накрая да направите изследвания и окончателно да определите причината за заболяването.

twig.bg

Advertisement

Facebook