Connect with us

Астро

Пълен хороскоп за месец май: кариера, финанси, любов…

Публикувана

на

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива хороскопът за май 2019 г.

През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

 

Овен

Един наситен месец, очаква представителите на зодия Овен. Ще успеете да се справите с много задачи, но може да пропуснете нещо важно. На фона на пълния безпорядък, ще трябва да спрете и да помислите, дали не сте пропуснали нещо. През месец май, ще имате шанс да поставите всичко на своето място.

През този период, ще може да реализирате своите лидерски амбиции. Перспективите са отлични, ще имате възможност да ръководите проект или да направите обещаващо запознанство. Не забравяйте едно нещо: трябва да обръщате внимание на детайлите, бъдете внимателни. Откриващите се перспективи пред вас, ще ви заставят да забравите за почивката. Но за сметка на това, ще бъдете изпълнени с енергия и ще успеете да се справите с всичко.

Любов и семейство

Основната грешка, която може да направите през този месец е, да се изкушите да подновите стара неперспективна връзка. Не се придържайте към отминали чувства, вие и бившият ви избраник е по-добре да продължите напред и да не се самозаблуждавате. Освен това, ви очаква съдбоносна среща с интересен човек, която ще се случи след 20-ти. Необвързаните лесно, ще завладеят сърцето на новият познат и ще изградят сериозна връзка.

Семейните представители на знака, трябва да помислят за решаване на дълго-отлаганите дела. Може би сте обещали на половинката си да подредите дома или да посетите роднини. Сега е необходимо да решите старите битови проблеми, а не да ги оставяте за лятото. Семейните двойки, ще се сблъскат с мимолетни мисли за умора в отношенията, за да коригирате ситуацията, помогнете на чувствата си да се разгорят отново. Направете си романтична вечеря или отидете в друг град за няколко дни, като оставите децата на баби и дядовци.

Кариера и финанси

През май трябва да станете по-смели и най-накрая да говорите с шефовете. Вас ви подценяват и е време да вземете ситуацията в свои ръце. Възможно е началниците да ви предложат алтернативна позиция, която да подобри финансовото ви състояние и повиши вашият статус. Мнозина, могат да се откажат от старата си работа и да я заменят със собствен бизнес. Начинаещите предприемачи, ще имат успешен старт и ще подпишат доходоносни договори с надеждни хора. Творческите личности ще могат да реализират своите проекти и да получат признанието на влиятелни хора.

Финансовата ситуация ще бъде плачевна през първата седмица на месеца, това е опасен период, когато не си струва да влизате в дългове, в противен случай трудната материална ситуация ще продължи до края на месеца. Към средата на май ситуацията ще се стабилизира и ще може да си купите нещо важно, за което отдавна мечтаете. Печалбата в края на месеца, ще помогне много за разширяване на собственият ви бизнес. Основното нещо е, не рискувайте големи суми пари.

Здраве

Възможно е да възникнат проблеми, с нервната ви система. Препоръчително е да не реагирате твърде емоционално на ситуациите, за да не стигнете до нервен срив. Пазете се също от настинки, има голяма вероятност да се разболеете от ангина или отит, ако се преохладите или сте в контакт с болни. Дори от една банална хрема, може да развиете синузит, ако пренебрегвате лечението.

През май, е добре да обърнете специално внимание на диетата си. Не е задължително тя да е свързана с нормализиране на теглото. Оздравителната диета ще бъде полезна за всички представители на знака. Намалете употребата на вредни храни, добавете повече плодове и зеленчуци в менюто си, както и сушени плодове. Спортните дейности, ще укрепят физическото ви състояние и ще повишат общия тонус на тялото.

Телец

 

През май представителите на зодия Телец, ще се превърнат в примерен семеен човек и ще се заемат със семейните дела. Ще сте щастливи да посетите баби, дядовци или да се отправите на път до селото да посетите роднини, които отдавна не сте виждали. Краят на месеца, ще ви донесе интересно пътуване, което ще ви свърже с нови хора. Кой знае, може би ще срещнете своята съдба.

Въпреки това през май, ще сте обхванати от много съмнения, дори ако обстоятелствата са благоприятни. Ще считате, че сега най-важното е духовният растеж и моралните принципи. Погледнете на всичко което се случва с характерната ви безпристрастност и се уверете, че животът ви се развива доста добре. Не си измисляйте проблеми, с които последствие да се сражавате. Гледайте на живота с оптимизъм, защото всъщност нямате причина за тъга. Запомнете, всичко което се случва, е за ваше добро.

Любов и семейство

Май ще даде на семейните представители на знака, много време за решаване на домашни проблеми. Ще станете инициатори на ремонт, преместване и решаване на на много ежедневни ситуации. Но в преследването на чистота и ред, не забравяйте за любимия човек. Може би той е отегчен и мисли за роман на страни. Проявете решимост за укрепване на романтичния съюз, споделете с любимия вашите планове за бъдещето, разкажете му за чувствата си. Прекарвайте повече време един с друг.

Необвързаните, няма да имат желание за създаване на сериозни отношения. Сега ще се нуждаете от почивка и забавление. Обстоятелствата, ще са на ваша страна, само не измъчвайте противоположния пол с напразни надежди. Лекият флирт, може погрешно да бъде възприет като сериозно ухажване. Грижете се за чувствата на другите хора и не си позволявайте да разбивате сърца.

Кариера и финанси

Много от вас, ще са заразени с ентусиазма на пролетта и ще искат да повишат знанията си, да получат второ или дори трето образование и да намерят работа в несвойствена сфера. Най-смелите ще успеят да се изкачат нагоре по кариерната стълбица, а тези, които са по-плахи и работят под ръководството на други, ще останат на предишната си работа. Внимателно и старателно изпълнявайте задълженията си. Не се стремете да поемате отговорност, за решаването на сложни проблеми.

За бизнесмените, се очертава труден месец. Ще трябва да обмисляте всяка стъпка, за да изпреварите конкурентите. По важен въпрос, ще ви помогне близък човек, само не трябва да се отказвате от неговата помощ. Финансовото ви положение, ще бъде стабилно. Единственото нещо което трябва да помните е, че не трябва да влагате пари в рискови проекти и лотарийни билети, късмета сега няма да е на ваша страна. В края на месеца, ще получите приятна награда за извършена по-рано работа.

Здраве

През май е възможно да страдате от главоболие. Причината ще бъде промяната на времето, а лекът ще бъде банална почивка от проблемите. Останете за няколко дни у дома, като временно забравите за натрупаните проблеми. Може би сами сте се притиснали в ъгъла, със собствените си задължения и сега се нуждаете от емоционално освобождаване.

Някои ще трябва да преминат през профилактичен преглед, за да изключат в бъдеще появата на болести. Съществува риск от заразяване с инфекция, която да даде усложня в главата. Не се дръжте като дете, което се страхува от лекарите. В борбата със своите страхове, може да пропуснете времето за спешно лечение на патологията.

Близнаци

 

През май представителите на зодия Близнаци, ще демонстрират своята активност повече от всякога. Ще обикаляте по интервюта, ще ходите на срещи и ще имате достатъчно време да посещавате фитнеса. Енергията, ще ви бъде повече от достатъчна. Мнозина дори ще ви завиждат, за вашата жизнерадостност и бодрост.

Единственото от което трябва да се пазите през Май е свойствената ви импулсивност и желанието да казвате неприятни неща в очите на другите. През този период се препоръчва да се контролирате, това ще ви доближи до постигането на целите. Не се страхувайте да преразгледате плановете си и да изоставите всичко, което вече е остаряло. И все пак – за да бъде месецът успешен, не предявявайте прекомерни изисквания, особено към втората си половинка.

Любов и семейство

За тези, които са уморени от самотата, съдбата е подготвила любовен обрат. Ще срещнете човек, когото ще обикнете, с цялата си душа. Вашият избраник, ще бъде искрен и верен и честно ще разкрие своята симпатия. Тези, които имат дългогодишна връзка, трябва да помислят за официален брак. Време е да промените нещо във вашите отношения, в противен случай рискувате да останете на едно място и да си създадете ненужни проблеми.

Семейните трябва да обърнат внимание на близките си роднини, някой от тях очакват вашата морална подкрепа. Следете също за възпитанието на децата, може би е време да направите няколко насърчителни стъпки към вашето дете, всяко добро дело, ще да бъде оценено по достойнство.

Кариера и финанси

През този месец, перспективите в работната сфера, ще се увеличат. Тези, които отдавна мечтаят за добра позиция, най-накрая ще превърнат мечтата си в реалност. За безработните съдбата е подготвила, чудесно работно място и приятелски настроен колектив. През май всяка работа, ще ви се отдава изненадващо леко, а финансовата ситуация ще ви радва. В края на месеца има възможност да се утвърдите на работното място, благодарение на една командировка, не пропускайте такъв шанс.

Финансовото ви състояние, ще бъде наистина стабилно и ще ви задоволява напълно. Много от представители на знака, ще имат късмет да получат желана премия или друга награда на поощрение за добре свършена работа. Около двадесети май, следете за портфейла си, има риск да загубите малка сума пари. Препоръчително е в този период, да инвестирате малки средства в обещаващи проекти или да помогнете на вашите близки.

Здраве

През май са възможни, кожни заболявания. Може да се наложи да посетите козметик и дерматолог повече от веднъж, за хирургична интервенция. Проблемите с кожата няма да донесат нищо добро, а само ще развалят външния ви вид, така че не губете време и потърсете медицинска помощ.

В началото на месеца, може да се сблъскате със стомашни болки и гадене, което да ви обезпокои. Всичко това, ще е заради неправилно хранене или отравяне. Необходимо е да направите разтоварваща диета или да пиете пречистващи препарати, за да се избавите от подобни заболявания за дълго време. И със сигурност не трябва да наблягате, на тлъсто месо и алкохол. Ако сте си обещали тази година да се борите с вредните навици, сега е моментът.

Рак

 

Май за представителите на зодия Рак, може да стане повратна точка в живота. Този месец, ще имате късмет. Въпреки факта, че ще трябва да преодолеете много препятствия, подобен род сражения, ще ви закалят и изобщо няма да ви развалят характера. Хората ще се отнасят към вас с уважение и симпатия. Именно за вашия знак, вратите на новите възможности ще са широко отворени във всички области. Не изпускайте късмета си. Бъдете по-смели, когато вземате различни решения.

И ако направите грешка, не се подлагайте на сурова критика – приемете неуспехите като ценен опит. Само за едно, трябва да бъдете изключително внимателни през май. Опитайте се да не се включвате в съмнителни проекти, да не работите с големи суми пари и участвате в хазартни игри. През този период, могат много лесно да ви измамят, така че бъдете максимално бдителни.

Любов и семейство

По отношения на романтичните връзки, май няма да е най-добрият месец, Възможно е да ви се стори, че вашият любим, не се отнася достатъчно добре с вас и да започнете да ровите във връзката, което определено ще доведе до кавга. На много от вас, ще им липсва предишната интимност, което може да ви накара да търсите романтика настрани. Повярвайте, такива дребни интриги могат да унищожат един брак и дори най-силната връзка, така че имайте търпение и не предприемайте ненужни, необмислени действия.

Необвързаните, не трябва да се надяват на съдбоносна среща. Обърнете внимание на приятелите си, някой може би е обиден, че не му обръщате достатъчно внимание. Може би не сте виждали някой от тях дълго време, сега е моментът да им се обадите и организирате среща. Струва си да бъдете по-внимателни, когато се запознавате с нови хора, през май, около вас ще се въртят аферисти, които с измама ще искат да откраднат парите ви. Не трябва да разкривате душата си пред всеки срещнат и вярвате на комплименти.

Кариера и финанси

През май, в професионалната област, всички ваши действия трябва да бъдат внимателно обмислени. Не оставяйте всичко да се развива от само себе си, в този случай ще пропуснете добрите възможности, които ще останат на разположение на вашите конкуренти. Дръжте всичко под контрол. Бъдете внимателни, събрани и обективни. Не бъдете мързеливи, вярвайте в успеха, късмета ще е на ваша страна.

В отношенията с колегите, запазете спокойствие, бъдете доброжелателни, помагайте на тези, които имат нужда. Така в някой труден момент, ще имате някой, на когото да разчитате. Във финансовите въпроси през май, може да станете безразсъдни и разточителни. Вие принадлежите към духовните и високоинтелектуални хора и ако имате пари за ежедневни нужди, няма да се грижите нито за „черни дни“, нито за бъдещето.

Здраве

Слабото място през май, ще бъде нервната ви система. Поради напрежение, е възможно да изпаднете в депресия, която да стане хронична, ако не се обърнете на време към специалист. Не забравяйте, че болната нервна система, може да повлече и други хронични заболявания и в допълнение към лошото настроение, рискувате гастрит или колит. Ето защо, по всякакъв начин отхвърляйте негативните мисли и гледайте на живота позитивно.

Ако отивате на почивка или пътешествие, бъдете внимателни. През май има голяма вероятност от нараняване, което означава, че трябва да избягвате опасни спортове и рисково шофиране, ако не искате да прекарате останалата част от отпуската си в гипс.

Лъв

 

В края на пролетта представителите на зодия Лъв, ще бъде заобиколени от всевъзможни безпокойства, грижи, задължения. Ще станете като супер звезда, чието внимание ще искат да обсебят всички и навсякъде. Вашата ефективност ще ви помогне да се справите със старите дела и да помислите на къде искате да се движите в бъдеще. Някои от вас, ще искат да започнат ремонт, докато други просто да забравят и починат от всичко. И за двете неща ще отидат много пари, но ще оставят удовлетворение в душата.

Вие сте надарени, със забележителна психологическа сила. Дори събитията през май, да не се развиват съвсем гладко, никога няма да се откажете и при всякакви обстоятелства ще продължавате да следвате убежденията си. Все пак, е препоръчително да се въздържате от участие в авантюри, да проявявате сдържаност и да контролирате поведението си.

Любов и семейство

Семейството както никога досега, ще се нуждае от вашето внимание и подкрепа. Опитайте се да обградите всички с грижи и покажете колко много означават близките ви за вас. Може би, отдавна не сте устройвали изненади за любимите си хора? Май е времето, когато може да съберете заедно цялото семейство и да отидете на дългоочаквано пътешествие. Тези, които наскоро са встъпили в брак, е добре да се заемат с ремонти, защото скоро ги чака попълнение в семейството.

За необвързаните представители на знака, съдбата е подготвила интересно запознанство, което ще прерасне в роман и ще донесе много приятни моменти. Много от вас ще преосмислят своите ценности и ще поискат да се разделят със своята свобода, в името на любовта. Някои, ще могат да видят в близък приятел нещо повече. Помнете, голямата любов често се ражда от силно приятелство.

Кариера и финанси

На работното място, ще може да разчитате само на собствените си сили. Но на вас, помощници няма да са ви необходими и без това лесно ще се справите с всяка задача. Шефовете няма да оставят вашите подвизи без внимание и ще оценят работата ви, а някой дори ще имат късмет да получат подобаваща премия. Безработните представители на знака трябва да ходят по интервюта и да събират информация, възможно е да търсите работа в грешен отрасъл. Може би, трябва да преминете през допълнителни курсове или да промените професията си?

Финансовата ситуация обещава да бъде стабилна, но някой от вас ще рискуват да направят необмислена покупка, която ще постави материалното ви положение в твърда рамка. Преди да оставите голяма сума пари в магазина, помислете дали имате нужда от това? В края на месеца, ще са необходими средства, за решаване на битови проблеми. В средата на май, ще получите пари.

Здраве

Не се очакват, сериозни здравословни проблеми. Единственото нещо, с което трябва да се занимавате е профилактиката. Прекарвайте повече време на чист въздух и под слънчевите лъчи. Някои от вас могат да се почувстват зле, поради напрежение и умора. Лечението е просто – сън, чист въздух, вода и слънце.

Тези, които отиват на почивка, няма да изпитат трудност при попълване на енергийните си запаси, това ще става без много усилия. Все пак внимавайте ако посещавате горещи страни, има риск от топлинен удар. Пийте повече вода и не излизайте на слънце без шапка.

Дева

 

В началото на май представителите на зодия Дева, трябва да поемат инициативата и да укрепят позицията си на работното място. Вашето усърдие и ентусиазъм, ще ви помогнат да избегнете големи парични загуби и да покажете на всички недоброжелатели, кои е шефът. Отнасяйте се внимателно към новите познати, които могат да крият нещо от вас, а точно сега едва ли ще искате да бъдете измамени.

Дори да сте уморени, трябва да се стегнете, тъй като през май работата ви, ще изисква вашето присъствие – очертават се промени към по-добро. Благодарение на самокритиката и взискателността си, ще се развивате бързо и ще достигате до определени бизнес и социални върхове. В личният ви живот ще ври и кипи- време е да направите избор между миналото и бъдещето. За вас е много важно да почувствате, че сте обичани и да знаете, че вашите близки ще ви подкрепят във всяка ситуация.

Любов и семейство

За да избегнете сериозни конфликти в семейството, си заслужава да станете по-меки и да смекчите диктаторския тон. Близките ви са уморени от вашата придирчивост и просто искат да се отпуснат и починат. Организирайте им празник с вкусна вечеря или отидете на кино и ще забележите, как напрегнатата атмосфера изчезва без следа. До края на май, съпружеските отношения ще се подобрят значително и ще се къпете във взаимните си чувства.

Що се отнася до необвързаните представители на знака, май ще им донесе нови ухажори и почитатели. Да привлечете вниманието към себе си, ще успеете с лекото си и непринудено поведение. Колкото по свободен стил изберете, толкова по-голям успех ще имате с противоположния пол. Така че, експериментирайте, няма да съжалявате. Вероятно новият ви любим, ще е малко по-възрастен или по-млад от вас. Но не обръщайте внимание, на разликата във възрастта. Този роман, най-вероятно, ще бъде кратък, но романтичната „страст“ няма да ви навреди.

Кариера и финанси

През май в работата ви очаква, дълго желана позиция. Ще бъдете на седмото небе от радост, заради доброто място и ще се потопите в работа. Дори и най-трудните задачи, ще ви се отдават изключително лесно и в края на месеца, ще получите дългоочаквана награда, която ще подобри финансовото ви състояние. Не бива да се хвалите пред приятели и познати, с новите си постижения, не само могат да ви завидят, но и умишлено да направят някоя гадост, която да развали добрата ви репутация.

В средата на месеца не подписвайте съмнителни документи, без да ги проверите. Съществува опасност от загуба на голяма сума пари, поради нехайство и невнимание. Бъдете нащрек. Финансовата ситуация ще бъде под контрол, но не си позволявай да харчите заплатата наляво и надясно, в края на месеца ще ви потрябва не голяма сума пари, за решаване на проблемите на семейството.

Здраве

През май, трябва да се погрижите за храносмилателната си система. Може би употребявате много нездравословна храна и лекарства. Дайте на организма си почивка и направете разтоварваща диета, още повече, че тя ще ви помогне да загубите няколко излишни килограма. В средата на месеца е възможно, обостряне на хронични заболявания. Не би било лошо да се подложите на профилактичен преглед, не се самолекувайте.

Вашата физическа форма, ще зависи пряко от емоционалното ви състояние. Затова оставете лошите мисли, не се самообвинявайте, освободете се от страховете и обидите, така ще се почувствате много по-добре. Прекарвайте повече време, на чист въздух.

Везни

През май за представителите на зодия Везни, всичко ще се развива гладко. Самите вие, ще бъдете изненадани от вашият успех. Бизнес партньорите, сами ще идват при вас, парите сами ще влизат във вашия джоб, а любовните неразбории, ще се решат от само себе си. Но броят на обидените от вас хора, ще се увеличи и ще трябва да направите нещо по въпроса.

Поради факта, че винаги съчувствате на проблемите на другите хора, понякога ви използват, което ви огорчава. През май, ще искате да се отдалечите от света, за да намерите вътрешна хармония и да заживеете в съгласие със себе си. Времето за отпуска още не е дошло, но малко пътуване или интересно организиран уикенд, ще бъдат много от полза. Новите впечатления, ще ви помогнат да погледнете по-различно на старите проблеми. Може би, много от тях ще се окажат пресилени.

Любов и семейство

В сферата на любовта трябва да свиете юмруци и да пристъпите към битка. Някой преднамерено се опитва, да навреди на новите ви отношения. Макар че сега, не бива да обръщате внимание на недоброжелатели, по-добре насочете всичките си чувства и мисли, към новата любов и й докажете колко сте очарователни. Своята готовност за сериозни отношения, трябва да докажете с действията си, това при вас винаги се получава на най-високо ниво.

Семейните представители на знака, ще трябва да се разберат с някакъв вид домашни ситуации, които тежат на връзката със съпруга. Може би, трябва да изпълните отдавна дадено обещание. Някой роднина, може би има неприязън към вас и това не е случайно. Опитайте се, да разрешите мирно всички въпроси. Тези които наскоро са сключили брак, трябва сериозно да се замислят за деца, това е, което сега ви липсва в живота.

Кариера и финанси

Май, е идеалното време, за преквалификация и обучение. Много от вас, ще могат да променят професията си или да подобрят уменията си. Тези, които отдавна са се устроили на добра позиция, съдбата е подготвила успешни договори и изгодни партньорства. Само с подписването на документи бъдете внимателни, за да не направите глупава грешка.

Безработните няма да са много доволни, ще трябва да търсят по-внимателно и да не бързат с избора. Финансовата ситуация, ще бъде напрегната. Парите може да не са достатъчни, но има шанс да се появи странична работа, която ще поправи ситуацията. На творческите личности, ще им провърви повече, техните проекти ще искат да купят мнозина, само трябва да излезете от сянката.

Здраве

Основната заплаха за здравето ви, ще бъдат такива органи като черния дроб и бъбреците. От колко време, не сте ходили на преглед? Ако не искате да губите ценно време и пари за лечение, тогава се заемете и с превенция на заболяванията на храносмилателния тракт. Ходете на оздравителни процедури или се лекувайте в санаториум.

Тютюнопушенето и алкохолът, също оказват силно влияние върху структурата на черния дроб, така че зарежете вредните навици, особено след като сами отдавна сте си го обещали. В края на месеца трябва да започнете да се закалявате, но трябва да го правите постепенно. Започнете с лек контрастен душ сутринта, правете терпентинови вани няколко пъти седмично и непременно посетете сауната, за да почистите порите.

Скорпион

 

Представителите на зодия Скорпион през май, ще трябва да покажат постоянство, а не да преследват едновременно всички богатства на света. Ще искате да заобиколите всички съперници и да успеете във всичко, но преследвайки два заека, рискувате да не хванете нито един. По-добре се погрижете за качеството на работата си, от това ще зависи финансовото ви благополучие.

Вие винаги знаете, точно какво искате. През май ще имате определено мистично влияние върху другите и ще го използвате за решаване на поставените въпроси. Ще постигате желаното със страст, на която не са способни другите знаци. Може би си струва да охладите своята страст, защото играчката, към която се стремите, със сигурност ще ви омръзне за ден. В края на месеца има вероятност да се окажете в неловка ситуация, но в крайна сметка ще се възползвате от нея.

Любов и семейство

Необвързаните ги очаква романтична среща, която ще се проведе в много необичайни условия. Новите отношения няма да вървят по вашият план и със сигурност ще поискате да обърнете всичко в своя посока, но съвета е да бъдете по-спокойни и да се оставите във властта на обстоятелствата. Ще получите силен партньор, който ще ви предаде увереност и най-накрая ще може да си позволите, да се отпуснете и да не мислите за утрешният ден.

Семейните ще трябва да доказват чувствата си отново и отново, така че половинката ви да не се съмнява във вашата лоялност. А вие, не се скъпете на мили думи, често изповядвайте любовта си и канете партньора си на ресторант или кино. Подобно сближаване, вероятно ще доведе до дългоочакваното бебе.

Кариера и финанси

В работата както винаги, ще бъдете на върха на успеха. Но не е нужно всеки ден да поставяте рекорди, спрете за момент и проверете за грешки. Възможно е вашето самочувствие да ви подведе толкова много, че по-късно да се срамувате пред колегите. През май е препоръчително да бъдете бдителни при подписването на важни документи и да не се подавате на изгодни оферти, сред партньорите ви има измамници, които се опитват да ви въртят на малкия си пръст.

Пред безработните представители на знака, ще се появи изгодна работа, която ще подобри финансовото ви положение, но не трябва да очаквате дългосрочно сътрудничество, скоро сами ще искате да промените всичко. Финансовият сектор, ще бъде доста стабилен и ще може да си позволите почти всичко, което искате. Докато имате възможност, направете подаръци на близките си или купете на децата това, което отдавна сте обещали. Не забравяйте и себе си, да зарадвате с нещо хубаво.

Здраве

Всички заболявания, които могат да ви настигнат през май, ще се дължат на неправилното хранене. Включете повече витамини и микроелементи в диетата си. Може да се наложи да използвате различни билки, за нормализиране на храносмилането. Препоръчва се да наблегнете на протеина, който не само ще подобри храносмилането, но и ще помогне за изграждане на мускулатурата на тялото.

В края на май, е възможно неочаквано простудно заболяване, което ще разтърси здравето ви и удари портфейла. За да ускорите възстановяването, не се самолекувайте, а незабавно се свържете с лекар за подходящо лечение.

Стрелец

 

За представителите на зодия Стрелец, месец май ще бъде време за тотален реванш- бивши любими ще ви молят да възстановите отношенията, а шефове на фирми да се върнете на предишна работа. Не бъдете твърдоглави – на някои неща, може да отвърнете положително. Вашите организационни умения, ще удивят другите. Благодарение на умението ви да обучавате другите, високите ви комуникативни таланти и отговорност, Май ще бъде за вас много успешен месец.

Но през този период, ще е много важно да се погрижите за здравето си, така че, оставете работата и любовните дела на заден план. Сега отдавна забравени болести могат да се проявят, което ще изисква от вас да си вземете болничен и да се подложите на лечение, което ще отнеме много време и пари.

Любов и семейство

За необвързаните представители на знака, съдбата е подготвила неочаквано запознанство, което бързо ще прерасне в страстна романтична връзка. Само внимавайте, този горещ огън да не загасне толкова бързо, както се е разпалил. Вашата ревност ще досади на всички наоколо, а и самите вие ще разберете, че прекалявате, но няма да може да усмирите с нищо вашият темперамент. Има риск да изплашите новият си любим с разговори за сватба и деца, така че, оставете тези мисли в главата си за сега и се насладете на зараждащата се връзка.

Семейните ще внесат ябълката на раздора в отношенията със семейството и ще се придирят за всяка дреболия. Препоръчително е, да станете малко по-добри и снизходителни. Не поставяйте оценки на другите хора, за тяхното поведение, по-добре помогнете на любимите си хора при решаването на някои проблеми, те ще го оценят.

Кариера и финанси

В работата ви през май, ще присъства много монотонност. Ще се увлечете в ежедневните дела и няма да забележите как минава месецът. Шефовете няма да се придирят за дреболии и да ви дават трудни задачи, а колегите ще се отнасят към вас с разбиране. Някои дори, ще ви помагат. През този период е препоръчително да се съсредоточите върху подобряване на уменията си, особено тези които отдавна мечтаят да заемат ръководна позиция. В края на месеца, има шанс мечтата ви да се осъществи.

Във финансовата сфера, не се очакват специални приходи. По-скоро често ще трябва да се отказвате от нещо и да харчите за непредвидени нужди. Бъдете търпеливи и не се обезсърчавайте. Някой от близкото обкръжение, ще ви окаже безвъзмездна финансова помощ, но и вие в дълг няма да останете.

Здраве

Здравето е тази област, на която трябва да обърнете по-голямо внимание през май. Сега са възможни всякакви усложнения от хронични заболявания и всичко може да започне с банална настинка. Опитайте се да отделите няколко дни или си вземете отпуск. Може да се наложи да вземете болничен. На шефовете определено това няма да се хареса, но вие рискувате нещо повече от статуса си в работата.

Тези, които отдавна са планирали операция, обстоятелствата обещават благоприятен изход. Смело се решавайте на всякакви манипулации и не оставяйте въпроса за здравето си не решен. Вашето положение, много ще зависи от емоционалното ви състояние. Не се притеснявайте за дреболии. Добра почивка, приятна компания, контрастен душ – и сте готови за нови предизвикателства. Намерете си занимание по ваш вкус. Това може да бъдат спортни занимания, йога, танци.

Козирог

 

През май, представителите на зодия Козирог ще се заемат със своята красота, а именно – промяна на имиджа. Посещението при зъболекар и стилист, ще ви помогнат да повдигнете самочувствието си и да привлечете вниманието на противоположния пол. Също така, ще бъдете ентусиазирани за саморазвитие и ще искате да се запишете в учебно заведение или да се самообразовате. Е, такива импулси са похвални и ще допринесат за бъдещият ви успех.

През май ще е много полезно, да се доверите на интуицията си. Събития, на които инициатори ще бъдете лично вие, ще ви бъдат от полза. Забелязвайте всичко, което се случва наоколо. Всеки детайл или новина, може да бъде решаващ удар в постигането на целта. В областта на кариерата, е време за „прибиране на реколтата“. Изпълнението на нови проекти, бонуси, увеличаване на заплатата, всичко това ви чака през май.

Любов и семейство

Необвързаните няма да им остава нищо друго, освен да ходят по срещи и да се наслаждават на флиртове и вниманието на противоположния пол. Чувствайте се като царете на ситуацията и се оставете да ви обичат. Сред тълпата от фенове, трябва да откриете истински честен и достоен човек, който ще остане с вас дълго време и ще помогне да си върнете вярата в истинската любов.

Семейните не трябва да се задържат след работа или да си организират среща с приятели в кафенета, в противен случай втората ви половинка ще ви устрои такъв ярък скандал, че след това ще трябва да възстановявате отношенията си дълго време. По-добре, поканете на гости семейни приятели и се забавлявайте у дома заедно. Ще видите, че такъв изход от ситуацията, ще е по-добър от отиването в клуб.

Кариера и финанси

Самоуверените представители на знака, ще трябва да се потят, за да спечелят своето място под слънцето. Периода ви обещава път, който ще ви преведе през различни курсове за преквалификация и бизнес пътувания. Без трудности, няма да може да получите постът на вашите мечти. Особено упоритите и трудолюбиви от вас, ще имат късмет да получат добра работа до края на месеца.

Тези, които отдавна мечтаят да открият собствен бизнес, ще имат късмет във всички начинания, така че, смело влизайте в битката. Само обмисляйте всяка своя стъпка, не рискувайте лични средства и внимавайте за измами. Недоброжелателите ви, между другото също не спят, така че не споделяйте тайните си с другите. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, не се предвиждат сериозни проблеми. Въпреки това, следете за своя портфейл, в началото на май има риск да бъдете измамени.

Здраве

Май, може да ви донесе здравословни проблеми свързани със стомаха и черния дроб. От колко време, не сте ходили на преглед? През този период всички хронични заболявания, ще са на ръба на обостряне и ако не вземете мерки, може да стигнете до болницата. Преразгледайте начина си на хранене, може би ядете много кисело и сладко.

Опитайте се да включите в диетата си повече зърнени храни и не забравяйте да пиете повече вода. Месецът ви насърчава към здравословен начин на живот, което означава, че е време да впрегнете волята си, да се откажете от вредните навици и да започнете да се занимавате със спорт. Не вярвате, но след месец ще може да се гордеете с постиженията си.

Водолей

 

През май, представителите на зодия Козирог ще се заемат със своята красота, а именно – промяна на имиджа. Посещението при зъболекар и стилист, ще ви помогнат да повдигнете самочувствието си и да привлечете вниманието на противоположния пол. Също така, ще бъдете ентусиазирани за саморазвитие и ще искате да се запишете в учебно заведение или да се самообразовате. Е, такива импулси са похвални и ще допринесат за бъдещият ви успех.

През май ще е много полезно, да се доверите на интуицията си. Събития, на които инициатори ще бъдете лично вие, ще ви бъдат от полза. Забелязвайте всичко, което се случва наоколо. Всеки детайл или новина, може да бъде решаващ удар в постигането на целта. В областта на кариерата, е време за „прибиране на реколтата“. Изпълнението на нови проекти, бонуси, увеличаване на заплатата, всичко това ви чака през май.

Любов и семейство

Необвързаните няма да им остава нищо друго, освен да ходят по срещи и да се наслаждават на флиртове и вниманието на противоположния пол. Чувствайте се като царете на ситуацията и се оставете да ви обичат. Сред тълпата от фенове, трябва да откриете истински честен и достоен човек, който ще остане с вас дълго време и ще помогне да си върнете вярата в истинската любов.

Семейните не трябва да се задържат след работа или да си организират среща с приятели в кафенета, в противен случай втората ви половинка ще ви устрои такъв ярък скандал, че след това ще трябва да възстановявате отношенията си дълго време. По-добре, поканете на гости семейни приятели и се забавлявайте у дома заедно. Ще видите, че такъв изход от ситуацията, ще е по-добър от отиването в клуб.

Кариера и финанси

Самоуверените представители на знака, ще трябва да се потят, за да спечелят своето място под слънцето. Периода ви обещава път, който ще ви преведе през различни курсове за преквалификация и бизнес пътувания. Без трудности, няма да може да получите постът на вашите мечти. Особено упоритите и трудолюбиви от вас, ще имат късмет да получат добра работа до края на месеца.

Тези, които отдавна мечтаят да открият собствен бизнес, ще имат късмет във всички начинания, така че, смело влизайте в битката. Само обмисляйте всяка своя стъпка, не рискувайте лични средства и внимавайте за измами. Недоброжелателите ви, между другото също не спят, така че не споделяйте тайните си с другите. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, не се предвиждат сериозни проблеми. Въпреки това, следете за своя портфейл, в началото на май има риск да бъдете измамени.

Здраве

Май, може да ви донесе здравословни проблеми свързани със стомаха и черния дроб. От колко време, не сте ходили на преглед? През този период всички хронични заболявания, ще са на ръба на обостряне и ако не вземете мерки, може да стигнете до болницата. Преразгледайте начина си на хранене, може би ядете много кисело и сладко.

Опитайте се да включите в диетата си повече зърнени храни и не забравяйте да пиете повече вода. Месецът ви насърчава към здравословен начин на живот, което означава, че е време да впрегнете волята си, да се откажете от вредните навици и да започнете да се занимавате със спорт. Не вярвате, но след месец ще може да се гордеете с постиженията си.

Риби

 

Представителите на зодия Риби ще се захванат със самореализация през май и ще искат целият свят да им се възхищава. Заобикалящите ви хора ще ви дават за пример и ще се гордеят с подвизите ви. В този месец, ще успеете да станете по-красиви, да се влюбите, да изпълните важно обещание и да отидете на бизнес пътуване. В края на май, ви чака важна новост, която ще е много добър шанс да реализирате в живота вашите планове.

През май, трябва да бъдете внимателни и разумни, такава политика ще донесе късмет и много ползи. Размишлявайте върху събитията, анализирайте характера на хората и вашето собствено поведение, работете за изкореняването на лошите си навици. Ако имате важна работа, опитайте се да я отложите. Вместо това се срещнете с тези приятели, които не сте виждали от дълго време и обърнете внимание на по-възрастните членове на вашето семейство.

Любов и семейство

Най накрая, ще може да се къпете във вниманието на противоположния пол. Спрете да бягате от ухажванията, време е да помислите за сериозна връзка, особено ако на хоризонта се появи достоен представител. Няма нужда да търсите недостатъци с избраника си, по-добре обърнете внимание на вашите качества. Понякога сте много взискателни, въпреки че самите вие не сте съвършени. Съберете цялото си очарование и смелост и отвърнете със взаимност на ухажването.

Тези, които имат дългогодишна връзка, е време да се замислят за брак. Ще имате великолепна сватба, която ще ви помогне да съберете роднини и приятели и ще помните този ден през целия си живот. Семейните, месец май може да зарадва с дългоочаквано бебе. Само морално се подгответе за трудностите, които ще бъдат много, но ще успеете да се справите.

Кариера и финанси

Ако мечтаете да се изкачите по кариерната стълбица, това ваше желание, задължително може да се изпълни през май. Пред вас, ще бъдат отворени всички врати. Шефовете ще искат да ви предложат изгодна позиция и дори конкурентите ще ви примамват по всякакъв начин. Вие ще трябва да решите, къде искате да останете. Едно е сигурно, ще бъдете на върха. Ще може да погасите дълго разтяганите заеми и да купите недвижим имот. А новият пост, само ще увеличи финансите ви.

За безработните, съдбата е подготвила място под слънцето, което ще донесе перспективна позиция и достойно материално положение. Само не забравяйте да покажете на интервюто, всичките си най-добри качества на достоен човек, който не се страхува от трудни задачи.

Здраве

През май има вероятност, за различни наранявания. Бъдете внимателни зад волана и не излизайте в планината с велосипед. Бъдете предпазливи, ако се къпете в различни басейни. Ако не може да плувате, не експериментирайте с каскади. Въпреки топлото майско време, лесно може да хванете настинка, която ще ви принуди да останете в леглото за няколко дни.

Имате ли нужда от това? По-добре се заемете с профилактика и закалете тялото си. Започнете с контрастен душ, а когато тялото привикне, преминете на ежедневни поливания. Няма да повярвате, но само след няколко месеца ще усетите безпрецедентен прилив на сила и мощен имунитет.

twig.bg

Advertisement

Facebook