Connect with us

БулевАРТ

Рами Малек с роля в следващия филм за Джеймс Бонд

Публикувана

на

Носителят на „Оскар“ Рами Малек потвърди, че ще играе ролята на злодея в предстоящия 25-и филм от поредицата за Джеймс Бонд. Новината бе обявена на специално събитие в Ямайка, на което бяха представени новостите около проекта, който ще се снима в страната. Малек не присъства лично, но чрез видеозапис сподели: „Заклещен съм в продукция в Ню Йорк, но с огромно нетърпение очаквам да се присъединя към целия актьорски състав и екипа. Ще направя така, че на г-н Бонд да не му е лесно в тази негова, 25-а изява.“ След това Даниел Крейг се пошегува, че се притеснява какво предстои за героя, вдъхновен от книгите на Иън Флеминг. За Крейг това ще е пети и последен филм в ролята на известния Агент 007.

Предположения за участието на Малек в проекта се появиха още в началото на март, малко след като спечели наградата на Американската филмова академия през февруари за ролята си на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“.

Сред новите попълнения в екипа ще е и сценаристът Фиби Уолър-Бридж, но все още не е обявено какво ще е официалното име на лентата, която ще излезе на екран следващия април. Ралф Файнс и Бен Уишоу отново ще са в ролите съответно на Ем и Кю, а Наоми Харис се завръща като Мънипени. Актрисата Леа Сейду пък ще представи образа на героинята си от „Спектър“ от 2015 г. Маделин Суан.

twig.bg

Advertisement

Facebook