Connect with us

Астро

Рисков ден за Скорпион, ново начало за Близнаци

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Денят има своята светла и тъмна половина. До обед организирайте срещи, делови разговори и посещения, от които ще очаквате да се уреди важен ваш проблем. Дистаниците се стопяват. Ще се разберете по въроси, които в миналото са ви раздалечили. Ще намерите нужните ви лекарства и специалисти. С напредваето на деня получаваме неприятни знаци, появяват се пречки и затруднения дори и в най-прецизно уредените и уговорени начинания. До утре на обед всичко трудно ще върви. Контролирайте чувствата.

Телец 21 Апр – 21 Май
Луна и Слънце ви гледат в нехармонични аспекти. Трудно се оправяте с родители и деца. Ще се налага да давате повече от себе си, да проявявате максимално търпение и добра воля, за да има мир и любов. Ще се наложат срещи с хора, с които в миналото сте се разминали или сте прекратили връзката поради някакви тежки обстоятелства. Най-трудно ще бъде на тези, които ще трябва да се помолят за услуга или да опрат до парите на близки и партньори. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена, може би другият е прав.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Свършеното до обед ще донесе предимства и ще отвори нов път за развитие. Кандидатствайте за нова служебна позиция, уредете си срещи с потенциални партньори и се опитайте да привлечете тези, които в миналото необмислено сте дистанцирали или сте оставили да си тръгнат от живота ви. До вечерта нещо неприятно напира да се случи и да ви развали планираната програма. До утре на обед нищо важно да не се започва, особено ако е само на инат илиот желание да си върнете на някого. Някой вече си стяга багажа.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Денят започва спокойно и с възможост да уредите бързо натрупаните задачи и проблеми. Но за родените в последните дни на зодията наближава буря. Облаците се сгъстяват поради тежките звездни аспекти към вашето Слънце. До два дни назряват ситуации, които тотално може да променят живота ви. Очертава се рязък завой в отношенията до 14-и, когато обстановката ще се успокои. Но до тогава може да попаднете в трудни ситуации. Нищо съществено да не се предприема. Рискът ви диша във врата. Внимавайте с техниката.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Съветът на деня е да се опитате да привлечете тези, които в миналото са си тръгнали от вас, от съвместнта ви работа или връзка. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Ако случайно наберете някакъв номер обедете се, независимо колко дълго не сте се чували. До вечерта назряват негативни и рискови събития, които ще ви поставят в нежелани зависимости. До утре на обед не подписвайте нови договори. Ще ви предлагат уловки и ще се опитват да ви вкарват в губеща програма.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
До обед организирайте срещи и визити и уредете работата, която не търпи отлагане. Ще получите допълнителни пълномощия и ще привлечете съюзници. Следобед ограничете контактите и работете само в своята градина. Денят е добър за преместване, за работа със земята, за поправки и ремонти. Не взимайте прибързани решения, ако не сте съгласували избора си с този на близки и партньори. Не се изхвърляйте с думи и обещания, бъдете скромни. Не рискувайте да се доказвате пред хора, които така и няма да ви оценят.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Водете преговори, организирайте срещи с хора, които искате да привлечете и да върнете обратно в в работата си, в екипа и в личния си живот. Лесно се дава и взима прошка. С напредването на деня рисковете се увеличават, особено за родените в последните дни на зодията. Утре Марс и Уран ще ви гледат в точна опозиция от знака на Овена. Намалете темпото, внимавайте при работа с машини и електроуреди, не провокирайте никого, за да не ви отвърнат с агресия, която може да е много опасна и разрушителна. И тълпата е неуправляема.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Напрегнат и рисков ден. Луната ви гледа в опозиция, а Слънцето в пречупващ аспект. Отношенията между родители и деца зациклят. Не започвайте деня с мъмрене и забележки. Опитайте да стопите дистанциите, да водите дипломатична политика, за да може в труден за другия момент да сте информирани какво се случва. Един скандал ще затвори вратата, ще прекрати общуването и няма да позволи да си помогнете взаимно. Ако чувствате едно давещо чувство в гърдите, това е знак, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Препоръчва се екипна работа до обед. Търсете начин да подновите стопирани в миналото връзки, да уредите допълнителни споразумения и нови договори. Извинете се за направените пропуски и грешки и не бъдете толкова придирчиви към закъсненията на работното място. От значение е да се контролират емоциите, да не се бърза с обвиненията за пропуските и грешките на другите, защото веднага ще ви посочат и вашите. До вечерта може да загубите някои предимства. Следете знаците на съдбата и се съобразете.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Денят започва с възможности за пробив в отношенията. Привличате нови клиенти и си връщате една любов. Не пропускайте благоприятната възможност за прошка. Днес преминаваме на нова навивка на развитие. За родените в края на зодията това ще става по болезнен начин, с конфликти и неприятности, с раздалечаване в една посока и събиране в друга. Контролирайте емоциите. Напрежението ще нараства до утре, след което тежките аспекти в хороскопа ви ще се разпаднат.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Не се намесвайте в отношенита на други двама, за да не повлияете на връзката. Опитайте да забравите прегрешенията на партньори и колеги, както и неизпълнените обещания на работодателите си. До обед се старайте да сплотявате редиците на работното място и у дома. Следобед навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се правят на тъмно. Следете знаците на съдбата и бъдете готови да реагирате на всеки сигнал за опасност. Възможни са опити за намеса и проникване в личното ви пространство.

Риби 20 Фев – 20 Мар
До обед се концентрирайте над важните си дела привлечете нови и стари клиенти, потърсете тези, които в миналото сте неглижирали и оставили сами де се оправят. Може да си дадете прошка и в любовта. Радвайте се на всяко сближаване след дълга раздяла. От обед до утре на обед тъмнината в живота ни отново се опитва да ограничи светлите и радостни моменти. Нужна е активна самозащита от чернотата наоколо. Изградете си ефикасни защити, ако предстоят неприятни срещи с хора, които винаги се опитват да ви манипулират.

twig.bg

Advertisement

Facebook