Connect with us

БулевАРТ

Родена за много мъже: Алла Пугачова на 71 (Видео)

Публикувана

на

Велика певица, актриса с рядък драматичен талант, чиято енергия и харизма нямат равни. За това свидетелстват хилядите разплакани очи на публиката. Горчивият смях на нейния Арлекино буквално взривява залата ­ на световната музикална сцена изгрява нова ярка звезда.

Личната история на Алла Пугачова е достойна за роман. Руска национална легенда, тя е суперзвезда Номер 1 в Русия през последните 20 години. Нейният глас е магия. В кариерата си Алла Пугачова е записала над 300 песни, на 80 от които автор на музиката е самата тя, и над 20 албума, включващи няколко на чужди езици. Продажбите на албумите є надхвърлят 250 милиона копия. Триумфалният успех съпътства Алла Пугачова на гастролите є в САЩ, Германия, Швейцария, Индия, Франция, Финландия, Япония, Австралия, Полша, Швеция, Югославия, България, Израел, Италия. Освен певица Алла Пугачова е и режисьор по образование. През 1977 г. тя дебютира в киното, но като актриса в главната роля във филма “Жената, която пее”. След тази роля следват още много филмови участия на знаменитата певица. През 1988 г. Алла Пугачова създава и оглавява театър-студио  “Театр Песни” и като негов художествен ръководител открива за руската сцена много млади изпълнители, станали по-късно звезди.

алла

 

Алла Пугачова не крие своята възраст. Тя е родена по времето на Сталин на днешната дата преди 71 години, израснала е при Хрушчов, качва се за пръв път на сцената при Брежнев, а после първият президент на Русия Борис Елцин є присъжда най-голямата държавната награда – орден За заслуги пред отечеството, не пропускайки да отбележи, че и той живее в Епохата на Пугачова. Политиците идват и си отиват, а тя остава.

В колекцията си “Жената, която пее” има повече от дузина известни мъже. Сред тях е дори великият Владимир Висоцки. Романсът между 17-годишната още неизвестна на никого Алла и 28-годишния Висоцки, който вече е звезда, пламва през 1966-а. Година преди той да срещне жената на живота си ­ актрисата Марина Влади. Заради любовта към Висоцки Алла отказва брак на годеника си ­ космонавта Герман Соловьов. Рижият тайфун Алла буквално залива Висоцки, всички мъже се влюбват в девойката с бездънни сини очи и безкрайни крака.  Край на романа слага Алла, която не може да се примири, че дели актьора, на когото приписват над 2000 любовни романа, с две съперници едновременно ­ съпруга и любовница.

 

Евгений Болдин е любим съпруг на Алла и ръководител на нейния Театър на песента. Болдин обаче се превръща в неконтролируем донжуан, вкарвал в леглото си дори младички фенки на Алла, които денонощно обсаждат дома є на улица “Горки”. След като заварва неверника с две момичета в собственото си легло, примадоната слага край на връзката.

 

След развода с бащата на дъщеря си Кристина Миколас Орбакас Пугачова преживява горещ роман с шефа на популярната банда “Веселите момчета” Павел Слободкин. Романът е знаков за Пугачова ­ Повел я прави не само солистка, но и звезда. Точно благодарение на Слободкин Алла печели първа награда с песента “Арлекино” на  “Златния Орфей” през 1975 г.

Досега известният режисьор Александър Стефанович твърди, че звездната кариера на Пугачова се дължи именно на него. Като втори официален съпруг на звездата той измисля образа є: скандалност, изповедни песни на тема самота и любов без отговор. Бракът им се разпада през 1980-а. Стефанович е единственият бивш любим мъж, когото примата не покани на 60-тия си юбилей. След развода той дели с певицата цялото имущество, до последната вилица. За капак екссъпругът издава цели две книги компромати, в които нарича Алла дебелана, царица на кича, кокошка в мундир. Такива обиди не би простила никоя жена, да не говорим за примадона!

Най-дългогодишен е бракът на примата със съпруг номер 4, красавеца с български корени Филип Киркоров. Дори след развода през 2005 г. двамата си остават отлични приятели и не са казали лоша дума един за друг.

Алла е Млечният път, цялата вселена, твърди Филип. Злите езици говорят, че от мимолетна тяхна връзка в края на 80-те Алла забременява. Тогавашният є съпруг Болдин е готов тя да роди детето, но Пугачова решава да абортира заради свръхнапрегнатата си творческа програма.
Впрочем Алла се запознава с Филип на новогодишно тържество в Кремъл ­ той е на 9, тя е звезда и му дава автограф. Не є минава и през ум, че това е бъдещият є съпруг. След шестгодишно ухажване Киркоров превзема сърцето на примата с букет жълти рози през 1993-а. На следващия є рожден ден те са вече съпруг и съпруга, влюбени до уши, въпреки че женихът е с 18 години по-млад.

 

По ирония на съдбата точно Филип запознава Алла с последния є любим, пародиста и тв водещ Максим Галкин. Той вече е заел мястото на Киркоров в дома на Пугачова, примата изглежда влюбена, драстично вталена, с годежен пръстен на ръката. Щастлива съм, какво значение имат 30 години разлика за истинската любов, обяви в интервю вечната Алла. И наистина, в шоуто Две звезди Алла и Макс непрекъснато се обясняват в любов, и на сцената, и зад кулисите. Дали ще има сватба? Примата със сигурност готви на феновете нови изненади. Нищо чудно Галкин да стане съпруг номер 5. И прощалното турне да не се окаже прощално. Една звезда никога не си отива. Особено звезда на име Алла!

НАСЛЕДНИЦИ НА ИМПЕРИЯТА

70-годишната примадона има солидно състояние. Пугачова няколко пъти променя завещанието си, така че наследникът е още неизвестен. Напоследък обаче гръмна скандал, че примата е лишила от наследство малкия си внук Дени Байсаров заради конфликта между бившия є зет Руслан Байсаров и дъщеря є Кристина Орбакайте за попечителство. Кристина и големият є син Никита са единствените претенденти за наследството.

Делото е решено в полза на таткото. Пугачова лиши от наследство 11-годишния си внук и го нарече предател, когато той обяви в съдебната зала, че иска да живее с баща си. След скандала Кристина отлетя за Маями, където живее с новия си съпруг Михаил Земцов. Кристина е толкова разстроена, че се подлага на лечение при психоаналитик. Кристина ще наследи цялото недвижимо имущество на примадоната, както и колите, банковите сметки и бижутата є. На любимия си внук Никита Пресняков, който учи кинорежисура, Пугачова е завещала авторските права върху песните си. Максим Галкин великодушно се отказа от милионите на Пугачова. Според Форбс пародистът заработва по $5.7 млн. годишно и не се нуждае от женски пари.

twig.bg

Advertisement

Facebook