Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп: 12-19 януари

Публикувана

на

Oвен 21 март – 20 април

12-и ще започне с клюка, която ще се разраства и може да засегне много хора. Ако до 13-и запазите неутралитет и не вземете страна в една провокация ще спечелите предимства и ще си осигурите силен гръб в бъдеще. Съботната вечер е заредена с експлозивност, особено за родените около 1 април. До вторник не вадете зъб и не се зъбете на никого. В неделя не се занимавайте с рискови спортове и не участвайте в състезания.

До понеделник на обед не приемайте да замествате колега и да вършите несвойствена работа. Каквото се развали трудно ще се оправи. На 14-и вечерта сте склонни на всякакви компромиси в любовта и на нестандартно поведение, за което ще съжалявате. 15-и ще започне с шансове за печалба, с възможност за сключване на нови договори и повишение на заплатата. Кандидатствайте за нова работна позиция. До обед на 16-и имате шанс да изкачите висок връх в кариерата. След това до 17-и на обед се пригответе да давате, да подкрепяте нечия инициатива, да финансирате нуждите на близките и децата. От 17 до 25 януари ще се раждат деца, които ще печелят лесно стипендии и конкурси, ще бъдат обект на благотворителност, ако сами се включат в такива прояви. От 17-и на обед до 18-и на обед се пригответе да предложите на тялото си повече полезни продукти. И умът ви лесно ще усвоява полезната информация. В петък следобед влизате в нова среда или компания.

Телец 21 април – 20 май

12-и има своята тъмна и светла половина. До обед очаквайте неприятни разговори, които може да доведат до скарване. Следобед всяка грешка ще бъде простена и забравена. В неделя посетете тези, към които чувствате някакъв дълг и уточнете отношенията. От обед до понеделник на обед енергетиката е тежка. Не започвайте работи и дейности, на които смятате да разчитате в бъдеще. Родените във втората декада ще се възползват от тайните на другите, но своите трябва да пазят. 14-и започва с неприятна новина, която използвана добре може да ви донесе предимства. Проведените разговори късно вечерта може да ви донесат неочаквани печалби. На 15-16-и Луната е във вашия знак, където е в екзалтация, особено по отношение на парите и придобивките. Може да влезете в нова среда и да спечелите от участието си в престижни мероприятия. Лесно ще налагате своите виждания и разбирания на колектива, в който работите. Добре е на 15-и да подпишете нови договори, да работите по базови проекти и да търсите нови, а може би и тайни източници на сила, протекция и енергия. 16-и ще донесе вероятно първите ви награди за годината. От обед до 17-и на обед направете едно добро дело и обгрижете някого. Вечерта на 17-и полезните вещества и мисли лесно се усвояват. В петък правите крачка в нова посока, създавате или влизате в нов екип. Действайте активно.

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък съботен предобед с неприятности и проблеми както със своите, така и с чуждите. Внимавайте в приказките, за да не развалите отношенията си. Важните и уточняващи разговори проведете от обед до неделя на обед. 13-и е денят на тайните организации, на тайните сбирки на още по-тайните общества. Не споделяйте много, ако не искате да си докарате неприятности. Вероятни са проблеми с говора и слуха, гледайте да не настинете. На 14-и на някой може и да му изстине мястото, но това ще донесе в бъдеще ползи за вас и близките ви и ще обедини интересите ви. Важното за понеделник да се предприеме следобед. 15-и е ден за първа крачка в нова бизнес посока. И ако вече сте завладели дадена територия сега е време да се възползвате от нейните ресурси. Вкарайте свежи пари в нови дейности и производства. Вечерта уредете среща с партньори. На 16-и до обед ще постигнете изгодни за вас споразумения и неочаквано ще ви подкрепят тези, които до момента са ви клатили стола. От обед до 17-и на обед правете услуги, обгрижете някой изпаднал в нужда и може да бъдете сигурни, че и за вашите проблеми някой ще се погрижи. На 17-18 Луната е в Близнаци. Организирайте пътувания и важни срещи. Намерете време на 17-и за промяна в стил, прическа и визия. Търсете консултации. На 18-и решете имотен спор. За следобед планирайте среща на екипа.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще водят нужни, но болезнени разговори в събота до обед. Внимавайте какво си пожелавате. Не лъжете, лъжите в този ден ще се превърнат в истина, от която ще ви заболи в следващите дни. Вечерта носи конфликти, а и в неделя сутринта няма мир и покой за вас от претенциите на околните. Родените във втората декада да бъдат особено внимателни към информациите, които знаят. Една изпусната дума може да предизвика тежки конфликти и раздели. В понеделник по-добре закъснейте за работа вместо да поемете неприятен ангажимент или да участвате в конфликтни събрания. 13-14-и може да ви донесат повече болка, отколкото очаквате поради грешни информации и споделяне с грешния човек. Не вадете зъб и стойте далече от конфликтите. Обличайте се добре. За вечерта на 14-и не планирайте първа среща. Склонни сте на нестандартни постъпки и поведение. На 15-и вече правите първата си крачка на нова територия. Това е ден за поставяне основите на нови дейности и начинания. Добре е на 15-16-и да подпишете нови договори. На 16-и следобед преди да поискате, дайте повече от себе си. На 17-и започнете с благотворителен жест и ще ви се върне. Вечерта е много важно как ще изглеждате, идете на фризьор. В петък до обед отдайте внимание на полезните продукти и срещи. Чакат ви печалби до вечерта.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не ставайте рано, избягвайте семейните конфликти. Късметът ви идва към обед. Лесно може да привлечете някого и да се радвате на взаимност. 13-и е критичен ден за тези, които не умеят да пазят тайни. В желанието си да изпъкне някой ще ви снесе наготово информация, която ще ви донесе предимства. 13-14-и са дните на тайните общества и на преговорите, за които обществото и света така и няма да разберат. Поставете условията си, не приемайте чуждите. От неделя на обед до понеделник на обед са повече тъмните моменти и разговорите на тъмно, от които ще страдаме в бъдеще, но каквото се уговори следобед на 14-и ще донесе на вас и на другите повече ползи. На 15-16-и се пригответе да давате, да влагате пари и усилия в съвместни проекти. Много важно е да се уточняват условията, да се знае кой в каква посока и доколко отговаря за всичко, което се споразумеете. Всяко обвързване в тези дни трябва да е изпипано с взаимно изгодни договори иначе сделката ще се провали. От обед на 16-и до обед на 17-и се включете в спонсорски проекти. Дайте и ще получите каквото ви е нужно. До вечерта на 17-и колелото на съдбата ще се завърти и ще ви изкара на предни позиции. Помислете за вложения в недвижим имот и за разширяване на територията си на работа и влияние. На 18-и сключете изгодна сделка и привлечете силни хора в екипа си.

Дева 23 август – 22 септември

Една доста неприятна събота сутрин за родените в третата декада. Може да се скарате по незначителни поводи. Поспете, не тръгвайте рано на път. Към обед облаците се разнасят, а неприятностите друг ги отнася и привлича към себе си. В неделя посетете роднини и приятели, опитайте да изгладите недоразуменията. В организма ни се включват фините енергии. Направете си сами лекарство. Родените във втората декада са на път да разкрият и използват тайна информация или рецепта. От наученото на 13-14-и може да произлезе нова работа и паралелен ангажимент, който след време ще се окаже и доста доходен. Прибирайте се навреме, не замръквайте с приятели на опасни места. На 14-и вечерта нищо важно да не се предприема. Почти в края на работното време ще получите наистина важните предложения. 15-16-и ще се окажат дни на вашата победа, на възможността да станете част от престижен проект или група. Вървите и към любовна авантюра, която по никакъв начин не бива да свързвате с работата си. Това са дни на постижения и награди, на покани за участия и повишение на жизнения ви стандарт. Сега е моментът да сключите нови договори. Късметът ще изгрее за родените преди залез-слънце. 17-и започнете с дарителска акция, а на 18-и търсете ново място за внедряване.

Везни 23 септември – 22 октомври

Предстоят три дни, в които ще имате доста проблеми, ще усещате неприятно въздействие и влияние и ще се чудите откъде ви идват всички тези неприятности на главата, която в момента е слабото ви място. До вечерта на 12-и се натрупва напрежение, което ще се излее на главите на родените до 1 октомври. В неделя да намалят риска родените във втората декада, ако не искат да зациклят и пострадат. Не вадете зъб и до вторник не прибягвайте до лицева хирургия. Тъмни сили се опитват да се внедрят в живота ви. На 14-и поне до обед не правете никакъв избор, а за вечерта не си насрочвайте първа среща. Родените в третата декада са в по-тежка позиция. Вървите към нестандартна връзка, която може да стане повод за клюки и компроматна атака. От 15-и ще дишате по-леко и дано сте си извадили поуки. Опитайте да разберете дали не се оформя лагер против вас на работното място. Може да не ви поканят на важна сбирка. 15-и е благоприятен за влизане в нова среда и подписване на нови договори. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво. На 16-и до обед шансовете за печалба са на ваша страна, след това до 17-и на обед помогнете на тези, които обичате и цените, да ви догонят и да станат част от проспериращ екип. На 18-и облечете новите дрехи и идете на фризьор, за вечерта предстоят отговорни срещи, които ще ви вдигнат нивото.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада ще имат повече късмет в съботния ден, ще се възползват от проблемите и препирните на другите. Вечерта на всяка цена се постарайте да избегнете скандали, които може да завършат с инцидент. 13-и е ден за стопляне на отношения и стопяване на дистанции. Това е и ден на тайните, на необявените срещи, на тайните сборища на още по-тайни и потайни места. Предстоят елиминации на тези, които не спазват договорките. На 14-и до обед властват тъмни сили. Контролирайте се, не правете нищо на всяка цена. До вечерта може да направите силен ход, да получите защита и одобрение на проектите си. Сключените договори ви дават предимства. На 15-16-и Луната ви гледа в опозиция от знака на златния Телец. Трудно ще вървят дела и дейности свързани със странично финансиране. Дано получите отсрочка и за дълговете си. Ще се наложи да действате в екип там, където ви се иска сами да работите и с никого да не делите печалбите. Това са и дни на нестандартни срещи, на които може да ви спретнат и компромат. Ограничете публичните изяви, ако не искате да работите за чуждия интерес. На 17-и до обед обгрижете някой нуждаещ се от грижи. Не пренебрегвайте нуждите на родителите си. Кандидатствайте по спонсорски програми. За вечерта се постарайте да изглеждате добре. Планирайте за 18-и важните си срещи и разговори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рисков предобед за родените в последните дни на зодията. Не се включвайте в екстремни изяви и спортни инициативи. Не е ден за ски. Следобед постепенно взимате инициативата и успявате да стопите дистанциите с приятели и близки. До обед в неделя посетете тези, които искате да привлечете за важна работа и дейност. Пътувайте, може да намерите лечебно място и да си приготвите сами лекарство. Родените във втората декада ще изживеят магични моменти в този уикенд и бебето може да направят. И в неделната вечер останете само с най-любимите си хора. В понеделник до обед ентусиазмът ви може да бъде яхнат и употребен. Мързеливците ще разчитат на вашата работа и делова активност. Дано шефовете забележат кой в действителност движи нещата и да ви възнаградят. От обед на 14-и до обед на 15-и си осигурявате стабилност с нов договор или намирате нова база за развитие. Ще намерите и допълнително финансиране до 16-и на обед. След това до обед на 17-и направете едно добро дело, помогнете на някой да изплува от кризата и ще си спечелите доверен човек за бъдещето. Родените в първата декада ще имат проблеми на 17-и, ако поставят своите интереси над колективните и семейните. Вечерта ще е тежка и конфликтна. За да вървят нещата в петък, трябва да направите компромис. Конкуренцията готви ответен удар.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в тридневен рисков период. Родените в първата декада ще имат повече проблеми в събота, особено вечерта, когато може да се очакват емоционални изблици и на моменти с прояви на агресия. В неделя проблемите ще се повече за родените във втората декада, особено ако не направят компромис и не се опитат да стопят дистанциите. Съветът е в този уикенд да не правите тежки преходи в планината и да внимавате със ските. Неблагоприятно за интервенции в областта на главата. Не вадете зъб до вторник. Не участвайте в тайни сбирки и сборища, особено ако не можете да пазите тайни. В понеделник и на работното място може да се почувствате в изолация или да бъдете отстранени от екипа, с който искате да работите. На всички нива ви дебнат изкушения и изкусители, които доста може да ви объркат. Родените в третата декада ще имат и нестандартни любовни срещи. И като се събудите на 15-и знайте, че започвате победоносно изкачване към върха, от който някой ви е съборил или сами сте си позволили да паднете. Планирайте подписване на нови договори. 15-16-и ви дават шанс да спечелите повече, да намерите новата си пазарна ниша, в която да действате и да се развивате. На 17-и сутринта не подминавайте протегнатите ръце. Вечерта усвоявате нови уроци, които ще приложите още в петък. Шансът е на ваша страна.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед на 12-и ограничете контактите и пътуванията, контролирайте се. Вечерта ви предстои емоционално изживяване. Ще има усмивки и сълзи. 13-14-и са много особени дни. Ще имат предимства тези, които бъдат допуснати в средата на избрани. Това са дни на тайни сбирки, на тайни преговори, които може да променят живота на мнозина. Дано сте в кръга на избраните, за да може да повлияете положително на бъдещите решения на групата. В понеделник до обед са вероятни измами и изкушения. Нищо важно да не се започва. Не подписвайте договори, преди да проверите условията и клаузите написани с дребен шрифт. Вечерта правите компромис в любовта, който ще ви коства много. Не опитвайте нищо нестандартно, вероятно е да ви спретнат компромат. 15-и е ден на допълнителни разходи. Ще ви представят неприятни сметки, строителни и ремонтни работи се оскъпяват. Проблемът е, че за вас това касае базови проекти, така че ще трябва да осигурите парите. На 16-и до обед давате и влизате в преразход. Ако следобед направите едно добро дело, някой друг ще ви върне жеста и ще ви покрие загубите още в следващите дни. На 17-и сутринта направете дарение, раздайте ненужни вещи. Следобед ще усвоите полезни уроци. Облечете новите дрехи. В петък ще постигнете максималното в работата и деловите връзки.

Риби 20 февруари – 20 март

Тежка събота за родените в първата декада. Контролирайте емоционалните изблици, денят възобновява стари страсти и конфликти. Поне до обед не лъжете, а си пожелайте нещо от сърце и ще го имате. В неделя уредете срещи с роднини и приятели, с които имате да уточнявате отношения или да искате прошка. До обед дистанциите се стопяват. От неделя на обед до понеделник на обед изживяваме моменти с негативна енергетика, влизаме в неприятни положения, рискуваме повече отколкото е добре за всички. Може да попаднете под негативни влияния. В понеделник вечерта някой ще опита от забранения плод и в любовта. 15-и е ден за презареждане, за постигане на крайни цели, за завладяване на високи позиции чрез договори и лични връзки. Каквото постигнете на 15-16-и ще ви донесе пари и предимства. Явете се на конкурси и търсете спонсори. Изкачвате висок връх в кариерата, може да станете доверен сътрудник и съюзник. В момента много неща се правят на тъмно, не се афишират взетите решения, дори и да засягат бъдещето на много хора. На 17-и се включете в дарителска акция. Не отказвайте услуга и подкрепа. 17-и е ден на милосърдието. Вечерта не нарушавайте закона и не изневерявайте. В петък ще изпиете чашата на горчивото разочарование, ако сте си позволили предателства и забежки. Важното отложете за уикенда.

twig.bg

Advertisement

Facebook