Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 16-22 февруари

Публикувана

на

Oвен 21 март 20 април

През уикенда за вас е в сила рефренът „аз търся теб, ти търсиш друг, той пък търси друга”. Не се затваряйте в подобен омагьосан кръг.Затрупайте се с работа и с тренировки и ще излезете от емоционалните кризи. В тези дни работа и семейни дела са противопоставени. Може да заминете в командировка и така да излезете извън законите на системата, която ви действа негативно. Търсете свободата си и я дайте на тези, които също като вас имат нужда от отдих. В неделя съдбата завърта своето колело и в понеделник вече сте в много по-благоприятна и доминираща позиция. Планирайте за 18-и делови и партньорски срещи и съвместни участия. Свикайте колектива, проведете събрание или се явете на такова с необходимите идеи и предложения. Слънцето навлиза в Риби тази вечер, а вие навлизате в сатурнова дупка. Още на 19-и ще почувствате промяната, ще се сблъскате с недоброжелатели и хора решили да получат своето на всяка цена и с всички средства. Ден на огромните апетити и безкомпромисната политика. Бъдете внимателни и си защитете интереса. Пълнолунието може да напълни и вашата потребителска кошница. На 20-и природата се стреми да запази равновесието, а това е знак, че не бива да се взема страна в спор и по възможност всичко да се дели по равно. На 21-и чакайте покана и вест, за които ще почерпите, а на 22-и ще разберете кой и доколко държи на вас.

Телец 21 април – 20 май

За събота до обед планирайте срещи и посещения на роднини, на близки и приятели, които имат нужда от вашата помощ и защита. Следобед е време да се поглезите. Посетете център за разкрасяване, променете прическа и визия. За неделя до обед продължете с тази тактика, доставете си радост за сетивата, релаксирайте на приятни места с още по приятни и ненатоварващи ви хора. 18-и ще бъде преломен за личните ви връзки и инициативи. Слънцето ще навлезе в знака на хармоничните ви Риби, а Венера ще попадне в прегръдките на Сатурн в знака на Козирога. Тези аспекти ще помогнат да получите подкрепа от хора с власт и положение и да изиграете силните си козове в работата, която участвате. Очертават се неравностойни връзки, но с голяма полза и за двете страни. Разбира се, че ще се наложат и някои компромиси. Бъдете особено внимателни във вторник, когато атаката срещу вас и личния ви интерес ще бъде повсеместна. Може да се очакват хипертонични кризи за хората в напреднала възраст. Намалете темпото. На 20-и ще се събудите чудесна идея, с която може да направите пробив в нова посока. На 21-и подпишете нови договори, това е денят в който ще има за какво да почерпите. В петък всеки ще получи по заслуги. На едно място ще ви приемат с овации, но на друго ще ви обърнат гръб. Ще си дадете сметка какво печелите като губите и обратното.

Близнаци 21 май – 21 юни

До обед в събота се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Включете се в дарителски проекти. Изкажете молбите си и ще получите подкрепа за личните си инициативи. следобед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Някой планира сватба, друг тази вечер ще направи предложение и ще дочака такова. Сключените до неделя на обед договори и дадените обети трудно ще се развалят. На 18-и съберете личния състав, участвайте в събрания и колективни инициативи, на които ще се обсъждат съвместните дейности и работни програми. Тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на личната ни активност. Това ще бъде ден на преход. От тази вечер Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Сложете край на губещи връзки. На 19-и се събуждат и провокират огромни апетити. Дано нямате дела или не ви предстоят преговори. Трудно ще получите отстъпки и съдействие. Всеки си гони целите, а длъжниците се преследват до дупка. Не взимайте заеми точно в този момент. На 20-и тенденцията е към умиротворение. Ще се правят компромиси, ще се дават отсрочки. На 21-и нека не ви напуска чувството за мярка. Внимавайте с алкохола, за да не ви спретнат компромат. 22-и сваля маските, дава нужните допълнителни информации, които ще ви сближат с един и раздалечат от друг.

Рак 22 юни – 21 юли

На 16-и не планирайте отсъствие от дома и не работете на чуждо. Не се препоръчва да замествате колега. Работата и семейните дела са противопоставени. Ще си имате проблеми ако се опитате да избягате от задълженията си. Правете това, за което партньорите и близките ви помолят и ще се радвате на мир и любов. В неделя сте на прага на неравностойна, но не и неблагоприятна връзка. Сключените бракове ще свързват богатото с бедното и красивото с умното, но с времето едното ще прелива в другото. От 18-и с навлизането на Слънцето в знака на хармоничните ви Риби навлизате в силен и творчески период. На 19-и може да се събудите с блестяща идея и да намерите изход от неприятно положение. Не споделяйте с никого хрумванията си преди да ги накарате да заработят за вас. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. На 20-и природата се стреми да запази хармонията. Постарайте се и вие да разберете чуждата гледна точка, да се споразумеете, а не да водите дела. На 21-и ще имате повод да почерпите, но всичко трябва да е с мярка, за да не се стигне до неприятни обрати. Може да се скарате с важни за бъдещето ви хора. 22-и е денят на ледените сърца. Не е време за изневери, не очаквайте да ви обичат повече хора извън семейния ви кръг. Тази вечер маските падат, лъсва голата истина.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота ще получите лично и творческо вдъхновение близо до вода. Препоръчват се СПА процедури. Пожелайте си нещо и ще го имате. Ден на сърцето и сърдечните работи. Опитайте да стопите дистанцията с нужните ви хора. Направете желан подарък. До неделя на обед поне един ваш проблем ще се реши, а това ще отвори възможност да започнете нови лични и творчески инициативи от понеделник. От 18-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще даде шанс да направите връзка с хора способни да ви съдействат за важна сделка и работен проект. Уредете делови срещи и събрания, съберете екипа, с който работите, обсъдете новите задачи и набележете предстоящите приоритети. За родените в третата декада 19-и е ден на тежки битки. Никой на никого няма да направи компромис. Гонете си интереса до дупка. Очертават се компроматни войни. Апетитите са огромни. 20-и е ден на примирие, водените разговори ще позволят да се постигне компромис и да се решат нерешими до момента дела. В този ден крясъците разболяват, на никаква цена не си разваляйте спокойствието. На 21-и може да сключите перспективни договори и да влезете в нова среда. Ден на виното и камбаната. Ще ви се обаждат с новини и предложения, за които ще почерпите. Позволете си приятни и разтоварващи моменти. На 22-и се получава по заслуги.

Дева 23 август – 22 септември

На 16-и направете желан подарък, а ако финансите ви не позволяват просто проявете състрадание и посетете някой, който се нуждае от стимул, добра дума и жест на обич. В неделя полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Насочете се към полезните храни и преминете на диета. В дните около пълнолунието може да се отслабне повече от друг път. За неделя следобед и за понеделник до обед планирайте срещи с хора, с които смятате да работите съвместно. Препоръчват се екипни изяви. Може да се запишете в нова група по интереси или за тренировки. В понеделник до обед не отсъствайте от общото събрание, за да сте в час с променените шефски изисквания. Родените около 5-15 септември да внимават в играта на чувствата. Вероятни са неравностойни любовни връзки, които ще ви дадат много, но в последствие и много ще ви взимат. 18-и преразпределя роли и територии на влияние. Късно тази вечер Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Рибите. В живота ви ще се появи силен противопоставящ се на амбициите ви фактор. Още на 19-и ще се почувствате ограбени и ощетени откъм права и територии на влияние. Не споделяйте идеите си в суров вид. Някой ще се възползва. 20-и носи омиротворяване. Не се карайте с никого. На 21-и може да получите изгодно предложение и да сключете перфектния договор. На 22-и срещате неразбиращи и ледени сърца.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се тежък и рисков уикенд, особено за рeшилите да се измъкнат от семейните отговорности или да направят крачка към изневери. Не е момента да тръгвате в командировка. От значение за връзките ви е всеки жест. Работата и семейните задължения са в конфликт. Скандалите ще ви разболеят. Родените около 5-10 октомври да не правят прибързан избор в любовта. На 18-и Венера и Сатурн са в опасна прегръдка в знака на нехармоничния ви Козирог. Никак не е изключена връзка по месторабота, която може да ви докара само проблеми. 19-и е вдъхновен ден за хората на изкуството, за художниците, за артистичните и музикални творци. Може да ви хрумне шедьовър. Веднага го отразете, нарисувайте и запишете, защото до вечерта вдъхновението ви ще се изпари. В този ден властват големите апетити. Някой ще се опита да се възползва от дарбите и талантите ви. Защитете творбите и работата си юридически. На 20-и направете компромис, ако водите преговори. Всеки ще направи своята стъпка и отстъпка. На 21-и чакайте изгодни предложения. Може да подпишете нови договори и да преподпишете старите при по-добри условия. Влезте в нова пазарна ниша. В живота ви ще се появи нов партньор или мениджър. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Очертават се промени и пътувания. На 22-и се получава по заслуги, сърбате каквото сте си надробили.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се прекрасен уикенд. Започнете още в събота сутрин с жестове на внимание и чакайте такива. Даряваме си радост и любов. Към обед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Чудесно е да се сгодите, да се ожените, да се решите да паднете на колене или да вдигнете падналия пред вас с едно желано „да”. Ако пропуснете сега знайте, че най-щастливите дни за брак, които ще бъдат покровителствани от висшата любов са 20-21-и. За месец март такива щастливи дни за брак са 22-23-и. Ще ви се отрази и като стимулиращ ефект фактът, че от 18-и вечерта Слънцето вече ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. И понеже много хубаво не е на хубаво навлизащата в Лъв Луна ще ви постави пред тежки отговорности на 18-19-и. Ще се намери някой с по-големи пълномощия от вас или такъв, от когото зависите и ще ви наложи забрани за действия в желаната от вас посока. 19-и е може би най-агресивният и рисков ден, поради огромните апетити и амбиции, които се развихрят. В тези дни атаката е най-добрата защита. Бъдете внимателни. Моментът не са благоприятен за хирургически интервенции в областта на сърдечносъдовата система. Следете кръвното. Не се напрягайте прекалено. 20-и носи така нужното ни умиротворение и баланс в отношенията. На 21-и получавате изгодни предложения. Подпишете нови договори. 22-и помага да разконспирирате враг.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Хубаво е в събота сутринта да вземете вана, да се съсредоточите близо до вода или във водата. Ще прочистите мислите си и ще получите вдъхновение за решаване на поставените задачи. Всеки жест е от значение, обадете се на тези, които имат нужда от вас, от внимание и закрила. Противопоказно е да се товари сърцето. Наблегнете на фрешовете. От обед до неделя на обед ще изживеете магически моменти, които ще помогнат да решите отдавна назрелите проблеми. Ден на колелото, което е било отдолу ще започне да се изкачва нагоре. Ще станат актуални личните ви предложения и още в понеделник може да се надявате на шефското одобрение. Неразбирането ще идва от колектива, в който работите, а не толкова от ръководството. Трябва да имате очи и уши навсякъде където нещо важно за вас се обсъжда. На 19-и на всички нива се отварят огромни апетити, никой на никого няма да даде предимство. Вероятно е обединение на група хора срещи вас, така че не оставайте по-назад и сформирайте свой екип за бързо реагиране в случай на компроматна атака. Постарайте се да реализирате хрумванията си от 19-и. 20-и носи помирение. На 21-и може да ви предложат обвързващ договор. Не бива да губите чувството си за мярка. Не пийте, ако предстоят важни преговори. Вечерта сте на точното място, а в петък чакайте награда за положените в миналото усилия.

Козирог 22 декември – 20 януари

Може да се провали пътуването гласено за уикенда. Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака, който отговаря за дома, семейството и подсигуряващите живота ни фактори. Проблемите на близък може да променят плановете ви. Проявете разбиране, обгрижете нуждаещите се от грижи. В събота следобед намирате време и за себе си. Полезните продукти лесно се усвояват. До неделя на обед е добре да посетите лечебен и оздравителен център, да направите някои процедури и рехабилитации. В ранния следобед на 17-и не поемайте големи рискове и внимавайте при пътувания. Вечерта ще бъде спокойна, но в понеделник предстоят промени, които може да ви донесат важно обвързване. На 18-и Венера е в точен съвпад със Сатурн във вашия знак, а това положение стимулира неравностойните любовни връзки. Правите компромис в името на една важна цел. Ден на любовта по сметка. 19-и идва с чудесно вдъхновение, със стимул за работа и с желание да се правят рационализации. Един от дните, в които ще се правят творчески открития. Внимавайте, не споделяйте хрумванията си. Вечерта може да приемете изгодни предложение и в следващите два дни да сключите перспективни договори. 20-21-и са чудесни дни за обвързване не само в бизнеса, но и в любовта. Време е за годежи и сватби. 22-и ви среща с ледени сърца или сами показвате неразбиране към нуждите на другите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Съботният ден започва с благотворителни инициативи от вас към другите и обратното. Жестовете на внимание ще затвърдят приятелските и роднински връзки. Обадете се на тези, които са ви на сърце или дълго не сте виждали. Следобед предстоят рокади и разместване в плановете ви. Побързайте със задачите, които представляват ваш личен интерес и приоритет. Вечерта ще е рискова за родените в първите дни на зодията. Внимавайте при пътувания, приберете се навреме. На 18-19-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Не се заяждайте с шефовете и с хората, от които зависите. Слънцето напуска вашия знак на 18-и късно вечерта. На 19-и може да се окажете в доста неприятна и рискова ситуация, особено ако сте се предоверили на неподходящите хора. В този ден властват хищническите интереси. Не се препоръчва да водите преговори, а подписаните договори ще ви заробят с неизгодни и неравностойни клаузи. Родените в третата декада да не ритат срещу ръжена. На 20-и предстои умиротворение, духовете се успокояват, но някой остава да ближе рани и прикрито да недоволства. 21-и ви дава предимства, възможност да постигнете максималното и да подпишете изгоден договор. Ще получите покана и вест, за които ще почерпите. 22-и е ден на преобразяването, от последни може да станете първи и да изплувате от кризата.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота може да получите подарък и благословия, от които се нуждаете и сами да ги дадете на някой друг. До обед се движим в деня на сърцето. Проявете разбиране към нуждите на околните и вас ще разберат. След това до неделя на обед ще ви носи късмет всяко обвързване с договор, брак или честна дума. Използвайте свободното си време за релаксиращи процедури и посещения в центрове за рехабилитация. Идете на фризьор и козметик. 18-и ще бъде преломен ден за Рибите. Стоите пред водопад от промени, които ще се отразят не само на вас, но и на живота и контактите ви с околните. В 22 ч. 09 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Рибите. Стягайте се да черпите. В този ден е и точният съвпад на Венера и Сатурн. Любовта среща старият сладострастник с младото и хубавото, но всеки ще плаща в бъдеще своята цена. 19-и е може би най-вдъхновеният ви ден за месеца. Съвпадът на Меркурий и Нептун в знака на Рибите носи просветление на ума, събужда ви с неочаквано вдъхновение и откровение, което може да претворите в песен, сюжет за филм, роман или прекрасна картина. Непременно реализирайте хрумванията си от 19-и. С творбите си ще пробиете на пазара, ще спечелите слава и известност. На 20- 21-и Луната ще ви гледа в опозиция. Свършете си работата, няма начин за повече отстъпки. На 22-и маските падат, виждате реалността.

twig.bg

Advertisement

Facebook