Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 19-25 януари

Публикувана

на

Oвен 21 март – 20 април

19-и е ден за лични и приятелски срещи, но от ранния следобед до неделя следобед не се препоръчват важни начинания.

Възможни са  изкушения, които ще се отразят пагубно на досегашните ви връзки. Змеят на желанията трудно се контролира. Родените в края на зодията ще имат проблеми и неочаквани обрати в отношенията. Приберете се навреме в неделния ден. На 21-и е пълнолуние, което ще бъде придружено от лунно затъмнение в първите градуси на Лъва. Поне до обед не предприемайте нищо важно. Родените около 6 април са в рискова ситуация. Марс е точно върху Слънцето ви в пречупващ аспект със Сатурн. На 22-и се препоръчва повече активност. Родените във втората декада може да станат обект на  благотворителни прояви. Нещо, което отдавна сте искали ще получите безплатно или на ниска цена. Не се страхувайте да почукате на вратата на тези, които може да ви окажат подкрепа. Това е може би най-силният ви ден за периода. На 23-и до обед молбите ви ще намерят отзвук, но до вечерта една врата ще се затвори и ще срещнете ледено сърце, ако сте закъснели да изпълните нечия молба. На 24-и не поемайте странични ангажименти и не подписвайте нови договори. Лесно ще попаднете в мрежи за наивници. На 25-и на пътя ви ще има заложени прегради, които ще ви задържат временно, но няма да ви спрат да се стремите към нещо голямо. Предстоят дни на важни битки.

Телец 21 април – 20 май

19-и е благоприятен ден за приятелски сбирки, за среща с екипа или групата ви по интереси. Не отсъствайте от местата, където се събират ваши съмишленици. Вечерта се приберете навреме и ограничете контактите с потенциално опасни хора. На 20-и по възможност си останете у дома, не участвайте в екстремни спортове и състезания. Малко преди зазоряване на 21-и предстои пълнолуние придружено от лунно затъмнение, което ще засегне неблагоприятно родените в първата декада. Съветът е да ограничите изявите и да не предприемате нищо екстремно. В този ден не се препоръчва да се прави какъвто и да било избор. Всичко да се дели по равно. На 22-и е добре да се включите в благотворителни инициативи. Ще получите вест, за която ще почерпите, но нещата няма да се развият бързо. На 23-и маските падат. Лесно ще се ориентирате и ще избегнете опасни положения на измами и лъжи. Внимателно преценявайте всеки ход. Може да ви предложат изгодна работа и поръчка. В този ден се получава по заслуги, така че ще проверите кой и до колко ви цени и уважава. На 24-и няма равностойност в отношенията, печели по-хитрият и информираният и този който няма скрупули. Работете на свой терен, не се обвързвайте със странични договори. В петък с лекота ще преодолеете преградите наоколо и вътре в себе си и ще постигнете много.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота си уредете срещи до обед. Влезете в нова среда или в нова група по интереси. Запишете се за тренировки или за нов информационен курс. Ще се правят рокади, които ще освобождават желаните от вас позиции. От 20-и Слънцето вече ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Водолея. До обед апетитите са огромни, може да влезете в конфликт с близък. Не разпределяйте сфери на влияние и отговорности. На 21-и ще разберете как точно стоят нещата в работата ви. Ясно ще си проличи кой е с вас и кой работи против интересите ви. Този ден е свързан с генералните реформи. Изхвърлете вредните и некадърни хора от обкръжението си. Не страдайте от скрупули, ако искате да водите честна игра и политика и да не изпадате в зависимости. В понеделник природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието, което ще бъде придружено от лунно затъмнение. Денят е опасен за провеждане на митинги и демонстрации на сила. Една ситуация може да излезе от контрол. 22-и е благоприятен за подписване на нов договор при добри условия. Ще ви предлагат намаления и екстри при сделки. На 22-23-и да бъдат особено внимателни родените около 5-15 юни. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не теглете кредити. От 24-и бизнесът ви потръгва, Меркурий вече ви гледа в брилянтен аспект от Водолея. Актвизирайте се в търговските дела на 25-и.

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луната е във вашия знак образувайки тежки и кармични аспекти. За родените във втората декада проблемите ще са повече. Вероятни са травмиращи ситуации. Спазвайте инструкциите за работа, не започвайте ремонти. Не приемайте да замествате колега или да се нагърбвате с несвойствена работа. Апетитите се изострят, лесно може да влезете в скандали и конфликти, които ще се разрастват и може да наклонят везните в неблагоприятна за вас и бъдещето ви посока. Малко преди изгрев Слънце на 21-и предстои пълнолуние с лунно затъмнение засягащо повече страните от североизточна Азия, където напират конфликти и важни личности може да излязат от контрол. На нашето ниво това е ден, в който трябва да сме пределно балансирани в думи и дела. На 22-и е добре за старт на нови дейности и работни програми. Може да опитате нещо ново встрани от основната ви дейност и работа. Кандидатствайте по спонсорски и европейски проекти. На 23-и предстои преобразяване, възможност да се видят нещата от различна гледна точка и да се предприемат изпреварващи действия. На 24-и лесно може да бъдем оплетени в мрежи за наивници. Не се подвеждайте от реклами и опити за манипулация. На 25-и ще преодолеете всяка преграда. Бизнесът ви се отпушва, целта е лесно достижима. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Лъв 22 юли – 22 август

Един рисков съботен ден за родените в първите дни на зодията. Слънце и Уран образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Може да попаднете в неприятна ситуация и да претърпите вреди. Внимавайте с техника и транспорт, спазвайте условията за безопасност и не влизайте в конфликти. Предстоят три дни до пълнолунието в Лъв, които ще са доста напрегнати и неблагоприятни за всякакъв вид дейности и начинания. Пълнолунието на 21-и ще бъде придружено от лунно затъмнение, което ще се отрази негативно повече на жените и може да провокира тълпите към агресивни действия. Ако не е наложително отложете пътуванията през уикенда. За понеделник не планирайте активни мероприятия и най-важното не се карайте с никого. На 22-и с лекота ще получите пари и придобивки, ще може да разчитате на спонсорски програми и проблемите ви бързо ще се уредят. В тези дни е добре да се кандидатства за стипендии, да се правят осигуровки и застраховки. На 23-и ще разберете истинските замисли на някой, който до момента ви е заблуждавал. Маските падат, реалностите се виждат. От 24-и Меркурий ще ви гледа в опозиция от Водолей. Конкурентите се събират в колективен отпор срещу личните ви интереси. В петък може да преодолеете всякакви бариери и да вдигнете нивото като влезете в перспективна среда.

Дева 23 август – 22 септември

Важното за събота свършете до обед, след това до неделя на обед ограничете контактите и увеличете самоконтрола. Отварят се зверски апетити, може да възникнат скандали и спорове по незначителни поводи. Да не се влиза в конфликт с роднини по наследствени и имотни въпроси. На никаква цена не предизвиквайте скандали на 21-и. Преди изгрева на този ден ще се наблюдава пълнолуние с лунно затъмнение, но не и от нашите географски ширини. Това е момент, в който страда женското начало, децата и жените. Не е изключено да има и тенденция към природни катаклизми там, където мине сянката на затъмнението. Но и при нас може да се усети напрежение и да се организират протести. В тези дни лесно се подпалват конфликти, поради пречупващия аспект на Марс и  Сатурн от една страна и на Слънце и Уран от друга. Не предизвиквайте никого и не предприемайте нищо амбициозно до петък. На 22-и ще ви отнемат едно предимство, но друго ще ви дадат. Все пак ще се почувствате измамени в очакванията. На 23-и всичко да се проверява. На 24-и не се обвързвайте с никого на никаква цена. Не сключвайте договори и брак. На 25-и ще намерите спасителния вариант и ще успеете. В този ден преградите лесно се преодоляват, но е важно да се концентрирате върху една цел и като я постигнете тогава да гоните друга. Вечерта си поръчайте сън.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите три дни на периода са критични и рискови. В хороскопа ви действат агресивни и провокиращи сили. Добре е в почивните дни да си останете у дома, да не предприемате екстремни излети в планината, да не участвате в рискови прояви и състезания. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни и да се изпокарате с близки и роднини. Не поемайте извънредна работа. Останете си в тесен семеен кръг. Не правете ремонти и поправки, от които не разбирате. На 21-и нищо да не се дели, да не се влиза в препирни и да не се нарушава спокойствието в работата и в личните дела. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. 22-и ще ви донесе шанс и предимство, ако кандидатствате за стипендии, за някакъв прием за учене или работа и за участие в състезателни програми. 23-и е денят на преображението, в който много неща може да се променят. Ще разберете скривани от вас тайни. Този ден сваля маските и прекратява един маскарад, в който може би само вие сте били без маска. На 24-и да не се подписват нови договори. Най-лошият ден в месеца за обвързване в каквато и да било посока. На 25-и Луната влиза във Везни. До вечерта ще преодолеете поне едно препятствие и ще постигнете важна цел. Няма да мине без сблъсъци на интереси. Този ден е даден за духовно израстване, за победа над себе си и слабостите ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До събота на обед имате много посоки на избор, срещите ви ще са важни за бъдещето, разговорите ще обединяват пари, ресурси и интереси за едно ново начало в личен и бизнес план. Искайте и ще ви се даде. След 15 ч. навлизаме в деня на крокодила, апетитите се разрастват до недопустими граници, разпростирате волята си над тези, които не могат да се защитават в момента. Внимавайте да не предизвикате неприятни последици. До неделя на обед скандалите са лош знак и ще повлияят на отношенията с близки и любими. До вечерта настъпва успокоение. В понеделник до обед опитайте да се разберете с всеки, направете компромиси. Интересите ви ще се сбъркат с тези на силните на деня. Слънцето вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея, така че известна част от амбициите ви може да бъдат пречупени и да не намерят почва за развитие. На 22-и нека не ви напуска чувството за мярка в приказки, действия и употребата на всякакви стимуланти и алкохол. Ако загубите присъствие на духа ще си имате неприятности и на работното място. Не влизайте в конфронтация с шефовете. На 23-и ще имате повод да разберете кои са истинските ви приятели и какво наистина се случва в отношенията ви. На 24-и не подписвайте важни договори. Отложеното за петък ще ви донесе повече шансове, възможности и предимства.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Навлизате в силен и стабилизиращ период. В събота още от сутринта уредете срещи и разговори, които ще помогнат да влезете в нова среда, да започнете нова лична програма за професионално и духовно усъвършестване. Срещите ви ще осигурят и нужната база за бъдещото развитие. От обед до неделя на обед апетитите се огромни. По-силният ще налага волята си, интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни врагове и опоненти. Неделната вечер носи успокоение на духовете и дава възможност за трезва оценка на реалностите. До понеделник до обед природата се стреми да запази равновесието, така че постарайте се и вие да балансирате отношенията с партньори. На 22-и е точният съвпад на Венера и Юпитер във вашия знак, а този аспект ще донесе предимства и шанс за спонсорство за родените около 3-15 декември. Включете се в благотворителни проекти и мисии и така ще станете обект на благотворителност. Може да разберете, че печелите стипендии и конкурси. По някакъв начин имате шанс да влезете в мечтаната от вас среда. Но да не забравяме, че на 21-и е пълнолуние придружено с лунно затъмнение, което може да се отрази негативно на емоционалното и материално състояние на много хора. В тези дни за един ще има сватба, а за друг брадва. 23-и е денят ви на изпитания и кризи. На 24-и ближете рани, но на 25-и ще имате голям шанс. Вратите се отварят.

Козирог 22 декемви – 20 януари

Бъдете много внимателни през уикенда. Луната ще ви гледа в опозиция, образувайки кармичен кръст с планетите от Козирог и Овен. Може да влезете в конфликт. Ограничете публичните изяви и екстремните спортни прояви. Стойте мирни. На 19-и не влизайте в разправии, които в неделя може да прераснат в открити конфликти принуждаващи някой да се изнесе от дома или да прекрати общия бизнес. На 20-и Слънцето напуска вашия знак, а Сатурн от Козирог сключва точна квадратура с Марс от Овен. Този аспект може да скара бащи и синове, да прекрати отношения, да създаде условия за конфликти в страната и да обърка плановете на много хора. Спрете агресията, не водете преговори и не поставяйте ултиматуми. На 22-и ще получите вест, която ще реши проблема дори и частично, но духовете ще започнат да се успокояват. На 23-и ще разберете кой ви мъти водата. На 24-и опитайте да се отървете от зависимости, а не да влизате в нови. Внимавайте с алкохола и стимулантите. В този ден се залагат капани за наивници. Може би и вие ще заложите своя, но е вероятно сами да паднете в него. На 25-и ще срещате прегради на всяка крачка, но не бива да се отказвате. Съветът е да се концентрирате върху важните цели и след като ги постигнете да се насочите към второстепенните. Вечерта си поръчайте сън. Неблагоприятно за лечение при биоенерготерапевт.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До 15 ч. на 19-и осъществете контакти и проведете  разговори с хората, с които възнамерявате да работите съвместно. Време е да обсъдите общите проекти, действия и бизнес начинания. Тръбачът съдба ни събира под знамената на личната ни активност. След това до неделя на обед се покрийте, не влизайте в преговори и не се поддавайте на провокации. Някой ще търси повод за конфликт или ще ви настъпи по мазола на личния ви интерес. Родените в последните дни на Козирога и в първите дни на Водолея може да изживеят тежки моменти в отношенията си в тази съботна вечер. На 20-и в 09 ч. 01 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей. Гответе се да почерпите. На 21-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Предстои пълнолуние придружено с лунно затъмнение, което ще се отрази особено тежко на родените в първата декада на Водолея и на Лъва. Не влизайте в разправии с близките си Лъвове и с шефовете. На 22-и контролирайте максимално емоциите. Десет пъти премерете и претеглете думите си преди да отрежете или да прекратите отношения. Включете се в благотворителни програми. 23-и е ден свързан с преобразяването. Изчезват розовите краски, реалността ни удря плесник. Всичко, което ви кажат и предложат на 24-и ще е капан. Не взимайте прибързани решения. Отложете важното за петък.

Риби 20 февруари – 20 март

Всичко предприето в събота до 15 ч. ще ви носи късмет, щастие и предимства. Такива благоприятни моменти може да чакате цял месец. Препоръчва се умерено физическо натоварване. Привлечете нови хора и се опитайте да влезете в нова среда. Всяка среща ще е от значение. Не употребявайте силни парфюми, сетивата са изострени, може да отблъснете вместо да привлечете. Тази вечер проявявате не само воля но и инат. Не се карайте с никого. До неделя на обед не издигайте невъзможни за другите претенции. Вероятни са опасни рикошети. Ще сънувате пророчески сън в нощта срещу понеделник и той ще е отражение на проблемите, които трябва да се решат. На 20-и Слънцето навлиза във Водолей, а вие навлизате в сатурнова дупка. Може би първите ви неприятности и изпитания ще са на 24-и, когато може да влезете в зарибяващи отношения, ако се доверите на измамници и на нелоялната реклама. На 22-и направете дарение, включете се в спонсорска акция. Жестовете ще ви се върнат може би още в петък. Родените около 5 март да мислят повече за другите и да се опитат да вземат участие в някаква мисия с цел подобряване на ситуацията около тях. На 23-и ще ви се изяснят много неща, които до момента някой е крил от вас. Но и вашите лъжи ще лъснат. Така на 24-и ще си понесете последствията. На 25-и рушите прегради и тръгвате по нов път.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook