Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 21-27 септември

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

В събота започвате с реформи и реорганизации, които никак няма да се харесат на някого и в следващите два дни ще срещате прикрито и открито противопоставяне. Очертават се проблеми при пътувания и обрати в отношенията на 22-23-и. На 24-25-и с успех ще приключите работа и проекти, за които ще получите награди и поощрения. Всичко предприето на 26-27-и ще ви донесе късмет.

Телец 21 април – 20 май

Пътувайте в събота. За неделя не планирайте важни срещи и съвместни дейности. Ще се изпокарате за дреболии. В понеделник излезте с нови предложения и инициативи, за да изпреварите конкуренцията. На 24-25-и всичко ще става трудно. Предстоят битки за утвърждаване на работното място и допълнително натоварване у дома. Чак от 26-и следобед ще видите светлина в тунела.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота ще проникнете с лекота в чуждите тайни и ще получите данни позволяващи да изиграете силните си козове. В неделя се отварят огромни апетити, поставят се ултиматуми. От 23-и започнете с промените, които ще създадат повече удобства в работата и спокойствие у дома. На 24-и получавате признание и завладявате важна позиция. Всичко насрочено за 26-и ще донесе придобивки и пари.

Рак 22 юни – 21 юли

Отделете време в съботния ден за самоподготовка, особено ако в следващите два дни ви предстоят важни публични и лични изяви. До 24-и вървите по тънък лед от неуредени отношения и недовършена работа. Семейството ви притиска от една страна, шефовете от друга. В хороскопа ви ще действа кармичен кръст. Насроченото за 26-27-и ще ви донесе късмет, придобивки и успешно преместване.

Лъв 22 юли – 22 август

Периодът ще започне с разногласия и проблеми в партньорските вързки. Ще се наложи в понеделник да взимате еднолично решение, без да се съобразявате с чуждото мнение. Ще има обидени и наранени. Но идва време за реформи и който не ги направи ще да диша прахта на първите. На 25-и лагерите ще се оформят. На 26-и постигате важна цел. На 27-и се заземявате на сигурна позиция.

Дева 23 август – 22 септември

До 23-и трудностите ще са на всяка крачка, но след това ще започнете изкачването си към върха на служебната амбиция и до края на периода ще се похвалите с повишение, преназначение или пенсиониране. По някакъв начин този период ще затвърди положението ви в обществото, ще донесе стабилни доходи, независимо дали ви устройват или не. Идва време за нови творчески инициативи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се приятна събота, но в следващите дни ще слугувате и боксувате, ще търпите намеси и ще срещате неразбиране. На 23-и в 07ч. 51 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни, но този ден може да бъде най-тъмният в сатурновата ви дупка. На 25-излизате от примката на невървежа. На 26-27-и идват печалби и предложения в служебен и личен план. Възползвайте се от всеки шанс.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В първите три дни на периода реализирате победи, усещате се силни и покровителствани от съдбата в момент, когато другите получават удари под кръста. Но с навлизането на Слънцето във Везни навлизате в труден период. И вие ще опитате от жилото, без да се доберете до меда. Може да бъдете илиминирани от творчески проекти и от връзката, на която не сте обръщали достатъчно внимание.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Започвате с проблеми в съботния ден. Плановете ви се объркват, настройвате се негативно към избора на половинката и децата. В понеделник не се изкушавайте да започвате нови проекти и да подписвате договори, които не сте прочели добре или не сте обмислили и обсъдили със семейството. В следващите дни се явете на изпити, конкурси и прослушвания. 26-и е ден на голямата ви победа.

Козирог 22 декември – 20 януари

Получената на 21-и информация ще ви е от полза. Не планирайте нищо важно за 22-и. Денят може да ви донесе повече грижи и неприятности отколкото радостни мигове. До 24-и на обед вървите по тънък лед от емоции и неосъществими желания. Работа и нуждите на дома са противопоставени. Ако наблегнете на едното другото ще излезе от контрол. На 26-27-и постигате победа, идват придобивки.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Като изключим 22-и и 25-и с лекота ще налагате личната си политика, ще постигате желаното в работата, ще се радвате на разбиране и щастливи мигове. Периодът ще ви донесе възможности за пътуване и промени, които ще ви изстрелят в нова професионална орбита, ще помогнат да спечелите и привлечете симпатизанти, спонсори и нова любов. Все пак не правете шопска салата от всичко това.

Риби 20 февруари – 20 март

21-и и 27-и ще бъдат дни на тежки уроци и проблеми, но това ще ви накара да промените отношенията и посоката, в която ще действате в бъдеще. Използвайте този период за опипване на почвата в различни направления на работата и чувствата. 22-23-и са дни на сладки победи, които може да ви вгорчат живота в бъдеще, ако не сте избрали правилното място и верния партньор.

twig.bg

Advertisement

Facebook