Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 22-28 декември

Публикувана

на

Овен 21 март 20 април

22-и е господарското число. Този ден ще провокира огромните ни апетити да се наложим, да доминираме в средата си, да се разпореждаме с околните и да определяме насоките на действията на семейството. С такъв подход скандалите не ви мърдат. Пълнолунието отваря и зверски апетити, но е добре поне до понеделник да спазвате диета. Неделеният ден ще мине много по-мирно и тихо, но вероятно след като партньора ви сложи юздите и вкара в релси. Разпределете поравно отговорности и екстри. Понеделнишки отново давате ход на огромната си амбиция, но на пътя ви ще са поставени ограничителните колчета на наложените разпоредби. Коледа е, не поемайте излишна работа и рискове на 24-25-и. Родените в последните дни на зодията не са защитени от травми с пиротехника. Нека това за вас наистина бъде „тиха и свята нощ”. 25-и е ден, в който ясно ще си проличи къде ви приемат и къде ви отхвърлят. Маските падат. На 26-и не позволявайте да ви въздействат. Ден на мрежата, на връзките и рекламите, които ни манипулират и вкарват в зависимости. Не водете преговори, не правете предложения и не се женете. Лош ден и за запознаства. Ако сте на работа, някой ще се опита да ви стовари и своите задължения. 27-и дава крила за преодоляване на всяко препятствие, а на 28-и пътувайте, пазарувайте, купете последните подаръци. За уикенда не поемайте големи задължения. Рисковете нарастват.

Телец 21 април – 20 май

Змеят на желанията трудно се контролира в събота. Намалете изискванията, не провокирайте скандали. В неделя обстановката се успокоява. Тенденцията е отговорности и задължения да се споделят, а и екстрите ще се делят поравно. На 24-и настроението е приповдигнато. Чакайте покани и гостувания в следващите дни, но сякаш е по-добре да си останете у дома, да не предприемате рискови пътувания и да не оставате в непозната среда. На 25-26-и Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва, а Венера в опозиция от Скорпиона. Очертават се проблемни моменти за хората със странични връзки. Не си позволявайте да поглеждате встрани от семейната пътека. Лъжите се хващат. 25-и е денят на преобразяването. Маските падат, става ни ясна картинката в отношенията. Ще се случват събития, които ще показват кой наистина ви обича и цени. Не си позволявайте да казвате големи думи, ако след тях няма да последват големи дела. 26-и се очертава като ден на неприятности и измами. Ограничете до минимум контактите в мрежата, не приемайте да работите извънредно или да замествате колега. Най-силните ви дни са 27-28-и. Всичко ще постигате с лекота. На 27-и преодолявате всяка преграда. Именяците ще почерпят. В петък може да изкарате и допълнителни пари. В тези дни работата спори и екстрите са повече. Пътувате и пазарувате изгодно.

Близнаци 21 май – 21 юни

22-и е ден на болезнени промени и още по-болезнени решения. Предстоящото пълнолуние превъзбужда и изкарва на показ сенките в душите ни. Личното ни неудовлетворение и агресия се стоварват върху невинните в ситуацията. Страдат любимите и децата. Ако се скарате с някого дълго няма да се помирите. Важните си срещи отложете за неделя, когато и природата се стреми да запази баланса и хармонията. Разговорите ви ще бъдат много по-хармонични и топли. На Коледа всеки ще получи наградата си за положените в миналото усилия. Ще си проличи кой кого обича, към кого е готов да се затича и кого ще отпише от сметките си за следващата година. В ден като този си спомнете онзи разказ на О,Хенри в който влюбената жена си отрязва косата, за да купи златна верижка за часовника на любимия мъж, а той си продава часовника, за да и купи златна шнола за косата. На 25-и с лекота придобиваме една особена вътрешна свобода и лекота. Срещите са изпълнени с веселие и радост, но ще се планират и бъдещи съвместни инициативи. 26-и е неблагоприятен за всякакви обвързвания, за годежи, сватби и съвместни начинания. Ден на паяка, ограничете контактите. 27-и ще ви отдалечи от правилните хора, преградите ще са на всяка крачка. На 28-и направете доброволна жертва, за да запазите мира в отношенията и у дома. Намирате лечебно място.

Рак 22 юни – 21 юли

В този съботен ден може да изживеете краткотрайно блаженсво, последвано от дълги дни на разочарования, особено в любовта. Точното пълнолуние е в първите минути на навлизането на Луната в знака на Рака. Родените около 22-23 юни ще бъдат подложени на опън и натиск, ще се разкъсват между желания и възможности. Не е изключено да направите грешен ход и избор. На 23-и ще намерите начин на всички да угодите или поне да разпределите времето си, така че да не останат недоволни. Работа е семейни задължения са противопоставени и в понеделник. Постарайте се да бъдете неотлъчно до близките, всичко друго няма значение. Родените в третата декада ще трябва да се откажат от една илюзия. Повишението и преназначението ще са за друг, а за вас каквото остане. Време е за промени, за избор, който ще сваля маските. Дано и вие свалите розовите очила и видите реалностите. Не се обвързвайте с никого за нищо на 26-и. В този ден мрежи се плетат, наивници се ловят. Лош ден за нови запознанства и обвързване, за годежи и брак. На 27-и ще се наложи да свършите лично изостаналата работа. Не се разпилявайте, концентрирайте се над най-важното и неотложното. 28-и е време за пазар, за сключване на последните договори, за пътувания и големи покупки. Денят се свързва с колесницата на победата. Пътят пред вас се разчиства.

Лъв 22 юли – 22 август

За събота се препоръчва въздържение, диета и малко повече аскетизъм. Намалете претенциите, не ламтете за много. Противопоказно е да влизате в скандали и разправии. Не делете нищо с никого. Сънищата показват в символичен вид проблемите, които трябва бързо да решите. В неделя тенденцията е към балансирани и хармонични действия. С всеки ще се разберете. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония и релакс. На 24-и с лекота придобивате една особена освободеност, намирате красота и щастие и в дребните неща, които до момента не сте забелязвали. Ще поучите покани и инфомация, за която ще почерпите. Съдбата отваря за вас прозорец на сила в Коледната нощ. На 25-26-и Луната е във вашия знак. Препоръчват се участия в публични изяви и съвместни инициативи. Внимателно се оглеждайте на 25-и и ще разберете кой е с вас, кой действа подмолно и гони различни цели. На 26-и с лекота попадаме в мрежата на неравностойните любовни връзки. Луната от вашия знак е в пречупващ аспект с Венера от Скорпион. Не е изключено да ви хванат в изневери или да разберете за такива. Ден на компроматна атака. Бъдете внимателни, вероятно е изнудване. 27-и е ден за постигане на крайни цели. 28-и ще ви донесе награди, предимства, постижения и лични рекорди. Ще блеснете в средата си, ще привлечете спонсор.

Дева 23 август – 22 септември

22-и е рисков и неблагоприятен ден особено за родените в третата декада. Не тръгвайте с голямата кошница, контролирайте апитита и не се срещайте с хора, които винаги се опитват да ви манипулират и да доминират в отношенията. Отложното за неделя ще донесе омиротворение и чудесно настроение. Препоръчват се и физически упражнения водещи към релакс и хармония. На 24-и всичко предприето ще ви носи щасие, комфорт и възможност да привлечете съюзници. 23-24-и са чудесни дни за любовно предложение и годежи, докато 26-и е най-неблагоприятният ден за обвързване. На 25-и предстои пробразяване. Тази Коледа ще ви покаже истинското положение на отношенията ви с някого. Ще се случват събития, които ще водят до дистанциране с неподходящите хора и привличане с тези, на които може да разчитате. За 26-и не планирайте запознанства, съвместни инициативи и подписване на партньорски договори. На 27-и Луната вече е във вашия знак. Очертават се два силни и късметлийски дни. В четвъртък ще постигнете поне една важна цел и ще преодолеете с лекота препятствията. Взетите решения ще ви издигнат на по-висока степен на развитие. Организирайте пътувания и гостувания за петък. Идват покани, награди и изгодни предложения. Ще се решите на важна крачка в живота си, ще получите душевно и физическо изцеление.

Везни 23 септември – 22 октомври

Пълнолунието на 22-и носи конфликти и противопоставяния в живота ви. Слънце и Луна ви гледат в пречупващи аспекти. Може да се променят отдавна взети решения или случайни обстоятелства да нарушат добре планираната ви програма. Родители и деца не се разбират. Всеки тегли в неговата посока или е решил по празниците да бъде с новото си семейство. Слънце и Луна сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви до Коледа. Бъдете особено внимателни във връзките. В събота намалете претенциите и изискванията, не влизайте в конфликти. В неделя не губете чувството си за мярка, старайте се да запазите спокойствие, независимо кой какви претеници има към вас. Старайте се да делите всичко поравно. 24-и минава под флага на семейните сбирки. Вечерта останете само с най близките си роднини. Нещо ще се обърка, ако дойдат странични хора. На 25-и тенденцията е да се получава по заслуги. Ако си бил внимателен, ще получиш внимание, но ако те е нямало, когато близък е имал нужда от теб ще усетиш липсата му или ще останеш без подарък. На 26-и ограничете до минимум контактите в мрежата. Ден на фатално привличане и на опити за манипулация. 27-и ви води към най-важната цел. Подредете си приоритетите. В петък всичко предприето ще носи радост и късмет. Пазарувайте, пътувайте, създайте си нови връзки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 22-и напрежението достига върхова фаза, апетитите се изострят, никой не отстъпва от позициите си и не дава никому предимства. Каквото отложите за следващите два дни ще донесе мир, любов и хармония в дома ви, в отношенията с близки и партньори. 23-и е светъл, чист и спокоен ден. Не си позволявайте разговори на висок тон. В този ден крясъците разболяват. Не проявявайте злоба, агресия и завист. 24-и отваря за вас няколко посоки на избор. Не се застоявайте на странични купони, бързайте за дома. Ще получите чакана вест, ще се радвате на придобивка и на желано присъствие. 25-и прекарва граница между истината и лъжата, между своите и чуждите, между истинската любов и обикновения секс. Родените във втората декада да не помислят за изневери около Коледа. Луната от Лъв е в пречупващ аспект с Венера от вашия знак. Едно пътуване ще увеличи дистанциите и ще ви вкара в капана на временното увлечение. 26-и е опасен и рисков ден. Не се предоверявайте, лесно може да попаднете в капани за наивници. Отложеното за 27-и ще тръгне по правилата, ще определи правилния избор на посока и цел. В петък е време за пътуване, за подписване на нов договор, за поемане на умерен риск, за изяви в нова среда и влизане в кръга на доверените хора. Настава време за важен избор, за преместване и устройване на по-добро място.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

22-и е ден на големите амбиции и апетити. Трудно ще избегнете конфликтите, ако не се смирите. Родените в третата декада са лесно податливи на внушения и съблазни. Вечерта прекарайте в тихи семейни занимания и стойте далече от светския щум. В неделя ще намерите подход към всеки, ще излезете от непритно положение и ще балансирате нещата в отношенията с родители и деца. 24-и е ден за разходки, за приятелски и роднински срещи, веселие и радостни моменти. Вечерта усещате близост с истински важните за вас хора и отдалечаване от тези, които само маркират чувства и разбиране. Коледният ден ще ви покаже с пълна сила какви са истинските ви отношения, Изгонете от съзнанието си тежките мисли, останете в кръга на хората, които обичате и не ви натоварват. 25-и ни пречиства от илюзиите и помага да видим реалностите в пълния им блясък. На 26-и не е време за запознанства и преговори, за делови и лични срещи, особено с хора, с които не се познавате добре. Родените в третата декада ще си поправят път и от трети може да станат първи. Предстоят служебни елиминации. На 27-и нищо няма да ви се дава с лекота, ще срещате пречки и спънки на всяка крачка. Само не се отказвайте. В петък ще ви тестват тайно, но ще покриете изискванията. Това са два дни на болки и проблеми, които ще донесат награди и поощрения.

Козирог 22 декември – 20 януари

22-и е критичен ден за общуванията. Никой не отстъпва от убеждения, желания и позиции. Очертават се конфликти. Старайте се да загасите в зародиш скандала, който се опитва да се развихри. Не искайте много, а вечерта се постарайте да разпределите поравно права и задължения. Някой ще се опита да се изплъзне от влиянието ви. Предстоящото пълнолуние противопоставя Луната от Рак на Слънцето от вашия знак. Родените в първите дни на зодията ще изживеят тежък неделен ден, в който плановете ще се нарушават. Всички може да ви се разсърдят, ако планирате някаква работа извън семейстото на 23-24-и. Не е изключено едно пътуване да се провали, да има конфликти и сълзи. 23-и е свързан с човешката душа. Постарайте се всички да разберете, но трудно ще ви разберат. 24-и е ден за веселие и радостни моменти, но ако загубите чувството за мярка, може да провалите празника си и този на близките. Внимавайте с алкохола. На 25-и нищо няма да ви бъде спестено. Една илюзия ще изчезне, запазете детската вяра в коледната приказка. Бъдете максимално дискретни. 26-и залага капани и за малки и за големи. Не правете големи покупки, не рискувайте и отлагайте всичко важно и делово за следващите два дни, в които ще диминирате, ще получите награди, ще извлечете ползи и ще се радвате на всеобщо одобрение.

Водолей 21 януари – 19 февруари

22-и е ден на огромните апетити. Нарушавате си диетата и коледния пост, трудно удържате страста и може да се отклоните по пътеката на изневерите. Бъдете сигурни, че за всички изпитани в този ден удоволствия после ще се плаща с лихвите. 23-и е ден с много по-чиста, ведра и спокойна енергетика. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. 24-и ще донесе щастие и приятни моменти с близки и приятели. Основното изискване в този ден е да не се губи чувството за мярка и да не се отива в крайности. Тази вечер не взимате отговорни решения, посветете се на тихата и свята нощ. 25-и е ден с тежка и натоварена програма. Ще се грижите за нуждите на другите, ще дарявате, но малко ще ви дарят. Не е изключено отсъствие, което ще ви разстрои. Дайте си смека кои са истиски важните за вас хора, къде е мястото, в което ще се чувствате добре, обичани и защитени. Родените в третата декада да не предприемат нищо важно за бъдещето на 26-и. Неблагоприятен ден за обвързане и нови запознанства. На всяка крачка са заложени мрежи и се правят опити да се печели от чуждото невнимание и предоверяване. Каквото отложите за следващите дни ще ви донесе късмет и радост. Вечерта на 27-и си поръчайте сън-прогноза за следващата година. В петък постигате важна цел, пътувате, гостувате и ви гостуват приятни на сърцето и душата ви хора. Чакайте предложения.

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада да избягват екстремните ситуации на 22-и. Ограничете контактите и не искайте много от живота, независимо, че претенциите към вас ще са големи. Вечерта ситуацията се успокоява и в неделя ще изживеете приятни и релаксиращи моменти. Посетете лечебно и зареждащо място далече от градския шум. Не е ден за лов. Да не се убиват птици и мечти. 24-и ще ви донесе веселие и радост, приятни моменти с близките, покани и предложения за следващите дни и подаръци, които не сте очаквали. 23-24-и са най-благоприятните дни в месеца за лично и делово обвързване, за годежи и предложения. На 25-и реалностите ни свалят на земята. Ден на преоценка и пренастройка. Давате си сметка на кого и какво може да разчитате в бъдеще. Някои отношения достигат точката на кипене, а други на замръзване. На 26-и може да попаднете на фатално привличане. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието, попадене под всякакъв вид сантиментални или наркотични зависимости. Някой ще се възползва от невниманието ви. В следващите два дни ще трябва да изпълнявате поетите непосилни ангажименти или да се грижите за някой, на когото прибързано сте се доверили или обещали нещо. Внимавайте с храната, останете си у дома и по възможност не помайте да замествете колега. 28-и за вас е ден на доброволната жертва за тези, които обичате.

twig.bg

Advertisement

Facebook