Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 23 февруари – 1 март

Публикувана

на

Oвен 21 март – 20 април

Една особена събота, която ще провокира нестандартното ни поведение, особено в секса. Венера е в прегръдките на Плутон, който действа на дълбоко генетично ниво, а опозицията Луна – Уран подклажда огъня на непозволените страсти и усещания.

Тези аспекти събуждат заспали котировки в тялото и в душата и ни карат да се замислим за връзките си. Не взимайте отговорни решения, лесно се попада в мрежите на порока. В неделя отхвърляте съмненията и взимате важни решения за бъдещето. Блудният син се завръща. Не съдете и не отхвърляйте никого. Вечерта преди да заспите мислете активно за проблемите си и на сън може да видите решението им. 25-и е ден на победа, на активни творчески и делови начинания и на срещи ползотворни за бъдещето. Оранизирайте пътувания и бизнес контакти с настоящи и бъдещи клиенти, производители и посредници. Уредете покупко-продажби, подпишете нови договори. 26-и е ден за учене и проучване. Всяка нова информация ще ви е от полза. За вечерта планирайте среща със спонсор и мениджър. 27-и дава шанс на богатите да станат още по богати, но ограничава шансовете на дребните производители. Не е добре да се приемат неизпипани закони и разпоредби. 28-и е ден на коренната реформа и на желанието за промени. Залагат се нови основи за бъдещето. На 1-и лъсват едиповите ни комплекси. Вероятни са конфликти на работното място. Пречим си взаимно.

Телец 21 април – 20 май

За тази събота не се препоръчва сключване на брак и подписване на нови договори. Връзките ще са неравностойни, енергията и парите ще изтичат от единия към другия и връзката трудно би издържала проверката на времето. Вечерта е особено тежка за родените в първите дни на зодията. Приберете се навреме, внимавайте с алкохола и стимулантите. Мрежите на порока лесно ще ви оплетат. Някой ще посегне към забранения плод и после трудно ще се откаже. На 24-25-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Публичните ви изяви няма да минат на ниво. Не поемайти рискове, не преговаряйте с роднини за делби на наследства и имоти. Неблагоприятни дни за аборти и гинекологични интервенции. И като капак в началото на настоящия период ще се раждат деца с нестандартна ориентация. На 26-и печелят добре информираните и тези, които вече са си научили уроците. Добре е да се започне нов учебен и квалификационен курс. Влезте и в нова група по интереси. Очертават се срещи със спонсори. Може да се подпишат изгодни договори. 27-и е ден на лакомията и огромните апетити. Не казвайте голяма дума, не давайте големи обещания, смирете амбицията. Тълпата е неуправляема, работете самостоятелно. 28-и залага нова база за бъдещето с нови договори и спогодби. На 1 март имате шанс да отвеете конкуренцията. Печелите конкурси.

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръката за съботния ден е да ограничите контактите, да не се обвързвате с никого за нищо. Ден на паяка. Отделете децата от компютъра. Излезте сред природота, натоварете се физически. В неделя сте на път да вземете важно решение. Лесно се преодоляват преградите в нас и около нас. Ден на духовно прозрение за истински важните неща в живота. 25-и е един от най-силните ви дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви свързва с подходящите хора, ще обезпечава работата и връзките ви с надеждни договори и поръчки. Посетете пазари и тържища, уредете отдавна подготвените сделки. На 26-27-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Очертават се проблеми във връзките. На проведените събрания и колективни инициативи ще срещате обединен отпор и атака срещу проектите ви. 27-и е може би денят на най-тежкото раздалечаване и конфилктност в отношенията. Ще се оформят лагери насочени срещу личните ви интереси и позиции. Засилва се тенденцията към скандали и авантюри, може да се отворят тайни рани в тялото и в душата. Ще се обади и стара болка в чувствата, може да срещнете старата си любов. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на тазобедрената става. На 28-и започвате генерални промени в начина си на живот или ги планирате. 1 март е ден за приключване.

Рак 22 юни – 21 юли

23-и е един от най-трудните, тежки и проблемни дни за родените в третата декада. В хороскопа ви се заформя планетен кръст. На път сте към обсебваща любовна връзка, ще се раждат деца силно подвластни на сексуалното привличане и склонни да опитат от всичко в любовта. Тенденцията и при вас е към изневери и рискови случайности в чувствата. Бъдете особено внимателни, лесно може да се оплетете в мрежите на хора, които ще ви използват. Не е ден за запознанства. В неделя обстановката коренно се променя. Предстоят ви два дни, в които може да промените към добро и най-неблагоприятната ситуация и да извлечете ползи от почти загубени договори и каузи. На 24-и с лекота ще вземете решението, което все отлагате. Преградите по пътя се лесно преодолими. Преминаваме на нова навивка на развитие. В делови план в понеделник може да си опитате късмета и да направите важна крачка в бизнеса. Сключете нов договор, уредете сделки и продажби, свържете се с производители и посредници, започнете нова рбота. 26-и е ден за учене, за проучване и организиране на нови екипи за работа и тренировка. 27-и носи предимства само на силните на деня. Апетитите са на макс. На 28-и някой ще се възползва от личната ви неувереност, а на 1-и може да приключите любовна връзка. Не започвайте нищо важно, радвайте се на празника.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не се обвързвайте с никого. Тенденцията е да влизате в предварително заложени капани и схеми. Неблагоприятен ден за сключване на договори и брак. Единият със сигурност ще обсебва и използва другия. Тази вечер внимавайте с алкохола и стимулантите. Навлизате в рисков период и в неделя ще се събудите с някаква гузност и тежест. Концентрирайте се над най-важните дела. Неблагоприятно за аборти и гинекологични интервенции до понеделник включително. Почивайте повече и в неделя. Не напрягайте очите,  следете кръвното. 25-и поставя високи изисквания и очаквания. Конкуренцията е на високо ниво. Не си позволявайте да падате под нивото си, очертава се компроматна атака. На 26-и търсете нови източници на информация. Който пие от извора ще може да сключи най-добрите договори. Подгответе се добре за срещите, които предстоят и ще спечелите търгове и пръчки. За вечерта планирайте среща с покровител. Организирайте съвместни делови и творчески участия. Ден на тайното знание, съберете групата си по интереси и обсъдете съвместните ходове. На 27-и е време за атака, битката е безкомпромисна, апетитите са огромни. Денят е благоприятен за преговори от позиция на силата. Победителите ще се почерпят на 28-и. Нвлизате в период на реформи и реорганизации. Старото се руши. На 1-и нищо ново да не се започва.

Дева 23 август – 22 септември

23-и е нещастен, тежък и опасен ден. Може да се подхлъзнете по пързалката на наравностойната любовна връзка. Очертават се осебващи срещи. Венера е в прегръдката на Плутон, сексът измества истинската любов. Съветът е нищо ново да не опитвате, да не се обвързвате и да не планирате любовна среща с непознат. В неделя лесно се отхвърлят съмненията и се взимат най-добрите решения. С действията си в този ден преминавате на нова навивка на развитие. Преградите падат. Може би най-успешният ви ден за периода ще бъде 25-и, когато всичко предприето ще тръгне по план, ще ви позволи да получите най-добрите оферти, да сключите изгоден договор и да влезете в престижна среда. На 26-и не бързайте, проучвайте всяка покана, обаждане и делово предложение. Неинформираните ще направят грешен избор и ще загубят пари. Може да си навредите и здравословно. На 27-и апетитите са огромни. Не поемайте рискове, стойте далече от места на размирици и конфликти, не взимайте страна в спорове. Сексуалната енерия в този ден подкопава здравето. Не се подавайте на гнева, ограничете контактите. 28-и е ден за революционни промени, за ремонти и строителни дейности, които ще изискват да се включат в работа резервите. Ще намерите майстори. На 1-и приключете обещаната работа, но нова още да не се започва.

Везни 23 септември – 22 октомври

Бъдете внимателни в съботния ден. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Отнасяйте се с подозрение към новите идеи, с които някой ви зарибява в мрежата. Лесно се оплитаме в мрежи от лъжи. Сключените бракове и направените предложения ще са неравностойни и ще поставят единия в тежка зависимост от другия. Луната от вашия знак е в точна опозиция на Уран и в пречупващ аспект с Венера и Плутон. Не е ден за първа среща и първа целувка. В неделя забраните падат, лесно се постигат цели и намерения. Денят ви дава сила и за духовно израстване. Концентрирайте се над най-важната цел, не се разпилявайте. 25-и дава шанс да постигнете максималното в положението, в което се намирате. На 26-и направете проучване в тила на конкуренцията. Всяка получена информация ще е ценна. Бъдете дискретни. Планирайте среща с покровител и се опитайте да влезете в нова група по интереси. 27-и дава предимства на силните на деня. Малкият човек ще изпадне от класацията за екстри, постове и заплати. Не е добре да се обсъждат и приемат нови закони. На 28-и навлизате в период на разрушение. Старото си отива. Не се опитвайте да запазвате статуквото. Хората с комплекси не издържат на напрежението и взимат прибързани решения. Вечерта е конфликтна. В петък приключете с обещаната работа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

23-и е критичен ден за връзките. Тендецията е към измами и фалшификации. Не позволявайте на децата да стоят пред компютъра. Вероятни са обсебващи връзки, тенденция към сексуални манипулации и неравностойно привличане. Венера е в прегръдките на Плутон. Тъмни сили се стремят да проникнат в подсъзнанието ни, а опозицията Луна-Уран дава тенденцията към нестандартно поведение. Може да се излъжем и да тръгнем в грешната посока. В неделя лесно се прескачат прегради и емоционални бариери. Но в този ден лесно се отдава и много енергия, а това води до емоционално и физическо изтощение. Не се захващайте с много ангажименти, концентрирайте се над най-важното. Случващото се на 25-и помага да преминете на по-висока навивка на развитие, да подпишете нови договори и да обезпечите работата си с необходимите средства, материали и посреднически услуги. Ден на големите сделки. 26-и е денят на тайното знание. Който пие от извора и получава надеждни информации ще може да изпревари конкуренцията и да направи успешен ход. Търсете информации от няколко източника и ще дадете най-добрата цена на предстоящите търгове. 27-и е ден на безкомпромисната политика. Който може захапва кокала. На 28-и вече залагате фундамента на новото, което предстои. Не пестете усилия и материали. На 1-и постигате крайни цели.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 23-и ограничете контактите, не споделяйте планове и намерения, особено с потенциални конкурнти. Работете самостоятелно, ограничете контактите. Най-неблагоприятният ден за сключване на договори и брак. Постойте край огън, обмислите бъдещето. В неделя вече гледате в по-далечна перспектива, правите крачка към ново занимание, дейност или връзка. Ще се справите с проблемите и ще постигнете целите си. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. В понеделник ще се събудите окрилени и обнадеждени. 25-и позволява да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Качвате се на нова навивка на развитие с подписаните в този момент договори. Тенденцията е да получите, нови поръчки, да излезате на пазара с нов продукт и нови оферти. На 26-27-и Луната ще бъде във вашия знак в съвпад с Юпитер. Имате шанс да победите на конкурси и прослушвания, да получите спонсорска подкрепа и юридическа защита и да реализирате замислите си. Съветът за 26-и е да се заровите в справочниците, да търсите допълнителна информация и подкрепа от специалисти в интересуващата ви област. Започнете нов квалификационен курс. 27-и е ден на безкомпромисната политика. В битката за кокала отпадат слабите играчи. На 28-и започнете ремонти и поправки. Време е да смените тактиката. За петък нищо ново не планирайте, а довършете обещаното.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в третата декада съботният ден носи рискове и проблеми във връзките. Отложете срещите си за следващите дни. Не е време за нови запознанства. Може да се решите на изневери. Не  изневерявайте на собствения си модел на живот. Щадете кръста и бъбреците. Преприетото в неделя ще донесе успех, ще ви измъкне от неприятни и зациклени положения. Прекратете вредни връзки и се освободете от вредно влияние. На 1-и Венера ще напусне вашия знак, а до тогава е добре да решите с кого и накъде ще продължите. Интимните ви връзки се нуждаят от презареждане. Съветът е да се дистанцирате от любовни връзки на работното място. На 25-и мислете повече за работа, Реализирайте отдавна подготвен проект, сключете нов договор и тръгнете в нова посока. Чудесен момент за преговори. 26-и дава предимство на знаещите и можещите. Влезте в нова група по интереси, запишете децата на курс по език, солфеж и тренировки. В сряда стойте далече от места, където се водят битки и се разменят удари под кръста. Тълпата е неуправляема. Не е време за събрания. Сексът разболява. На 28-и Луната навлиза в Козирог и бърза на среща със Сатурн. Хората с комлекси няма да покрият нормативите. Дръжте се нахъсено, не се свивайте и ще спечелите битките. 1-и е ден за раздели и приключване. Стартът отложете за утре.

Водолей  21 януари – 19 февруари

Ограничете контактите в събота, не търсете и не приемайте свети, работете самостоятелно. Всичко задвижено в екип ще отнема от енергията, парите и свободното ви време, ще ви вкарва в обсебващи програми и в отношения, от които в последствие ще ви се иска да избягате. За следващите два дни не планирайте екстремни начинания, не правете аборти и не преговаряйте по отношение на имоти и наследства. На 24-и лесно се губи енергия. Не се разсейвайте с много странични ангажименти. В понеделник интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти. Ден на доброволната жертва в името на децата. Някой ще прехвърли или раздели имот. Бъдете справедливи. Денят ви носи изцеление. Поне една тежест ще ви се махне от главата. Не бързайте да се товарите с нови ангажименти. На 26-и предавайте опита си и попивайте мъдрост от знаещите и можещите хора около вас. Ден на алтруистите. Пътувайте, направете услуга и ще си спечелите доверен приятел. Вечерта сте близо до спонсор. Вероятно е да сключите изгодна сделка до края на месеца. На 27-и не поемайте рискове и стойте далече от местата, където има сблъсъци на интереси и позиции. Тълпата е неуправляема. Не спорете. 28-и залага нова база за бъдещето, позволява да сключите нови договори и да срещнете нова любов. На 1-и Венера навлиза във Водолей.

Риби 20 февруари – 20 март

23-и е ден на измами, зарибяване и обсебване. Бъдете внимателни, следете с кого общуват децата ви. Ден на паяка и неговата мрежа. Не се знае кой ни дебне и с какви намерения влиза в контакт с нас. Ограничете алкохола и стимулантите. Имайте предвид, че всичко, което узнаете днес може да е лъжа и да има своя подтекст. Неблагоприятен ден за сключане на брак и обвързване по какъвто и да било начин. В неделя ще намерите изход от всяко положение и ще тръгнете напред. Преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие. В понеделник може да сключите изгоден договор или да преподпишете стария при по-добри за вас условия. Активизирайте се максимално, уредете си партньорски срещи, посетете изложби и пазари, рекламирайте се по всички възможни начини. На 26-и не правете крачка напред, ако не сте подготвени и не сте си научили урока. Подновете участието си в групата ви по интереси. Запишете се в нов курс, търсете квалифициран съвет и второ мнение при лечение. На 27-и ограничете апетитите, не се лакомете за постове и позиции. Може да влезете в изнудваща програма. Денят е свързан с насилието и коренната реформа. Всичко ще става по трудния начин. 28-и ви носи откровение за бъдещето и събужда огромни съпротивителни сили. Залагат се основите на нови връзки и строителство. На 1-и бързайте към финала, приключвайте.

twig.bg

Advertisement

Facebook