Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп: 29 декември – 4 януари

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

29-и е ден за проучване на възможностите и изискванията в посоката, в която сте се насочили. Отделете време за разглеждане на оферти, не започвайте нищо преди да сте проучили различните варианти. 30-и е ден на неустоимите апетити. Неподходящ момент за изневери. Може да си отровите празниците и да останете от два стола на земята, ако закъснеете след служебния купон. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. 31-и е ден с огромна сила, в който ще получим откровение за бъдещето, ще усетим накъде да вървим и най-важното с кого да продължим. Това е ден, който ще даде база и основа на бъдещите ви проекти. Не е все едно с кого се срещате, за какво разговаряте и се договаряте. На 1-и Марс навлиза в знака на трона си Овена, събуждат се огромни амбиции и сили. В живота ви може да се появи неочакан стимул и личен покровител. Вечерта Луна и Венера се целуват на небосклона. Сексът ще е на ниво. 2-и благоприятства публичните ни изяви, дава възможност да се срещнете със спонсори, да представите бъдещите си планове и да се насочите към благотворителни програми. На 3-и тенденцията е всичко да потръгне успешно, да се установят перспективни отношения, да се обединят сили и отношения в една взаимно изгодна посока. 4-и е първият благоприятен ден за уреждане на наследствени и имотни дела.

Телец 21 април – 20 май

29-и е ден свръзван с корените ни, със семейните ценности и подържане на родовата линия. Посетете старата семейна къща, срещнете се с роднини, проучете някои положения свързани с наследствата на рода ви. Неделният ден е свързан с преследването и изгнанието. Не взимайте решения за заминаване в чужбина. Нека минат празниците, нека енергията и амбицията се утаят. На 31-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Може да се провали пътуване или отсъствието ви да създаде проблем. Ще бъдете разкъсвани между желания и възможности, ще ви чакат на две места, а може да ви се иска да бъдете на трето. До 2-и на обед Луна и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона. Бъдете внимателни в любовните връзки и ако се съберете с роднини по празниците не отваряйте дума за наследства и имоти. Старата любов може да разбере за новата, конфликтите не ви мърдат. Добре е вечерта на 2-и да имате среща с евентуални спонсори. Препоръчват се участия в публични изяви. На 3-и действайте активно, отваря се нов канал и нова възможност за творчески инициативи и печалби. На 4-и е чудесно за отваряне на нов търговки обект, за старт на нова дейност и бизнес инициатива. От събота Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Кизирога. Работата ви потръгва.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко, което научите и проучите в съботния ден ще ви влезе в работа и ще донесе ползи. Подновете договорите си за участие в групата, в която тренирате или се занимавате с личното си хоби. Ако ви потърсят за услуга и квалифициран съвет непремено се отзовете и в бъдеще ще печелите от това си занимание. Неделният ден носи проблеми и неочаквано натоварване. Ще ви бъдат поставени условия, които е добре да контрирате с подобни условия и от ваша страна. Не се препоръчват много контакти и посещение на места, където може да се съсредоточи някаква агресия. Не се състезавайте с никого за нищо. В понеделник пред вас се отварят пътища, които в миналото са били забранени или поканите са се забавили. Реагирайте на момента, променете плановете си. На 1-и останете където сте, не правете крачка в нова посока и не се разделяйте прибързано с тези, с които сте посрещали Новата година. За 2-и не планирайте публични изяви. Ще попаднете в капани заложени от конкуренцията, ще качите кръвното след неприятни словесни двубои. На 3-и е време да се отскубнете от стопиращи влияния и да вървите по пътя, който сте начертали. Родените в третата декада ще имат тежък петък, в който конкуренцията ще дублира дейноста им, ще отвори заведение до тяхното или ще предложи на шефовете по-изгоден вариант базиран на техните постижения.

Рак 22 юни – 21 юли

29-и е тежък и рисков ден за родените в първата декада, особено ако имат важни делови и публични участия. Ще сбъркате, ще се объркате и може да покажете ниско ниво на компетентност. Някой ще скрие от вас важна информация и ще ви постави в неприятно и неудобно положение. Бъдете внимателни, не коментирайте нищо лично. В неделя проблемите ще са повече за родените след 5 юли. Очертават се скандали и проблеми във връзките. Отношения, които отдавна се клатят може да се развалят окончателно. Бъдете дипломатични, за да не се чудите как да оправите нещата после. Не е ден за поставяне на условия и ултиматуми. Не се подавайте на провокации и съблазни. Едно примамливо предложение цели да ви използват, да се възползват от парите, колата, вилата или други ваши ресурси. Отложете пътуванията си за 31-и когато ще получите откровение как да се постъпи, за да имате максимални ползи и да си спестите неприятностите. Ден на коренната реформа. Взимате важно решение за промяна в следващите дни. 1-и ще ви донесе любов и приятни моменти, ако не говорите по работа. До 2-и на обед Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Чудесни дни за емоционални срещи, за изповеди и любов. За 3-и планирайте среща със спонсор, а в петък стартирайте нов бизнес или осигурете терена и материалната база за него.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е ден за проучване, за уточняване на менюто, на гостуванията, поканите и програмата за новогодишния купон. Не оставайте нищо на случайноста или на добрите намерения на някой друг. Нищо да не се прави в последния момент в понеделник. Подгответе се добре за срещите, които предстоят. В неделя не посещавайте места, където се събират много хора. Вероятни са провокации. Това е денят на огромните претенции и апетити, на недоволството от положението, в което се намираш и на желанието да промениш нещата силово. 31-и е тежък за родените в първата декада, особено ако се налага да бъдат на място, където е съсредоточена личната им конкуренция. Тази вечер няма да е спокойна, а и на 1-и нищо ново не бива да се предприема. Може да влезете в конфлити с партньорите и да дадете подводи за ревност. 2-и е ден за обяснения. Бъдете избирателни във връзките, посетете хората, на които ще се опирате в бъдеще. На 3-и е време да се привлекат спонсори, да се вземе участие в престижни проекти и да се стартират първите важни начинания за годината. Всичко предприето ще носи успех, печалби и една по-далечна перспектива за развитие. Преградите лесно ще се преодолеят, ще ви подкрепят от две страни и силата ви за въздействие ще се увеличи. В петък е време за базови проекти, за сделка с имот и подновяване на договори за наем.

Дева 23 август – 22 септември

29-и е ден за проучване на пазара, на различните варианти за пътуване и пазаруване. Уточнете последните подаръци и менюто за празничната трапеза. Не подминавайте нито едно желание и мнение, за да няма скандали в празничната вечер. За неделя не планирайте участия в публични мероприятия и съвместни инициативи. Тълпата е неуравляема, внимавайте с провокативните изказвания и необмисленото поведение. На 31-и заедно със старата година си отиват и част от старите ви отношения и задължения. Някой ще предпочете за пръв път да бъде далече от семейството или от средата, в която до момента се е изявявал. 1-и е ден, в който се препоръчва пасивност и повече изолираност от шума наоколо. Не проявявайте никаква активност, обмислете бъдещите планове. На 2-и лесно се влиза в преразход на енергия и средства. Всяка проведена консултация ще ви е от полза. Уредете си среща с капицитет. В тези дни дайте на децата си не само родителската си благословия, но и нужното финансиране. 3-и е ден за старт на нови дела, за обединение на ресурси и интереси в името на важна цел. Веднага ще налетите на преграда и тя няма да бъде първата или последната. Не се отказвайте от битката за кокала. В петък е време за нови договори, но и за обвързване, което трудно ще се наруши. Започнете прочистваща диета.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната от вашия знак образува тежки аспекти през уикенда. Може да се наложат непредвидени пътувания. Всяка промяна в плана ще ви натоварва и вкарва в преразход на следства и сили. В събота не споделяйте свои и чужди тайни. Всяка получена информация ще ви е от полза. Постарайте се да стигнете до основата на проблема, който възниква. В неделя не поемайте извънредна работа и не замествайте колега. Дистанирайте се от приятелските сбирки, не участвайте в рискови състезания и не се опитвайте никому нищо да доказвате. Ако заминете за чужбина дълго може да не се върнете. В този ден късаме с миналото. 31-и пробужа личния ви потенциал и желания. Денят е благоприятен повече за раздели и инвентаризации. Не започвайте нова връзка в тези дни. От 1-и Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Овена. Ще се появи нов дразнител, който на първо време ще събуди заспали чувства, но ще провокира да излезете от установените рамки. Тази вечер Луна и Венера са в съвпад. Пожелайте си щастие в любовта. На 2-и работата трудно върви. Разсейват ви дреболии. Вечерта може да ви се обадят спонсори или да получите важно предложение. На 3-и подпишете първите си нови договори. Преговаряйте за финансиране и уредете среща със спонсори. На 4-и направете първата инвестиция в имот, стартирайте нов бизнес.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и е ден на тайното знание, на поверителната информация, на новите съглашения и договаряния. Не е все едно с кого водите разговори, в каква среда сте поканени или се движите. Оформят се новите групи по интереси, добре е да се подновят договорите за участие, за ползване на терени или тренировки. Неделният ден отваря голямата уста на апетита във всички посоки. Ще опитате да се наложите и в семейния избор, ще доминирате в разговорите и ще изисквате без да давате много от себе си. От 31-и до 2-и на обед Луната ще бъде във вашия знак. Това е време за пътувания, за промени и разместване в пластовете на отношенията, за семейни преговори по отошение на имоти и наследства. На 31-и е добре да се достигат крайни дестинации и цели, но нищо ново да не се започва. Нека със старата година си отидат и всички ограничаващи и стопиращи ви фактори. 1-и е ден за любов, за двустранни срещи, за отказ да се водят спрове и да се доказват мнения на всяка цена. Родените в третата декада може да направят или да получат любовно предложение. На 1-2-и Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Благоприятен за зачеване и инвитро процедури е моминта около новолунието. На 3-и може да преодолеете всяка преграда и да постигнете целите си. Намерете спонсор, подпишете нов договор. В петък направете първата крачка в нова пазарна ниша.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 29-и намирате важна информация, съвет или факт, които ще позволят да излезете от трудно положение и да решите поне един проблем. Нищо да не се прави как да е. Повърхностните занимания не носят успех. Проявете щедрост. 30-и е свързан с насилието, агресията и коренната реформа. Не е ден за публични събирания. Опасни страсти се отприщват и по незначителни поводи избухват конфликти. В понеделник за никъде не бързайте. Ден за приключване, за равносметка, за изчистване на дългове, за разплащане с тези, които са ви правили услуги или вие сте им служили качествено. 1-и е един от критичните дни за януари. Важното е да не влизате в преразход на енергия, да не си поставяте тежки и натоварващи задачи и да не предявявате големи претенции. От 2-и Луната нализа в Стрелец. Очертават се пътувания и гостувания. Може да срещнете неочаквани покровители, да получите предложение за работа и да уредите нужното ви кредитиране. И ако на 2-и ни води любовта и емоцията, то на 3-4-и те ще отстъпят място на амбицията да се устроиш на по-добро място и да печелиш повече. На 3-и действайте активно и си гонете целите без колебание. 4-и е най-благоприятният ден в месеца за старт на нов проект, за капариране или покупка на имот. Намирате базата, на която ще се развива бъдещия ви бизнес. Не бързайте да се отказвате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Намалете натоварването през уикенда. Може да се провали пътуване или гостуване. Смирете амбициите и апетита, особено в неделния ден, когато лесно може да влезете в конфикти по незначителни поводи. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Не започвайте нова връзка и не се натройвайте прекалено критично към близките. На 30-и самоконтролът е труден. Не се събирайте с хора, които може да ви провокират и настроят агресивно. Не си позволявайте закъснения и алкохолни опиянения тази вечер. 31-и е ден за приключване. Дано не приключите прибързано и една връзка. От 1-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена. В живота ви може да се появи дразнител, който ще ви извади от релси около 13-14 февруари, когато Марс и Уран ще провокират опасно родените в края на зодията. На 2-и Слънцето е в съвпад със Сатурн в знака на Козирога, а това е стагниращ аспект, който провокира отношенията между родители и деца. Бащата налага волята си или стоварва грижите си на децата. Някой опитва да се измъкне. 3-и ви дава възможност да преодолеете преградите, а на 4-и поемате обвързващ ангажимент. В тези дни може да отхвърлите бащини и семейни окови и задължения, но така отпадат и някои защити. Попадете в нежелани зависимости. Не си струва да се смените едно ограничение с друго.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и е ден на полезните и ценни инфомации, които ще текат към вас от различне страни и ще ви помогнат да вземете правилни решения, да изкажете актуални мнения и да се представите добре в средата си. 30-и е ден на коренните реформи. Променяте планове и неща, които не ви устройват. Добре е да откажете ангажименти, които ще ви дотежат и да приемете такива, които ще ви радват и изпълват с надежди за бъдещето. В този ден сексуалната енергия подкопава здравето, внимавайте и не тръгвайте по пътя на изневерите. 31-и не е ден за съвместни инициативи, лесно възникват конфликти, увличете дистанциите. До 2-и на обед не замествайте колега и не позволявайте на друг да се разпорежда с делата ви, да се намесва в избора ви, да прави планове или да се изказва от ваше име. Вечерта на 2-и проблемите в любовта ще са повече за родените около 15 февруари. Луна и Венра са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Ще получите откази или може да ви хванат в изневери. Конкуренцията опитва да се внедри на ваш терен и да ви спретне компромат. На 3-и ще постигнете максимума при преговори и делови начинания. Може да сключите първите си изгодни договори за годината. Очертават се срещи с покровители и бъдещи спонсори. Не отхвърляйте прибързано предложения и покани. 4-и дава възможност да уредите имотна сделка.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота е време за проучване на мнения, за стиковка на семейните интереси и изисквания. Бъдете алтруисти. Може да се откажете от плановете си, за да ощастливите близките. В неделя туширайте в зародиш конфликтите и не се събирайте с хора, които биха предизвикали кавги и интриги. На 31-и пътувайте към приятно място. Чакат ви чудесни празници. Изолирайте се от вредна среда. До 2-и на обед Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Тези дни ви носят много любов, дори и моментно открадната. Ще изживеете магични моменти и дано от действията ви не страдат трети лица. На 2-и пътувайте до обед. Следобед може да влезете в неприятни положения и да направите нарушения, което ще ви създаде проблеми. 3-и ви налага болезнен избор. Може да попаднете под ударите на ултиматуми и забрани. Родители и деца лесно влизат в конфликт. Добре е на 2-и да проведете срещи с хора, на чиято преценка и диагноза вярвате. Ден за среща с учители и консултанти, които може да ви осветят по различни проблеми и да помогнат при взиманете на болезнени решения. На 4-и предстои пречистване и някакво озарение за правилната посока и цел. Ще трябва да се откажете от едно, за да имате друго. Може да прехвърлите част от бизнеса си на децата. Не сечете дървета, следете кръвното, спазвайте диета.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook