Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 29 юни – 5 юли

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

Очертават се тежки дни за вас. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение в знака на нехармоничния ви Рак, което ще засегне болезнено родените във втората декада.

На 29-и не се включвайте в съвместни инициативи. Където се съберат много хора ще има само много шум за нищо. Споровете изместват настрани важните неща. 30-и и 1-и ще са най-успешните ви и силни дни за периода. Важното насрочете за тогава. Неделният ден носи късмет при пътувания и съвместни инициативи. Всичко предприето ще тръгне като по вода. На 1-и е добре да се уреждат имотни дела, да се купи и продаде имот. Всичко предприето ще има успех. Подайте документи и свършете важното за седмицата. На 2-и тъмните сили се активмизират. Често при слънчеви затъмнения се затъмнянава нечие величие, падат някъде главите на шефския състав, смеят се провителства, предава се щафетата доброволно или с протести. Нищо важно не предприемайте и на 3-и когато е време за размисъл и преоценка. В този ден ще се събудите с усещане къде и при кого ви е мястото и как трябва да постъпите в дадена ситуация. На 4-и пасивният човек ще претърпи поражение. Водете преговори, борете се за личния си интерес, сключете нови договори, уговорете сделки. На 5-и не се препоръчва съвместна работа. Сам работи, сам си брой и инвестирай спечеленото.

Телец 21 април – 20 май

29-и е денят на грубият материализъм. Никой не е склонен да отстъпва от позициите си. Желателно е да се консултирате със специалист в съответната област, за да запазите и наложите позициите си. Очертава се и разнобой в семейството, всеки дърпа чергата към себе си, за нищо няма да се разберете. 30-и ще ви даде възможност да обедините сили, позиции и капитали в името на една обща цел. Чудесно е да се водят преговори, да се тръгне в нова посока, да се подпишат нови договори, да се уговорят сделки и поръчки. Ден за пътувания, за опознаване на света и нещата от друга гледна точка. Желателно е да си върнете дълговете. Ако не успеете това е знак, че скоро не бива да теглите нови заеми. 1-и идва с прозрение за нови печеливши инициативи. 1-и и 30-и юли са най-добрите дни в този месец за покупка на жилище и инвестиция в недвижим имот. На 2-и ни обгръща тъмнината на новолунието, което е придружено със Слънчево затъмнение. Слънцето се свързва с хората стоящи на високи позиции. Нечий пост някъде по света ще бъде застрашен. На семейно ниво, това е знак, че подрастващите пренебрегват родителските ограничения и конфликтите са неизбежни. 3-и е ден за планиране и размисъл. За 4-и се препоръчват активни действия, както за защита, така и за нападение. В петък попадете на фатално влияние и опасно привличане.

Близнаци 21 май – 21 юни

За събота се очертават спорове където и да отидете. И независимо желанието ви всичко да мине мирно и тихо скандалите са по-вероятни. Въздържайте се от активна дейност и работа с много хора. Добре е да посетите консултант по въпросите, за които нямате нужната компетентност. Сънищата ви от тази сутрин показват колко е голяма горделивоста и самовлюбеноста ви. В неделя правите преоценка и всичко си идва на мясото. Уреждате пътувания, взимате семейните юзди в свои ръце, а на 1-и и професионалните няма да ви се изплъзнат. Имате два дни да решите проблемите, които пряко ви вълнуват на лично и обществено ниво. Луната е в Близнаци на на 30-и и 1-и, а това положение ви осигурява няколко варианта за избор. Ще чувствате подкрепата на видими и невидими покровители. В неделя всеки ход ще е успешен и ще привлича благоприятни случайности и връзки. Добре е в понеделник да направите огледи на терени и да преговаряте за покупка на имот. Ако нещо ви хареса капарирайте го веднага. На 2-и е новолуние със слънчево затъмнение. Тенденцията е нещо да ви засенчи. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно. На 3-и проявете щедрост, а не затягане на коланите. На 4-и споровете взимат връх над здравия разум. Помислете за нападение и защита. На 5-и започнете собствен бизнес, не работете в екип.

Рак 22 юни – 21 юли

Не се опитвайте в събота да организирате важни за вас, семейството и работата ви събития. Денят ще е белязан с конфликти, с неочаквани спорове дори и за най-дребните неща. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво, ще ви донесе късмет и придобивки. В неделя пътувайте, уредете приятелски визити. Чудесно е да сте на морето. Движите се точно към хората и местата, които са важни за бъдещето и личната ви инициатива. За понеделник организирайте брокерски срещи, огледайте имоти и ако нещо ви хареса планирайте сделката за 30-и юли. Това са двата най-благоприятни дни в месеца за покупко-продажба на имоти и жилище. И така стигаме до 2-и, когато ще бъде новолуние във вашия знак придружено със слънчево затъмнение. Бъдете особено внимателни, не рискувайте с нови дейности, срещи и инициативи, не предприемайте нищо съществено и отговорно за бъдещето ви. Здравето е нестабилно, внимавайте с храната, спазвайте диета. Родените в тези дни ще имат повече проблеми и може да загубят важна за тях прозиция в бизнеса и в обществото. Но на 3-и Венера навлиза в Рак и успокоява топката. В този ден ще се събудите с прозрение за полезното и вредното лично за вас. Помислете и на 4-и направете отговорен избор. За 5-и не планирайте съвместни инициативи. Ще попаднете на фатално влияние и привличане.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е критичен ден особено за родените след 11 август. На всички нива вървят разправии, кой да кара колата и да управлява нещата, да разпределя благините и семейните ресурси. Потърсете съвет от капацитет и отлагайте важните си разговори за следващите два дни. В неделя се освобождавате от окови и затруднения, пътувате към морето. На 1-и Марс навлиза в Лъв. Ще доминирате на преговори и може да сключите изгоден договор, да придобиете собственост имот или права за ползване на терени. Ако тази вечер излъжете някого, ще имате повече неприятности отколкото предполагате. Един ще отвори вратата на любовта, а друг ще я затръшне зад гърба си. Новолунието на 2-и ще бъде съпътствано със Слънчево затъмнение и може да се окаже най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Подобно ще бъде положението и на 16-и когато ще имаме пълнолуние с лунно затъмнение. Но тъй като Слънцето е управител на Лъва затъмнението му на 2-и ще ви се отрази особено болезнено. Може да загубите престижни позиции в работата, да имате здравословни проблеми или да ви ограничат правата и пълномощията. На 3-и ще усетите откъде идва удара и как да се справите. Подсъзнанието ви изпраща сигнали кое е полезно или вредно. На 4-и отворете нов магазин и офис, започнете нова дейност. Ден на големият старт, тръгвате по пътя на амбицията. На 5-и ограничете контактите.

Дева 23 август – 22 септември

На 29-и ще спечелите от консултантска дейност и от съветите, които давате на близки и приятели. Внимавайтае, ако някой ви се довери, бъдете честни в отношенията. На 30-и много неща ще се постигнат, но с криволичене, отстъпки и спадове в отношенията. Съветът за този ден е да заобиколите преградите, а не да се блъскате в тях. Върнете си дълговете. Каквото посадите ще се хване и даде плод. На 1-и не се напрягайте излишно, следете кръвното и пазете очите. Вечерта вървите към любовна среща и преживяване, което може да ви донесе проблеми в следващити дни. 2-и е критичен ден за хората драпащи към върха на постиженията и славата. Някой ще ви измести от хранилката и поилката. Нищо важно да не се предприема, защото друг ще се възползва и ще ви предаде. Прекъснете вредни и фалшиви връзки, много добре знаете кои, а и да не знаете в този ден ще си проличи. На 3-и се събуждате с верен диагностичен и диетологичен усет за полезните неща, храни и хора. Доверете се на вътрешното си усещане и тръгнете към това, което ви привлича, което ви се услажда и носи любов. На 4-и започнете нова работа или отворете нов търговски обект. Явете се на търгове и конкурси, не се давайте без бой. Постигнатото в този ден ще ви отведе далече. В петък не се препоръчва да работите в екип и да позволявате да ви товарят с чужда работа и отговорност.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота се разпилявате в подробности, влизате в разправии с близките и децата и губите посоката. В следващите два дни постигате максималното в ситуацията. Някой вече е на морето в приятна компания. На 30-и всичко тръгва по вода, получава неочаквано развитие и ви носи радост. В понеделник е важно да работите в посока на имотни и наследствени дела, да купите имот или да препишете апартамента на децата. Чакайте придобивки и от страна на родителите си. Сменят се отговорностите на поколенията. На 2-и може да направите рязък завой, да влезете в критични и рискови положения и да загубите повече отколкото предполагате с ненавременни действия и инициатави. Предстои ограбващо силите новолуние със затъмнение. Затъмняват се хората на властови позиции. Губите едно шефско покровителство или ставате неудобни някому. Очертават се опити за елиминация. Вероятен е и здравословен проблем. Внимавайте с храната. 2-3-и не са благоприятни за оперативни намеси и корекция на бюста. Ще изживеете тежки моменти. Работата и семейните отношения ще бъдат противопоставени и ще се чудите на кое да обърнете повече внимание. Все пак семейните дела нека са на първо място. На 4-и подпишете нов договор и стартирайте паралелен или нов бизнес. В петък допускате предател в екипа. Лош момент за нови запознанства.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и е свързан с енергийни загуби, за родените в третата декада. Ще плащате за чужди удоволствия, трудно ще удовлетворите желанията и исканията на близките, напрежението ще нараства. Конфликтите са почти неизбежни. Отложете за следващите дни важните си срещи и инициативи и ще минете с по-малко неприятности и тревоги. Ще разделите и разходите. В неделя имете две посоки на избор. Уплътнете си времето максимално, постарайте се да огреете навсякъде и ще имате двойни ползи и печалби. Пътувайте към морито, препоръчителни са водни процедури, а и близо до вода ще получите неочаквано вдъхновение. От 1-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Ще се появи неприятен дразнител, но той може да изиграе и стимилираща роля в живота ви. Предприетото ще носи ползи и късмет. Следете кръвното, не се претоварвайте. Вечерта е любовна, Луната е в съвпад с Венера и двете се канят да навлезат в хармоничния ви Рак, така че в следващите дни ви чакат стимулиращи преживявания. Новолунието в Рак на 2-и ще се отрази пагубно на интересите на конкуренцията ви. Предстои детронация на хора с шефски позиции. Никак не е изключено да заемете овакантен пост. На 3-и се доверете на интуицията и ще постигнете максималното. Маските падат, усещате кой ви е приятел и кой не. На 4-и ще водите тежки битки, а на 5-и някой ще ви предаде.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

29-и е ден на бъркотии и забавяне. Настава голяма говорилня. Никой никого не слуша и с никого не се съобразява. Качвате кръвното, решавате да се дистанцирате от всичко и всички в следващите дни. Добре е да се пътува на 30-и, но е вероятно отново друг да определи посоката и отново да бъдете пренебрегвани. Изнервяте се. Спазвайте закона и предписанията. Тази вечер Луна и Нептун сключват тежки аспекти с Юпитер от вашия знак. С навлизането на Марс в знака на хармоничния ви Лъв на 1-и вече взимате инициативата в свои ръце. 2-и е тежък, рисков и безенергиен ден. Новолуние със слънчево затъмнение. Нищо съществено не предприемайте. Съдбата ще елиминира част от конкуренцията ви, а това ще помогне да се внедрите на овакантеното място и да разширите дейноста си. Не се намесвайте в чуждите битки. На 3-и ще се събудите с предчувствие, което ще се окаже вярно. Ако нещо ви се дояде, сгответе си го, ако към нещо изпитате неприязън бягайте от там и не го приемайте. 4-и ще бъде денят на вашата победа, особено, ако планирате да отворите новото си заведение или търговски обект. На 5-и вдигате нивото и с покупка на имот, намирате и подходящото жилище. Тези два дни ще донесат награда за преживения стрес в миналото. За петък не планирайте работа в екип и не допускайте нови хора в семейството и в средата си.

Козирог 22 декември – 20 януари

И докато другите се разправят и взаимно се илиминират в съботния ден вие прокарвате личната си политика и се внедрявате на важна за вас позиция. Печелите състезания и конкурси. Може да бъдете поканени като арбитри и консултанти на обществени прояви. В неделя е време за пътувания и гостуване, за приобщаване към нова среда и организиране на семейни тържества. Добре е да си върнете дълговете, но не само тези във финансов аспект. Постойте край леглото на болен, посетете родители и близки, направете жест, който ще повдигне нечий дух и амбиция. От 1-и изчезват някои забрани и ограничения. Марс вече няма да ви гледа в опозиция. Ще успеете да убедите някой да ви съдейства в посока на важните ви лични и професионални интереси. Може да намерите жилище или ще уредити наемни отношения. На 2-3-и в живота ви ще се появи тежка опозиция, ще се засилят проблемите у дома или семейните дела ще пречат на професионалните. Новолунието със затъмнение в знака на опозицията ви Рака ще провали проекти и ще ви лиши от някои екстри. На 3-и Венера навлиза в Рак и носи конфликти на любовния фронт, който наистина ще стане за вас фронтова линия, по която ще се разменят обвинения и нападки. На 4-и не се разсейвайте, а действайте. Подпишиете нов договор, стартирайте нов бизнес. На 5-и не работете в екип.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас предстои една разпиляваща силите ви събота. Не ви мърдат конфликтите, разходите и неудовлетворението. Тенденцията е да ви използват и пренебрегват. Не се включвайте в спорове и не водете преговори по важни семейни дела. Не давайте пълномощно. В следващите дни късметът ще ви следва неотклонно, където и да отидете, каквото и да предприемете. 30-и е ден свързан с колесницата на победата. Пътувайте, уредете делови и лични срещи, преговаряйте, търсете връзка с производители и снабдители, посетете пазари и тържища, рекламирайте се. До вечерта ще постигнете важна цел и ще ви се обадят с изгодно предложение, което може да реализирате още в понеделник. Но от 1-и Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва, така че внимавайте да не засегнете шефски интереси. 2-и е рисков и тежък ден. Предстои новолуние със затъмнение, което ще се отрази тежко на всички нива в живота ни. Предстоят раздели и болезнени инвентаризации. Не взимайте важни решения, изчакайте. На 3-и ще се събудете с усещане за правилната посока и за нещата, които бързо трябва да свършите. Действайте изпреварващо. Родените в първата декада ще срещнат нелоялна конкуренция на 4-и. Някои ваши амбиции ще бъдат стопирани. На 5-и не насрочвайте нови срещи и запознанства, не подписвайте колективни трудови договори.

Риби 20 февруари – 20 март

Съветът за съботния ден е да проведете консултации със специалисти в нужната ви област преди да предприемате каквото и да било. Проблемите ще дойдат, ако се доверите на лаици или се явите неподготвени в местата, където смятате да действате в следващите дни. На 30-и проблемите ви ще са на всяка карчка. Ден на реката, която криволичи между възможното и невъзможното. Ако срещнете преграда, заобиколете я. Ако смятате, че сте готови може да скъсате дигата и да продължите в директна посока. Няма да мине без битки и разправии на различни нива. 1-и е ден, в който не бива да заобикаляте закона. Луна и Юпитер гледат в пречупващи аспекти родените около 5-15 март. Не работете в сивата икономика, не се съгласявайте на работа без уредени договорни отношения. Внимавайте при покупка на имот, може да ви излъжат и изнудват. Добре е да посадите нещо. Тази вечер някой ще се срещне с любовта, която тотално ще му промени живота. 2-и е ден на изкушения. По вероятно е да влезете в ролята на изкусителя, така че бъдете максимално отговорни за делата си. Някой може да се опита да провежда личната си политика чрез вас. На 3-и се доверете на интуицията, ще усетите кое е полезно или вредно за вас както по отношение на храната, така и във връзките. На 4-и стартирайте нов бизнес проект. На 5-и действайте солово.

twig.bg

Advertisement

Facebook