Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 6-12 април

Публикувана

на

Oвен 21 март – 20 април

6-и е ден на неочаквано прозрение, което ще ви помогне да направите силен ход и да спечелите. Ще се раждат хора с нестандартно мислене, ориентеция и поведение. Доверете се на предчувствията си. В неделя уредете срещи със спонсори, които могат да стимулират и развият талантите и дарбите ви. Добре е да се явите на състезания и конкурси. Не се препоръчва пасивност.

В понеделник не се включвайте в колективни инициативи. Важното свършете сами, търсете нови места за внедряване, подайте документи за самостоятелен пост и работа. Не споделяйте намерения и решения, за да не попаднете на конкурентна атака. 9-и е чудесен ден за скючване на нови партньорски договори, за нови запознанства, пътувания и контакти. Уреждате изгодна сделка и покупка. Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Марс, а това положение носи пик на емоциите и ви провокира да действате първосигнално. Не си позволявайте прибързани и необмислени постъпки. От 10-и Юпитер тръгва в ретроградна посока и ни призовава да приключим с отдавна водените дела да платим данъци и такси, да изчистим всякакви задължения и да сложим в ред документацията си. На 11-и неприятни разговори ще объркат добре подредената ви програма. Внимавайте какво си пожелавате и какво говорите за другите. 12-и ви отказва от една работа за сметка на друга.

Телец 21 април – 20 май

Още със ставането в съботния ден ще получите сигнали кое е блгоприятно и изгодно за вас. Първоначално няма да тръгнете в тази посока, но следобед ще се коригирате и може да спечелите много. Вечерта прекарайте в среда на хора, които може да подкрепят талантите ви. Луната навлиза в Телец и преминава през градусите на финансовата екзалтация. Опитайте да реализирате всеки проект който ви хрумне през уикенда. Не е време да се изчаква. В понеделник не се доверявайте на никого и работете самостоятелно. Очертават се опити за използване, които бързо трябва да парирате. Не е ден за странични контакти и запознанства. 9-и ви събужда с желание за изява, за приятелска и делова среща и контакт с непознати. Ще имате полза от всяка връзка и може да сключите изгоден договор. В този ден е важно да работиш с чисти ръце и отворено сърце. Контролирайте емоциите. Не пийте преди да свършите важната работа. 9-и е единственият ден в този месец, в който не се пълнее независимо какво и колко ще изядеш. Доставете си радост за сетивата. На 10-и е точният съвпад на Венера с нейната горна октава Нептун. Ще бъде ден на творческо вдъхновение, на прозрение и озарение за важните неща и чувства в живота ви. Хората на изкуството ще създадат своя шедьовър. 11-и дава шанс на връзките с чужбина, а на 12-и сте близо до важен център на сила.

Близнаци 21 май – 21 юни

6-и е денят на нестандартните идеи и на хората с нестандартно мислене. Всеки може да получи своето прозрение за истински важните неща в живота и за правилния избор в трудна ситуация. Доверете се на инстинктите. В неделя не е време за пасивно изчакване, а за срещи с нови екипи, треньори и състави, за изяви в областа на колекционерската ви страст и срещи, които ще дадат нова насока на желания и мислене. В понеделник не участвайте и не организирайте събрания. Колективната отговорност ще се превърне в колективна безотговорност. Решавайте си сами проблемите, не допускайте намеси и странично влияние. На 9-10-и Луната е във вашия знак. Оганизирайте пътуваня и делови срещи. На 9-и родените в първата декада ще бъдат силно емоционално провокируеми. Може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Контролирайте се максимално, не използвайте стимуланти и не прекалявайте с алкохола. Може да си позволите само прекаляване с храната. В този ден не се пълнеее. Ще сключите изгоден договор и ще направите стъпка в нужната посока. 10-и ви събужда с вдъхновена творческа иея. Обадете се на партньори в чужбина и може да стартирате изгоден за двете страни проект. 11-и е ден на провокации и опити за кампроматна атака. В петък пътувайте и осъществете срещи на място.

Рак 22 юни – 21юли

В събота ставате готови на скандал, но ако се доверите на предчувствията си ще го избегнете. Не правете забележки, усмихнете се преди да направите неприятна гримаса на масата. Ден на вътрешно усещане за правилния избор. Ако нещо ви се дояде непремено си го сгответе и поръчайте. Следобед може да попаднете в кръг на хора, които са призвани да печелят. Попивайте идеи, приемайте предложения и покани. В неделя стартирайте нови дейности и се включете в съвместни проекти. Не е време да изчакваш. В понеделник сте на прага на фатално привличане, което може да ви обвърже с бъдещи работодатели, които ще са повече експлоататори на труда и интелектуалния ви потенцал. Не приемайте неравностойни и обсебващи договори. Каквото отложите за 9-и ще мине много по-добре, ще донесе предимства, ще позволи да имате равностойни отношения и перспектива във връзките. В този ден калкото и да изядеш няма да напълнееш, така че седнете на богата трапеза. 10-и е прекрасен ден за хората с творческа мисъл. Ще ви хрумнат чудесни идеи, непремено ги реализирайте. Творците в изкуството ще бъдат посетени от своята муза. На 11-12-и Луната е в Рак, пътищата ви водят към новия ви дом или работно място. Препоръчват се контакти с чужбина, а за петък връзка с хора, с които имате да изглаждате недоразумения.

Лъв 22 юли – 22 август

Не правете планове за съботиня ден. Тенденцията е планираното да се обърка. Ще се случват неочаквани и нестандартни неща, ще плащате за чужди удоволствия. Не споделяйте мисли и намерения. В неделя не бива да си пасивен, но и прекалената активност ще е вредна. Започнатото с голяма амбиция ще обслужва чужди интереси. Ще тръгвате за едно, а по пътя ще се преориентирате към друго, което ще ви вкара в неприятности и дългове. 8-и е ден на фатално привличане, на срещи, от които ще излезете неприятно засегнати и употребени. Не подписвайте нови договори и не влизайте в коалиции. На 9-и хора в емоционолно и превъзбудено състояние ще ви снасят важна информация и ще позволяват да се доберете до скривани факти. Този ден определя нова посока и цел, дава възможност да се внедрите в престижна среда и да подпишете перспективни договори. Храната изцяло се превръща в енергия, така че хапнете си наволя. 10-и е ден за любов, за запознанства и неочаквано вдъхновение. Реализирайте замислите си от този ден и ще имате ползи. На 11-и предстои преобразяване, конфликти с недоволните на работното място и проблеми в общуването. Счупеното е лош знак. Внимавайте какво си пожелавате. На 12-и се очертават предложения от чужбина и шанс за работа в чуждестранна фирма. Подновете стари контакти.

Дева 23 август – 22 септември

В събота се събуждате със свежа идея и хрумване които може да ви направят богати. Доверете се на усещането за полезното и вредното. Ден на нестандартни срещи, на пикове в емоционалното състояние и на среща, която ще се запомни. Не отклонявайте предложения за вечерта. До пенеделник на обед ще извървите пътя на победителите, ще водите успешни преговори, ще срещате хора, които може да ви подадат ръка, да спонсорират и финансират начинанията ви и да ви окажат неоценима услуга. В понеделвник работете самостоятелно. Противопоказно е да се действа в екип. Бъдете сигурни, че някой ще се опита да ви използва и яхне вродения ви работохолизъм. Случващото се на 9-и ще ви извади от релси, ще ви подейства емоционално и възбудимо, а така може да кажете и направите неща, с които да си навредите и отрежете пътя към повишението. Не се карайте с никого, не обещавайте нищо, което може да ви направи пленници в чужда среда. На 10-и вдъхновението ви ще работи за шефския интерес. не споделяйте идеи в суров вид. Както и да постъпите ще се почувствате енергийно и идейно ограбни и ощетени. Отложете преговорите за следащите два дни и ще се измъкнете от зоната на плагиатите. 11-и ще ви даде ценна информация, а на 12-и ще претоплите старата манджа в приятелските и любовни връзки.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 6-и се събуждате с усещането за важните и полезни за вас неща, но до обед не намирате пътя към тях, не позволявайте да ви разсейват и налагат чуждо мнение. Следобед са възможни срещи, които ще донесат пари и победи, ще ви вкарат в среда на себеподобни, където ще се чувствете и развивате добре. В неделя не бива да си пасивен, но и прекаленото натоварване ще ви навреди. 8-и е ден на фатално привличане, на неравностойни игри и срещи, които ще ни ограбват енергийно. Работете самостоятелно, не се включвайте в чужда игра и не влизайте в нова среда. Подпишете новите си договори във вторник, когато ще счупите старата черупка, ще излезете от рамките на ограниченията и ще се радвате на разбиране и приемане. Хапнете си наволя. В този ден храната изцяло се превръща в енергия. На 10-и към обед се обадете на познати и приятели в чужбина. До вечерта ще заработи общ проект и всеки ще остане доволен. Юпитер тръгва ретроградно и ни връща към старите задължения. Платете бързо данъци и такси, освободете се от нещата, които ви задържат и ограничават в юридически план. В този ден нови идеи ще раздвижат общественото мнение. На 11-и към обед може да очаквате провокации, които ще ви развалят плановете за вечерта. Не вредете, не проклинайте и не позволявайте работата да вреди на семейните дела и обратното. На 12-и е време за сближаване.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота се събуждате с усещане за полезното и вредното, но първата ви реакция ще бъде да посегнете към вредните неща. Очертават се три дни на неприятни изживявания и моменти, в които ще се чувствате предадени от собствената си амбиция и нежеланието да се доверите на инстинктите. Родените в първата декада ще изживеят неприятна съботна вечер. Може да попаднете в кризисни ситуации, да загубите пари и влияние. В неделя и за останалите няма да има мир и покой, особено ако реагирате нетърпеливо и не изчаквате удобния за вас момент. В понеделник ще правите услуги и ще работите за чужд интерес. Ще се изнервите, но от 9-и ще навлезе в благоприятен за вас и амбициите ви период. На 9-и околните ще реагират емоционално на случващото се, а вие ще се възползвате и ще постъпите разумно. 10-и е ден с невероятно духовно излъчване за водните знаци. Венера и Нептун ви гледат в точен съвпад от знака на Рибите. Може да ви осени гениална творческа идея. Пиков ден в кариерата на хората на изкуството. Може да напипате златна ниша. Рекламирайте се. 11-и е провокативен ден, в който конкуренцията прави опит да ви извади от играта. Каквото си пожелеете ще се сбъдне. 12-и ви осигурява престижни позиции в чуждестранна фирма. Чакайте покани от далече. Някой ще дочака и гости от чужбина. До събота на обед командвате парада.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота сутринта ще се събудите с острото усещане къде са вашите хора и къде са враговете. Всичко си намира мястото, усещате накъде ще задуха вятъра и може да направте изпреварващ и обезпечаващ бъдещето ви ход. Доверете се на инстинктите. До вечерта ви очакват печалби и постижения. В неделя влезте в нова среда и се включете в нова група по интереси. За понеделник не планирайте работа в екип. Колективната отговорност ще се размие, работата ще пострада. Всичко вършете сами, лично наблюдавайте какви ги вършат подчинените. 9-и е провокативен и рисков ден за родените в първата декада. Ще се скарате с някого и ще загубите контрола в ситуацията. Вмнимавайте с алкохола и стимулантите. Но в този ден може да си позволите хубаво похапване, няма да напълнеете. На 10-и не споделяйте нищо, ако не искате да го видите реализирано от конкуренцията. Пътуване се проваля, вероятни са изневери и изнервящи ситуации. Очертават се сблъсъци на интереси на работното място. Не отсъствайте от местата, където се разпределят порции и постове. На 11-и важното свършете до обед. След това навлизаме в провокативен период. Не се хвалете, не казвайте нищо излишно. Пазете бележки и квитанции, ще ви потрябват. 12-и дава ход на проекти свързани с чужбина. Подайте документи, кандидатствайте по спонсорски програми.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в силен тридневен период. В събота ставате с важно прозрение, с мисъл и хрумване, които непремено трябва да реализирате. Този ден слага точни граници между полезното и вредното в живота ви. До вечерта чакайте победа и изгодно предложение. За неделя планирайте съвместни участия и партньорски срещи. Явете се на конкурси, търсете ново място за тренировки и занимания с личното ви хоби. Пасивният човек ще претърпи поражение. В понеделник е време да се изявите, да дадете най-доброто от себе си, без да се смесвате с колектива. Тази ден дава заслужена награда на индивидуалистите, на хората със собствено мнение и самостойтелна инициатива. Подпишете на 9-и основни подкрепящи и стимулиращи договори. Ден на подадените ръце и на срещите, които ще донесат желаното удовлетворение и престижна награда за труда ви. Колкото и да изядете няма да напълнеете. 10-и е ден на вдъхновените идеи и на неочакваните открития. Може да се събудите с неочаквана идея, която до вечерта ще се оформи окончателно и ще даде възможност да привлечете погледите на шефове и спонсори. На 11-и чакайте атака в най-слабите ви точки на лична защита и подготовка. Не влизайте в спорове, ако не сте подготени с факти и защити. На 12-и до обед нищо да не се споделя. До вечерта дистанциите се увеличават, някой е пред скъсвене на връзка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота се събуждате с мисли и идеи, които ще ви помогнат да се справите с неприятностите и непредвидените ситуации в този уикенд. Очертават се планирани и непредвидени разходи. Ще се наложи да обслужвате нечии интереси, да финансирате недомислените проекти на деца и близки, а това ще провокира да хвърлите на вятъра пари и усилия. Ще се изнервите от нечий натиск и неразбиране. Това са дни на нестандартно поведение и объркване в деловите и лични отношения. И като капак на 8-и е вероятно да обслужвате и колегиалните интереси. Това ще бъде ден на фатално привличане, от което трябва да се опитате да избягате, за да не останете в неприятни и обсебващи зависимости. Планирайте сключване на новите си договори за 9-10-и, когато ситуацията ще се преобърне във ваша полза и интерес. Предриетото на 9-и ще ви донесе успехи и награди. Не се ограничавайте във връзките и в храната. Ще ви предложат изгодни условия по договори и на 10-и когато ще се събудите с неочаквано вдъхновение и може да напипате златна пазарна ниша. Записвайте идеите си, опитайте да ги реализирате самостоятелно и без посредници. 11-и започва с покана от чужбина. До вечерта може да се очакват и странични намеси в избора ви. 12-и ви дава възможност да работите на две места, да подновите стари договори и отношения.

Риби 20 февруари – 20 март

Този съботен ден ще преобърне доста съдби, ще покаже накъде е добре да насочите личните си стремежи и в каква посока да се реализирате. Доверете се на предчувствията, яжте само това, което ви се дояде. До вечерта може да очаквате важни събщения, които ще ви вкарат в печеливша програма. В неделя прегледайте машините и техниката, с които ще работите. Не оставайте друг да ви върши работата, от която ще зависят бъдещите ви печелби и дейности. Вътрешната ви енергия нараства и търси поле за изява. В понеделник направете самостоятелен ход. Не търсете партньорство, не се включвайте в колективни проекти. Действайте сами, за да не делите придобивки и печалби. 9-и е ден на конфликти, но и на хубавото похапване. На 10-и ще имате някакво особено вдъхновение. Ще намерите начин да печелите допълнително. Очертават се конфликти за родените до 1-и март. Очаквайте вмешателство в професионалния ви избор. Не бързайте да подписвате нови договори, останете с тези, на които вярвате. 10-и ви носи юридически битки. Търсете работа извън кръга на досегашните си партньори. 11-и ви дава шанс да разберете нещо скривано от вас и да поправите нещата. В този ден молитвите се сбъдват. Пожелайте си нещо от сърце. В петък отношенията се затоплят, неприятностите се тушират, връзките се подреждат.

twig.bg

Advertisement

Facebook