Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп 9-15 февруари

Публикувана

на

Oвен 21 март – 20 април

През уикенда Луната е във вашия знак. Неблагоприятно за вадене на зъб и лицева хирургия. В тези дни децата сами избират пътя си, без да се съветват или да говорят с вас. Предстоят изненадващи съобщения, които може да ви скарат и дистанцират. Овладейте гнева, опитайте да разберете другата гледна точка.

Родените през 2000 г. търсят къде да продължат образованието си. Те са първите от поколението, което няма да иска да вземе нищо от родителите си и от предните поколения. Родените в края на зодията ще имат пикове в емоционалното състояния на 10-и вечерта и на 13-и. Внимавайте с електроуреди, с техника и транспорт. Не вадете зъб. Съвпадът на Марс и Уран в края на Овена може да подпали тежки конфликти на различни нива. Предстоящият св. Валентин ще бъде зареден с експлозивност, не са изключени инциденти, така че внимавайте. 11-и е един от дните, подаващи ви индикация къде може да спечелите и от каква дейност може да извадите ползи. От обед на 12-и до обед на 13-и властват тъмни сили. Много неща ще се правят на тъмно, ще се прикрива истината и ще се отива към двойнствени отношения. Не сключвайте нови договори, не започвайте дейност в сивата икономика. Каквото се развали на 13-и трудно ще се оправи, но на базата на разрушеното ще изникнат нови възможности. 14-и е ден за първа копка, а на 15-и до обед постигате важна цел.

Телец 21 април – 20 май

От събота до неделя на обед осъществете връзки с приятели и потенциални клиенти от чужбина. Договарят се доставки и поръчки. Очертават се бартерни отношения. От 10-и планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. В главата ви ще започне да се оформя идея, от която ще се спечели на 11-и и 12-и. Идват печалби и възможност да прокарете идеите си. Може да намерите свободна пазарна ниша и да подпишете изгодни договори. Случващото се в тези дни носи неочаквани възможности и печалби. На 13-и може да възникнат проблеми и инциденти за родените в първите дни на зодията. Марс навлиза във вашия знак точно на св. Велентин и подклажда желанието за печалба на всяка цена. Животът ще среща старото с младото, богатото с бедното и ученото с недоученото. Подобни връзки ще се разпаднат до месец два, така че не залагайте големи надежди на запознанствата си в момента. Случващото се сега подготвя терена за важна революция в живота ви, която ще започне с навлизането на Уран в Телец от 6 март. Започват да се слуват събития, които ще ви изкачат на нова навивка на развитие. Късате с миналото, със стара връзка и работа, които вече не са актуални и печеливши. Всичко ще става по болезнен начин. На 14-и може да прозрете първите благоприятни варианти, а на 15-и да направите и първата крачка.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 9-и е добре да се водят преговори, да се уреждат сделки, доставки и поръчки към чуждестранни фирми. В неделя важното да се свърши до обед. Вечерта е рискова, напрежението нараства. Вероятни са конфликти по незначителни поводи. В понеделник до обед и на работното място назрява конфликт. Един се чувства ощетен, друг получава повишение. От обед до вторник на обед всичко предприето ще върви по план и по правилата. След това са вероятни намеси от странични хора и фактори. Трудно е да се задържи мирът. От 13-и на обед Луната навлиза във вашия знак, а вие навлизате в период изискващ окопаване на нова позиция и територия. Заложете основите на бъдеща работа и лична връзка. Всичко да се прави здраво и юридически защитено. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, планирайте ремонти, особено ако нов човек ще се появи в дома ви. Така на 14-и преминавате на нова навивка на развитие и постигате максималното при преговори. Тези два дни ви определят като водач в средата ви. Околните ще се съобразяват с вас. Подписвайте нови договори, уредете заеми. Старайте се всичко да е точно по правилата, защото в момента конкуренцията дебне всяка ваша стъпка. На 15-и до обед осъществете важните си срещи, на които ще искате и ще претендирате. За следобед планирайте да давате и да работите повече за другите.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се тежък и напрегнат уикенд. Не си поставяйте тежки задачи, вероятни са конфликти и инциденти. В събота изневерите ще ви донесат само проблеми. Не приемайте и допълнителни оферти за работа, ако не сте ги съгласували с партньорите си. В неделя пътувайте, само ако е наложително и то до обед. Вечерта е особено рискова за родените в края на зодията. Ще има някаква връзка между негативните събития тази вечер и на 13-и. Не влизайте в преговори и внимавайте с ремонтите. Съветът е точно в тези дни да избягвате работа с техника, от която не разбирате. Спазвайте условията за безопасност. Конфликтите в неделната вечер може да ви разстроят и в понеделник да направите грешка в работата или да се скарате с колега. Ако счупите нещо е лош знак. Сега не е момента да уточнявате отношения и да влизате в скандали. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не участвайте в състезания носещи риск за здравето. От 11-и на обед до 12-и на обед имате прозорец на сила, в който да уредите поне някои от проблемите, които имате. След това до 14-и стъпвайте внимателно. На 14-и е добре за подписване на нови договори и уреждане на изостаналата работа. Предствете си ярко това, което искате да постигнете. До 15-и на обед бъдете инициативни и си гонете интереса. Следобед обгрижете някого.

Лъв 22 юли – 22 август

На 9-и е добре за преговори с чужбина. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. На 10-и проблемите ще са повече за родените в първите дни на зодията. Не се препоръчват учестия в екстремни спортове и рискови състезания. Не се движете в несвойствена среда. Вечерта се приберете навреме. Хубавото е, че от 10-и планетата на бизнеса и комуникациите Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, така че зациклената рбота ще се подреди, ще може да уредите пътувания и изгодни сделки. Ще се налага да правите копромиси на 11-12-и и да плащате повече особено за ремонти и доставки. Не пестете труд и материали, намерете си квалифицирани майстори, ако трябва да се свърши важна работа. 13-и е зареден с агресия. Марс е в свпад с Уран в последния градус на Овена. За родените в последните дни на Лъва това е стимулиращ аспект, но за другите са веротни тежки кризи. Може да загубите пари или сделка да се провали. Аспектът носи повсеместна агресивност и подпалва опасни огньове. Не провокирайте никого. На 14-и може да намерите тайни и явни източници на сила и да се внедрите в нова среда. Това е ден за окопаване на новозавладените територии. От обед до петък на обед може да сключите печеливш договор. След това до събота на обед се включете в спонсорски и благотворителни прояви.

Дева 23 август – 22 септември

9-и позволява да откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Вероятни са разкрития за минали и настоящи отношения. Обадете се на приятели и близки в чужбина. Чакайте покани за работа и гостувания. В неделя пътувайте до обед след това не поемайте нови ангажименти и не преприемайте рискови начинания. Вечерта ще преобърне някои положения в живота ви, ще се окажете печелещи в ситуация, в която до момента само сте губили. Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Ще се засили конкуренцията на работното място. На 11-и действайте активно до обед и се възползвайте от нечия нерешителност. Родените в първата декада имат предимства при подписване на договори. След това до 12-и на обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Сбъдват се само благите пожелания до 13-и на обед. До края на работното време на 13-и подайте документи за нова позиция. Влизате в период на остра конкуренция. На 14-15-и се заформя кръст на планетни сили в хороскопа ви. Ще се наложи да се откажете от едно, за да имате друго. Няма да може да използвате всички екстри и облекчения. Ще се разкриват двойнствените ви игри, ще ви е нужна защита от конкурентните атаки. Заемете се с ремонти, направете някои подобрения, улеснете си живота. На 15-и спазвайте закона, не е време и за изневери.

Везни 23 септември – 22 октомври

Смирете недоволството, очертава се тежък уикенд за тези, които действат първосигнално, не си мерят приказките и са склонни да поемат прекалено големи рискове. За родените в третата декада проблемите ще са повече в неделя вечер. Рискът ви диша във врата. Ще попаднете под въздействие на тежки звездни аспекти. 11-и започва провокативно. Една накриво казана дума на работното място ще ви вгорчи живота и може да предизвика повече проблеми отколкото си представяте. В тези дни внимавайте с електроуреди и технически средства. Спазвайте препоръките за безопасност. Направете крачка към помирение, не задълбочавайте кризата в отношенията. 12-и има своята светла и тъмна половина. Уредете срещите си до обед, а след това до 13-и на обед не влизайте в нерегламентирани отношения, не работете без договор и предварително споразумение. Луната вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Близнаците. Правите крачка към стабилизиране на семейни и приятелски отношения. От 13-и на обед до 14-и на обед се залагат основите на взаимно изгодни партньорски връзки. Може да се намерят и приготвят лекарства за тежки болести. Пътувайте, уредете си срещи на място. До 15-и на обед ще получите предложения и повече екстри, ще влезете в обезпечаваща програма и до вечерта може да станете обект на благотворителност.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден носи прозрения помагащи да се вземе отдавна отлагано решение. Чакайте обаждане отдалече. Тези, за които мислите ще ви потърсят. Интуицията се изостря, трудно ще ви излъжат. В неделя напрежението ще нараства и вечерта ще бъде проблемна за мнозина. Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите, а това положение ще отпуши личната ви инициатива, ще позволи да реализирате отдавна набелязани цели и да извоювате нови позиции на работното място. В понеделник не бързайте да споделяте намерения и начинания. Пазете си тайните. Не отсъствайте от местата, където ще се обсъждат важни за бъдещето ви въпроси. До 12-и на обед подновете прекратени отношения в бизнеса. Дайте си втори шанс в чувствен план. Не свързвайте любовта с работата. От 12-и на обед до 13-и на обед властват тъмни сили. Контролирайте емоциите, необходима е активна самозащита. От 13-и на обед нализате в силен период. Планирайте преместване и ремонти, направете разместване, което ще ви осигури повече конфорт у дома и на работното място. 14-и може да ви донесе повече екстри и възможности отколкото предполагате. Може да си извоювате повишение и изгоден договор. Добре е да се започне паралелен бизнес. На 15-и получавате препоръки, уреждате документи. В живота ви се появява спонсор.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота преговаряйте с клиенти и партньори от страната и от чужбина. Предстоят рокади, които ще се отразят положително на положението ви в обществото и на работното място. Родените в третата декада държат инициативата и в неделя, когато за много хоа са вероятни рискови моменти. Не споделяйте идеи и намерения. Подгответе се за самостоятелното им реализиране. В следващите дни може да спечелите повече поради грешките на другите. Личната ви грешка може да дойде от желанието да работите в екип и да включвате допълнителни хора в дейноста си. На 11-и до обед се лови риба в мътна вода. Докато другите се карат и взаимно си вредят може да постигнете целите си. До вечерта стопявате дистанциите с подходящите хора и обръщате гръб на тези, които в даден момент са ви предали. 12-и започва с желанието да се приключи с миналото. Имате шанс да простите нечии грешки или окончателно да скъсате отношенията. От 13-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците. До обед предстои раздалечаване, а след това започвате да градите нови базови отношения. Планирайте преустройства и ремонти, които ще ви улеснят работата и живота. 15-и ще ви срещне с хората способни да подкрепят личната ви инициатива. Навлизаме в деня на сърцето, включете се в благотвоителни проекти и ще получите нужното ви финансиране.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота се доверявайте повече на интуицията и ако дадено предложение ви изпълва с напрежение не го приемайте. Ако заминете за чужбина в тези дни дълго може да останете там. На прага сте на раздели, предстои ви лична и професионална инвентаризация. Не вадете зъб през уикенда. Но може би най-тежко ще бъде в неделя привечер, когато Венера, Сатурн и Плутон от вашия знак ще сключват пречупващ аспект с Луна, Марс и Уран от знака на Овена. Бъдете особено внимателни с техника, транспорт и при работа с електроуреди. Не са изключени инциденти, особено за родените в третата декада. Старайте се да бъдете пределно дипломатични и тактични и в понеделник, когато на работното ви място ще се водят битки за позиции, пари и предимства. От обед на 11-и до обед на 12-и имате прозорец на сила, възможност да постигнете личните си цели и намерения и да спечелите тежка битка. Но на 13-и вечерта отново се събуждат заспали страсти, които може да ви докарат допълнителни проблеми не само в отношенията, но и в здравословен план. Посрещнете този св. Валентин в защитена среда, не рискувайте с алкохола и екстремните преживявания. Постепено на 15-и ситуацията се успокоява, но за родените в последните дни на зодията настоящият период ще донесе доста тежки уроци. Направете едно добро дело в петък и добро ще ви се върне.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Случващото се на 9-и помага да излезете от летаргията, да направите връзка с партньори и приятели от чужбина и да откриете изход от положение, което отдавна не ви дава мира и покой. В този ден се открива истинския смисъл на някои връзки и отношения. Направете нужните уговорки и уредете подготвените сделки. От неделя Мекурий ще напусне вашия знак и поне една възможност в делови план ще си отиде. Предстои тежка и напрегната вечер за родените в първата декада. Не правете от мухата слон и в понеделник, когато на работното ви място ще прескачат искри. Може да се стигне до служебни и семейни войни. Не правете нищо прибързано, особено в делови и финансов план. Защитете проектите си от странично посегателство и не споделяйте бъдещите си планове. На 12-и важното да се свърши до обед, но както и да постъпите в търговската инициатива друг ще печели от усилията ви. От 13-и на обед до 14-и на обед се залагат основите на бъдещи отношения, в които от губещи може да се превърнете в печеливши партньори. Играта ще загрубее отново за родените в първите дни на Водолея, но за другите предимствата ще дойдат от провалите на конкуренцията. 14-15-и ще са силните ви дни. Ще постигнете максималното, може да се надявате на повишение и финансиране на личните ви проекти. В петък длъжници ви се издължават.

Риби 20 февруари – 20 март

Навлизаме в опасен и рисков период. Доверете се на рибешката си интуиция, която винаги ви и спасявала в критични моменти. Съботният ден носи откровение за бъдещето. С някакво шесто чувство надушвате в каква посока ще се развият отношенията ви и от къде ще дойдат проблемите. Меркурий навлиза в Риби в неделния ден, носи пътувания, промени в работата и шансове за печалби. Каквото си пожелаете до понеделник на обед с голяма вероятност ще се сбъдне. Не забравяйте да направите и някои защити от негативизма наоколо. Пожелайте на враговете си да бъдат щастливи, да печелят и да се развиват успешно, но някъде по далече от вас. В момента всички имаме нужда от блага магия, от мисли за взаимното добро, така че нека тези, които може да си навредят да се окажат по далече един от друг. Контролирайте емоциите от вторник на обед до сряда на обед. Преместете се на по-добро място, посадете семената на новата реколта, но не започвайте още нови инициативи. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна и се опитайте да простите на някой, който ви е обидил. На 13-и се включва каналът на кармичната родова памет. Действайте интуитивно. На 14-и внимавайте с двойнствените връзки. Очертават се изневери. На 15-и следобед сте близо до спонсор и покровител, който ще ви измъкне от кризата.

vlastta.bg

Реклама
Advertisement

Facebook