Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп от 8-14 декември

Публикувана

на

Какво вещаят звездите за седмицата?

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден вървите против усещанията си, а това до вечерта ще ви създаде доста главоболия. Родените в първата декада може да имат проблеми с родители и деца през уикенда. Странични хора и фактори ще се намесват при взимането на важни семейни решения. Ще се изнервите и в понеделник трудно ще се справите с изискванията на работното място. На 10-и не се препоръчва работа в екип и излишно споделяне на намерения. Не планирайте общи събрания и не се изказвайте неподготвени. Каквото отложите за 11-и ще мине много по-добре. От 11-и на обед до 12-и на обед ще имате късмет при всяка среща и разговор. Ще се намери изход от неприятна ситуация и ще се спечелят нужните хора на ваша страна. В този период и диетите са противопоказни. Планирайте обилни обеди и вечери с приятни на сърцето и душата ви хора. Следобед на 12-и са благоприятни и вероятни връзки с чужбина. Едно обаждане ще промени програмата ви за празниците, може да се решите да гостувате или да разберете, че ще ви дойдат гости. До обед на 13-и не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Интуицията ви се изостря, ще усетите накъде ще задуха вятъра на промените. От обед на 13-и до петък на обед внимавайте в приказките, пазете свои и чужди тайни. Някой ще се опита да надникне в кореспонденцията ви, да спекулира и да се възползва от тайните ви.

Телец 21 април – 20 май

Съботният ден е благоприятен за пътувания и командировки, за планиране и размишление в посока на новите ви инициативи. До вечерта ще намерите нужната подкрепа и защита. Съдбата ви готви подарък, а и близките ще направят жестовете, които очаквате. Срещите ви в неделя може да променят живота ви в благоприятна посока стига да не намествате чувствата в работата. Направете посещенията, които ще действат в посока на бизнес интересите ви. В момента е добре да се уреждат и слагат в ред имотни и наследствени дела. В понеделник работете в градината на личния си интерес. Не е за препоръчване екипната работа, особено ако има опити да се стовари цялата отговорност на ваш гръб. До обед на 11-и отклонявайте покани за съвместни инициативи. Навлизате в период на рискови съюзи. Родените в първата декада може да очакват проблеми с документи и общи средства. До 12-и на обед няма да напълнеете, независимо какво и колко ще изядете. Задоволете желанията си и тези на близките, сгответе си любимото блюдо или се обадете на мама да го приготви. 12-и е ден на прозрение за бъдещето, стига да не позволите на чувствата да натежат и окажат влияние на подсъзнателното ви усещане. На 13-и до обед идват предложения от чужбина. В петък си осигурявате нужните договори и участия.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота до обед ограничете контактите. Родените в третата декада може да отложат пътувания или да получат откази за посещения и срещи. Ден за обмисляне и планиране. Нищо сериозно да не се започва. Направете някому подарък, върнете си дълговете, особено дългът на внимание към родители и деца. 9-и е денят на комплексарите. Не позволявайте да ви притесняват странични хора с работата, която не могат, не умеят или не успяват да свършат. Не се занимавайте с нищо сериозно. Важното на 10-и свършете бързо. С напредването на деня се очертават вмешателства в личния ви избор и програма. Ден на фатално привличане, на срещи, които може да ви вкарат в дългове или да ви провокират да действате в посока на чужди интереси. За 11-и планирайте делови срещи и разговори, както и подписване на нови договори и споразумения. Ще получите защити и права на достъп, ще уредите пари по спонсорски програми и може да получите чаканите отговори и предложения от чужбиа. До 12-и на обед си стиснете ръцете за новите съюзи и съвместни начинания. Това е период, в който и храната изцяло се превръща в енергия. Няма да напълнеете, колкото и да изядете. От 12-и вечерта Меркурий вече ви гледа в опозиция от Стрелеца. На 13-и лагерите ще се оформят и в петък ще ви бъдат поставени ултиматуми. В тези дни може да очаквате провокации в работата.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с вдъхновение и озарение накъде да вървите. До обед направете първата крачка в избраната посока. С напредването на деня може да се очакват неприятни намеси и проблеми, особено ако се налага да замествате колега през уикенда. Не поемайте чужди ангажименти и не позволявайте намеси в своите. До 11-и преминавате през прегради и остри сблъсъци на интереси. Ще се наложи да се заемете с нуждите на родители и деца и решението на вашите проблеми ще се отложи. Не планирайте отсъствия, ако усещате, че ще има нужда от присъствието ви у дома и на работното място. За понеделник се очертават проблеми с документи и предписания. Не се препоръчва работа в екип. Така отговорността съвсем ще се размие или ще се стовари на гърба ви. Не си позволявайте да започвате съвместни проекти, ако не е уточнено кой пие и кой ще плаща. 11-и е ден за срещи и делови участия, за преговори и сключване на нови договори. Дано сте изчистили проблемите от предните дни. До 12-и на обед ще излезете от проблемната ситуация. В този период диетите са противопоказни, доставете си радост за сетивата. Ако мислите за някого той ще ви се обади още в четвъртък и в петък може да направите първата си успешна крачка в съвместната работа и живот. Вечерта чакайте посещение на личната си муза. Проблемите остават в миналото.

Лъв 22 юли – 22 август

8-и е денят на устата Ще се събудите с желанието за някаква храна. Точно от нея имате нужда, така че доставете си я, пригответе си я. В този ден не се препоръчват безразборни връзки. Насочете се към това, което неустоимо ви привлича и се радвайте на живота. В неделя намалете деловата активност. Не се занимавайте с нищо сериозно и не позволявайте да ви вкарват като страна в отношенията между други двама. В този ден третият е не само излишен, но и вреден с присъствието си. 10-и позволява да овладеете мнението и амбициите на група хора и да ги насочите в посока на личните си интереси. Денят не е благоприятен за работа в екип, но ако си шефът и ти се разпореждаш придобивките ти са сигурни. Ще направите приемливи за подчинените личните си намерения и амбиции. На 11-и може да се очакват проблеми в любовта и тенденция към изневери. Луна и Венера образуват кармичен кръст с рожденното ви Слънце. Едно ваше отсъствие от дома ще стане повод да изневерите или да ви изневерят. До 12-и на обед не се ограничавайте в храната, но е добре да се ограничите в сексуалните контакти. Сутринта на 13-и може да ви се обадят тези, за които сте си мислили. Препоръчват се връзки с партньори от чужбина. Купете билет, уговорете посещение по празниците. Не споделяйте с много хора и внимавайте какво си пожелавате. 14-и е ден за пътувания и приятни срещи.

Дева 23 август – 22 септември

В събота до обед ограничете контактите. Може да се очакват проблеми и провокации. Но от обед навлизате в стабилизиращ период. Ще доминирате в средата и в семейството, ще получавате дължими услуги, подаръци и покани за гостуване, за съвместни делови и лични инициативи. Доверете се на инстинктите си и в неделя, когато с лекота ще свършите всяка работа, ще спечелите състезание и конкурс и ще стигнете първи до финала на големите очаквания и надежди. Ще ви се обаждат с покани и предложения хора, които отдавна проучват работата ви. В понеделник може да получите изгодно предложение. В този ден не е добре да се работи в екип, но ако имате възможност за солова акция и стартиране на собствен бизнес проект непремено ги осъществете. На 11-и може да получите нужната подкрепа и финансиране. Но в една съвместна инициатива ще трябва да работите и за тези, които мързелуват или да делите парите, които лично вие ще спечелите. От 11-и до 12-и на обед не е време за диети и всякакъв тип ограничения. Очертават се полезни срещи и обмен на мнения. На 13-и важното свършете до обед, след това навлизате в рисков период. Внимавайте какво си пожелавате, за да не се чудите как да се отървете после от него. В петък проблемите никнат като гъби, внимавайте с храната. Ще ви откраднат идеите. Качвате кръвното, обострят се алергиите.

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в тридневен рисков период. Важното за събота свършете до обед, когато интуицията ще ви помага, а във връзките ви ще има повече взаимност и разбиране. Следобед не се занимавайте с важни делови задачи. За неделя и понеделник не планирайте нищо ново като работа, отговорност или отсъствие, особено ако не сте ги съгласували и споделили с близките и с шефовете. Не е време за командировки, независимо колко ще ви платят и какви екстри ще получите. Семейството да е на предна позиция. Не поемайте чужди задължения и отговорности. Може да излезете виновни за чужда вина. На 10-и не се включвайте в колективните инициативи. Ден на фатално привличане и влияние. Може да бъдете зарибени с обещания, които няма да се изпълнят. На 11-и сключете нови договори, преговаряйте по важните за работата и бизнеса ви въпроси и добре си хапнете. До 12-и на обед диетите са противопоказни, храната изцяло се превръща в енергия. В сряда следобед ще ви търсят тези, които мислят за вас и ви помагат от разстояние. До 13-и на обед чакайте подаръци и покани от чужбина. Каквото си пожелаете в тези дни ще се сбъдне. Не започвайте на 14-и с лъжа, ще се наложи и за още нещо да излъжете. Вероятни са компромати. Вечерта лесно се прощават прегрешенията. Вървите към сдобряване, но тертият в ситуацията ще си поплаче.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното, за посоката на връзките и работата ви в бъдеще. Ако нещо ви се дояде непремено си го сгответе. Тялото и душата ни дават знаци. Който е настроен да ги усети ще спечели и ще се почувства добре. Вечерта с пълна сила действат едиповите комплекси, а това ще помогне да притиснете с изисквания околните, а и те да се чувстват длъжни да ви съдействат. В неделя нищо да не се прави на всяка цена. Пасивността е губеща, но и пренапрежението трябва да се избягва. В понеделник дайте ход на нови проекти, водете преговори, но не влизайте в коалиции и в съвместни инициативи. 11-и поставя на изпитание любовните ви връзки, особено ако са с колега. Навлизате в нестабилен период. На 12-и планетата на бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак и вече ще стимулира проектите на Стрелеца. Може да попаднете в изолация, но случващото се в момента ще ви отвори път извън страната или ще помогне да се решите на крачка в нова област на опитност, ако нещата на старата ви работа не вървят. Ако се концентрирате и усилено мислите за някого той ще ви се обади с предложение и покана. 14-и е един от силните ви дни за месеца. Вероятни са емоционални изповеди и привличания. Каещите се грешници се завръщат. Ще ви осени и блестяща идея. В събота ще се събудите с вдъхновение.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

8-и е благоприятен за пътуване, планиране, размишления и стиковка на плановете с бъдещи и настоящи партньори. Не бързайте с инициативите, независимо подкрепата, която ви обещават. В неделя някой ще се откаже, друг ще попадне в проблемна семейна ситуация, а това ще отложи част от амбициозните ви проекти. Все пак в тези дни родените в третата декада ще постигнат нивото, което гонят отдавна с приятелски срещи и влизане в определен кръг на познанства. Не бързайте на 10-и да организирате колективните действия. Противопоказно е да се работи в екип. Вероятно е някой да ви подложи крак надявайки се да заеме вашето място. Не поверявайте на друг важните си задължения и отговорности. 11-и е удачен ден за срещи и подписване на нови договори. Сега е момента да си стиснете ръцете и да отстоявате принципна политика. Връзки с чужбина може да ви донесат допълнителна работа и доходи. Диетите са противопоказни. От 12-и Меркурий навлиза във вашия знак и дава ход на нови бизнес инициативи. Дори замразени проекти може да се съживят и да донесат пари по празниците. Обединете семейните интереси, действайте задружно. На 13-и важното да се свърши до обед. След това навлизате в рисков период и в петък може да се очакват различен тип алергичности както към хора, така и към храни и медикаменти. Проверявайте срока на годност.

Козирог 22 декемви – 20 януари

На 8-и ще се събудите с някакво силно желание и усещане. Доверете се на сетивата. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Този ден залага тестова програма във връзките. Родените в първата декада ще изживеят мъчителни моменти до края на деня, а и в следващите два дни няма да ви е леко. В този уикенд може да ви обземе чувство за малоценност и подценяване на собствените си възможности, дарби и таланти. Хората с комплекси ще позволят на някой некадърник да ги изпревари и може би да им отнеме любовта. В понеделник не играйте екипно и не се приобщавайте към нови групи по интереси и бизнес. Не сменявайте и треньора. Вероятно е да бъдете използвани и провокирани. Ще се почувствате като бяла врана сред черното ято. Но на 11-12-и вече обличате жълтата фанелка и показвате ниво. В тези дни може да спечелите конкурси, да се изявите на състезания, да получите така желаното повишение и преназначение. Организирайте делови и творчески мероприятия и си хапнете добре. В тези дни не се пълнее, но банковата ви сметка може да се напълни. Вечерта на 12-и чакайте обаждане и покана от чужбина. До обед на 13-и водете преговори, купете билет или се пригответе за гости. На 14-и близък ще се нуждае от грижите ви. Очертават се алергичности и зарази. В петък вечер си останете у дома.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота проявете щедрост, раздайте ненужни вещи, правете това, за което ви помолят и ако нещо ви се дояде не се лишавайте. Избягвайте неприятни срещи и не яжте това, което ви настройва негативно дори и с риск да обидите готвача. Вечерта някой ще плаче на рамото ви или сами ще се почувствате подценени и онеправдани. Това ще бъде вечер на комплексарите. Някой ще си притесни и няма да каже думите, които е подготвил. И в неделя вървите по тънък лед от илюзии и страсти. Пасивността е нежелателна, но нищо ново не е добре да се започва. И ако сте готови за публична изява действайте още в понеделник, но не забравяйте, че в този ден не се препоръчват съвместни инициативи. Друг ще обере лаврите от общото ви участие. На 11-и Луната навлиза във вашия знак, а от 12-и Меркурий вече ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Очертават се два дни на победа, на лични и професионални постижения и награди. Вероятно е повишение или допълнителен ангажимент, който добре ще се оцени и заплати. Всяка среща на 11-12-и ще е от значение и ще разширява пълномощията ви. Възможно е някакво особено прозрение и озарение за бъдещето и за избора, който трябва да се направи. Вечерта на 12-и не оставайте на чуждо място. Може да ви спретнат компромат. 14-и ще ви зареди с енергия и ще позволи да елиминирате конкуренцията.

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-и избягвайте конфликтите и бурните емоции. Ще почувствате ясно къде трябва да бъдете, кои са вашите хора и от кого трябва да бягате. Доверете се на усещанията си и по отношение на храната. Наблегнете на това, което ви се дояде, не яжте само, за да не обидите някого. Родените в третата декада са в рискова позиция. 9-и е проблемен за хората с комплекси. Тези, които добре познават слабостите ви ще ви използват и предизвикат. Не се ловете на бас, не участвайте в опасни състезания и не давайте обещания, които трудно ще изпълните. В понеделник се отделете от стадото, дори и да ви критикуват. Съвместните проекти няма да проработят и ще ви загубят времето, но това което свършите сами ще потръгне и ще ви донесе ползи. 11-12-и са дните, в които храната изцяло се усвоява и превръща в енерия. Колкото и да изядете до обед на 12-и няма да напълнеете. Започнете нова дейност и проект, подпишете нов договор и кандидатствайте за нова служебна позиция. На 12-13-и подайте документи и за работа в чужбина или в чуждестранна фирма. В тези два дни интуицията ви работи на макс. Засилват се и телепатичните контакти и ако мислите за някого той ще ви потърси. На 14-и сте в рискова позиция. Вероятни са стомашни проблеми, алергичности или някаква болка, която ще изисква бързата ви реакция. Не ходете на недостъпни места за уикенда.

twig.bg

 

Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook