Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

Тежък неделен ден за родените във втората декада, особено ако са планирали да се натоварят с работа и допълнителни отговорности. Гледайте да не оставите много работа и да не поемате тежки ангажименти и за неделя, когато тъмни сили ще властват и ще пречат на всяка ваша дейност и инициатива. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не предизвиквайте съдбата с участия в екстремни спортове и състезания. Предстоящото новолуние отслабва жизнения ни потенциал. Ще е трудно да се покриват определени нормативи. В понеделник имате повече степени на свобода. Ако в този ден заченете дете ще му спестите тежката родова карма и ще му осигурите живот-награда. На 5-и опитайте да реализирате всяко свое хрумване и желание. Правете това, което ви идва от вътре. Най-добрият ден за отваряне и освещаване на нов търговски обект. 6-и идва с вдъхновение и желание за лична реализация. Не се препоръчва пасивност, а тази вечер и личната ви муза може да ви посети. На 7-и не участвайте в колективни инициативи, ако не искате да ви използват, да ви откраднат идеите или да ви наложат чуждо мнение и желание. Всичко, което направите и уредите самостоятелно ще ви помогне в бъдещите дела и дейности. Работете на свой терен и със свои средства. За петък планирайте приятелски срещи, подгответе барбекюто. В този ден не се пълнее, но сърцето и ръцете ще се напълнят.

Телец 21 април – 20 май

Чудесен съботен ден, независимо дали ще го използвате за работа или за участие в състезателни и развлекателни програми и дейности. Ще доминирате в средата си. Може да се договорите с роднини по имотни и наследствени въпроси. Следете кръвното и пазете очите. Да не се секат дървета. От 3-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Козирога. Вървите към среща с любовта. В неделя избягвайте да посещавате опасни места и да бъдете в компанията на непознати хора. Разделете се с фалшивите връзки и влияния. 4-и е денят на свободната воля. Доброто и злото сключват примирие и ни оставят сами да се оправяме. Тече тестова програма за всеки от нас. Проверете доколко може да се справите сами с проблемите си. Върнете дълг, разчистете камъните по пътя си. На 5-и ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Доверете се на интуицията иначе ще сбъркате и ще влезете в преразход на средства и сили. На 6-и не стойте пасивни, ако не искате да ви измъкнат под носа някои екстри. Време е да се стартира нов бизнес и да се отвори ново заведение. На 7-и сте движени от лично вдъхновение, което ще привлече неканени гости решили да се възползват от талантите ви. Не ви трябват партньори в този ден. Патентовайте и защитете продуктите си. На 8-и уредете нови договори, пътувайте хапнете си наволя.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако ви предстоят важни срещи и разговори, огледи на имоти и преговори по неследстевни въпроси освършете всичко това в съботния ден. Нищо важно да не се отлага за неделя, когато ще властват тъмни и негативни сили и енергията ще бъде на ниски нива. Но хубавото е, че от неделя Венера вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще си проличи в понеделник, когато ще имате повече посоки на избор и когато съвместните ви усилия ще дават резултат. 4-и е ден за предложения, за обновяване на любовни и делови връзки, за преход на нова навивка на развитие. На 5-и е добре да се отвори заведение и търговски обект, да се направи освещаване на места и терени, на които ще се развивате и започвате нова дейност. На 6-и не се препоръчва изчакване и пасивност. Не оставайте инициативата в чужди ръце, ако не искате да ви отнемат престижни позиции. За 7-и не планирайте общо събрание и колективна инициатива. Вероятно е някой друг да овладее места и позици, на които сте се надявали или до момента сте управлявали. Опитайте да се отделите и да работите самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Не споделяйте идеи и намерения преди да ги реализирате. На 8-и късметът ви ще проработи в края на работното време. В този ден диетите са противопоказни. Нищо няма да ви се залепи, яжте наволя. Сключете нов договор и полейте сделката.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота щадете очите, следете кръвното, не се напрягайте с несвойствени дейности. В неделя проблемите ще са повече, а и Венера вече ще ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Вероятно е да ви се стоварят на главата чужди отговорности, а и вашите да се увеличат. Нищо важно да не се предприема. Лош ден за обвързване и брак. Тъмни сили и трети лица ще се намесват във връзките ви и може да ви разделят. В понеделник ще имате много по-добър избор, но на първо време е добре да анализирате ситуацията, да прочистите връзките си от всичко вредно и опасно. Разчистете терена, на който ще се развивате. Организирайте разчистване на работното място. Пътувайте преместете се в нов офис, планирайте всякакви строителни и обновителни дейности. На 5-и ще се събудите с интуитивно прозрение за верния избор, за правилната посока, за нужното и ненужното. С лекота ще направите избора, който преди е бил невъзможен. В сряда е много добре за старт на нова бизнес инициатива, за отваряне на търговски обект. Всеки старт ще е успешен. На 7-и работете сами и за себе си. Ще ви дойдат печеливши идеи. На 8-и сключете новите си договори, патентовайте продукти и се явете на пазара с нещо ново. Последните три дни на периода ще ви помогнат от последни да станете първи и да доминирате в средата си. Действайте изпреварващо.

Лъв 22 юли – 22 август

Чудесен съботен ден. Пътувайте, направете огледи капарирайте имот. Най-добрият ден в месеца за покупка на жилище. За неделя не планирайте участия в екстремни спортове и публични изяви. Ограничете контактите, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Вечерта ще ви налегнат грижи поради личното ви невнимание и прибързана реакция. Предприетото на 4-и ще носи свобода, но повече за децета ви и за тези, които зависят от вас. Ще се наложи да предадете юздите в ръцете на близките, които вече излизат на преден план в работа и дейност управлявани съвместно. На 5-и ще се събудите с неприятно предчувствие за нещо и то ще се оправдае. В този ден не бива да стартирате нова дейност и да прибързвате с избора си. 6-и ще ви донесе предимства и ще събуди заспалите чувства. Излезте от храстите на изчакването, действайте с натиск в посоката, която ви е приоритет. Нужно е и по-голямо физическо натоварване, за да не се скапе енергията ви и да ви разболее. На 7-и правете проверки, опишете наличностите, не позволявайте друг да ви върши работата. Колективната отговорност ще се превърне в колективна безотговорност. Ще попаднете на фатално привличане и в любовта. Отложеното за 8-и ще позволи да сключите успешни договори и да прокарате идеите си. Не е ден за диети. Яжте на корем.

Дева 23 август – 22 септември

На 2-и може да се сдобиете с нова собственост и имот, да продадете и купите нещо на сметка. Всяко ново начинание ще е успешно и ще води към обновяване на приятелски и семейни връзки. Енергетиката на деня е блага и прочистваща. В неделя се пазете от случайни контакти, не приемайте нови предложения, не участвайте в рискови инициативи и намалете натоварването. В понеделник посоките ви на избор са повече. Препоръчват се прочистващи и разчистващи пътя занимания. Доброто и злото сключват примирие и ни оставят сами да се оправяме. Не обвинявайте никого за грешките и пропуските си. На 5-и стартирайте нов бизнес, направете освещаване на новия си дом или търговски обект. Доверете се на първото си усещане за деня, ако нещо ви привлича тръгнете към него. На 6-и всеки се бори за кокала. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете жертва. Ще ви притискат с изисквания родители и деца. Вечерта намирате изход от ситуацията. Ще ви дойде спасителна идея. На 7-и проблемите идват от предоверяване на чуждото мнение. Не влизайте в нова срада, не се съгласявайте да участвате в съвместни инициативи. Вие ще работите, друг ще прибира парите и реализира ползите. На 8-и късметът ви се връща. Сключете нов договор. Ще постигнете поне една цел. Диетите са противопоказни.

Везни 23 септември – 22 октомври

Контролирайте емоциите в съботния ден. Не се включвайте в състезания, внимавайте при боравене с техника. Да не се режат дървета. Родените във втората декада може да си докарат беди в желанието да привлекат вниманието на околните. От 3-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Не си и помисляйте за любовна връзка на работното място. Не планирайте командировки с хора, които по някакъв начин ви изкушават. Неделният ден носи повече рискове за родените в края на зодията. Отложеното за понеделник ще ви донесе късмет, ще позволи да доминирате в средата си, да предприемете крачката, която отдавна обмисляте и да разчистите терена на връзките. Върнете дълг независимо дали е във формата на пари или внимание към някого. 5-и идва с някакво особено прозрение за предстоящите събития. Правете това, което ви идва отвътре и към което ви насочва интуицията. На 6-и пасивният човек ще претърпи поражение и ще загуби влиянието си. Борете се за престижен пост и обществена позиция. 7-и генерира идеи, които не е добре да се споделят с много хора. Не се препоръчва екипна работа. Може да попаднете на изнудващи положения и фатално привличане. На 8-и важното свършете до обед, подпишете нов договор и започнете нова работа. В този ден не се пълнее независимо колко ще изядете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден е с пречистваща и хармонична енергетика. Заемете се с имотни и наследствени дела. Най-добрият ден в месеца за закупуване и капариране на недвижим имот. Всичко предприето ще ви донесе късмет и ползи. Това не може да се каже за неделя, когато тъмни сили ще правят опит за манипулация и въздействие. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници. Предприетото в този момент ще тръгне накриво, ще донесе загуби и раздели. 4-и е ден за разчистване на сметки и отношения, за раздяла с нелоялни партньори и проучване на нови възможности. Направете основно почистване у дома и на работното място. На 5-и ще се събудите с интуитивни усещания за доброто и злото лично за вас. Ако пренебрегнете съветите на интуицията ще влезете в губещи връзи. Не посягайте към храни, които ви настройват негативно. Не се срещайте с хора, към които имате подозрение. На 6-и излезте от сянката на изчакването, рекламирайте се, потърсете хората, с които ще работите съвместно. На 7-и ще се събудите с чудесна идея, която до вечерта е добре поне отчасти или изцяло да реализирате. Не включвайте странични хора в дейноста си, ако не искате да делите пари и екстри. Отложеното за петък ще позволи да сключите изгодни договори и да влезете в перспективна среда и група. Яжте наволя, не е време за диети.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

2-и е благоприятен за финализиране на имотна сделка. Новите начинания ще ви се отдават с лекота, ще печелите конкурски и състезания и ще си осигурите база за бъдещото развитие. На 3-и не приемайте рискови оферти, не участвайте в екстремни преходи в планината. Може да влезете в преразход на сили и средства. Останете си у дома и се пригответе за новите си инициативи в следващите дни. В понеделник е време за анализ на изминалия път за преоценка и препрограмиране, за разчистване на терени и отношения. Денят е отбелязатн с равно количество добро и зло. Открийте нов търговски обект, рекламирайте се. На 5-и се доверете на инстинктите и на вътрешното си усещане. Ако нещо и някой ви привличат тръгнете натам. Яжте това, което ви се дояде. Тялото и душата ни дават верни сигнали за нуждите и предпочитанията си. 6-и изисква нападение и защита. В този ден пасивните и изчакващи нещо по-добро хора ще претърпят поражение. Вечерта може да попаднете в неприятно положение. Не издавайте свои и чужди тайни. На 7-и ще ви предаде колективът, в който вярвате. Работете солово и патентовайте идеите си преди да ги разпространите. 8-и е ден за пътувания, за подписване на нови договори, за осъществяване на нови връзки и започване на нова работа. Вечерта се съберете и похапнете, забравете за диетите.

Козирог 22 декември – 20 януари

Приближаващото новолуние ще помогне да се отървете от неприятни навици и привички. В този уикенд ви предстои тежка битка с комлексите от миналото и с отношенията, които трябва да се пренаредят и поставят на нова база. Ще влезете в разправии по имотни и наследствени дела, може да загубите влияние и да си навредите здравословно. Най-тежко ще ви бъде в неделя, когато тъмнината се сгъстява и Луната от вашия знак сключва пречупващ аспект с Марс и Уран от Овен. Не са изключени инцеденти. Внимавайте с електроуреди и с техника. Пътувайте с наземен транспорт. Венера навлиза в Козирог и стимулира връзките по месторабота. Очертават се изневери и отсъствия. В понеделник може да направите ход, който дълго сте протакали. Бъдете себе си, не се съобразявайте с този и онзи. 5-и определя нуждите и приоритетите в живота и отношенията. Ще се събудите с усещане за правилната посока и дано си повярвате и направите крачката важна за бъдещето. На 6-и заявете претенции, рекламирайте идеи, но преди това ги защитете юридически. Предстои вдъхновена вечер за хората на изкуството. На 7-и бягайте от колективната отговорност, която ще се превърне в колективна безотговорност. В петък до обед може да подпишете изгоден договор. След това се влиза в обсебващи и изнудващи отношения. Обърнете внимание на храната, хапнете наволя.

Водолей 21 януари – 19 февруари

2-и е ден а слънцето, в който е възможно духовно прозрение за бъдещето. Чудесен ден за нови творчеки начинания, за огледи на терени и имоти и за покупка на жилище. Помогнете и на близък да намери търсения обект. В неделя ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Няма енергия, очертават се измами. Неблагоприятно за обвързване и сключване на брак. В понеделник доброто и злото са сключили примирие. Денят е благоприятен за разчистване на сметки, отношения и връзки. Анализирайте изминалия път и се погответе за новото, което идва. На 5-и интуитивно напипвате правилната посока. Родените в третата декада да не се отказват от намеренията си, колкото и фнтастични да изглеждат в очите на другите. Направете откриване и освещаване на търговски обекти и на базата, в която ще работите. На 6-и може да ви предложат изгодна оферта. Не бива да сте нерешителни и пасивни, за да не ви отмъкнат под носа важна сделка. Прегледайте уредите и машините, с които ще работите. Направете преглед на наличностите и нуждите. На 7-и ограничете контактите, не влизайте в нова група по интереси или в нов тренировъчен екип. Противопоказна е колективната работа. На 8-и може да се уредите с нов договор, с повишение и преназначение. Ден на равностойните съюзи. Почерпете се, забравете за диетите.

Риби 20 февруари – 20 март

Предстои емоционална и вдъхновена събота. Ще намерите нещо търсено отдавна. Ден за брокерски инициативи. Обхваща ви особено настроение и вдъхновение, което ще помогне да излезете от лична криза. В неделя ограничете контактите, не се подавайте на влияния и не предприемайте нищо важно. Не планирайте раждане със секцио за понеделник следобед. 4-и е ден с много посоки на избор, с възможност да се отървете от нежелани присъствия и въздействия. Прочистете връзките, анализирайте отношения и възможности за развитие. В този ден се чистят камъните, но не се препоръчва да ги хвърляте в чуждата градина. 5-и е вдехновен рибешки ден. Итуитивно напипвате вярната посока, усещате къде е добре да се внедрите, с кого да бъдете и каква храна е полезна за вас. Доверете се на вътрешното си усещане и в любовта. Започнете съвместен бизнес. На 6-и Луната навлиза в Риби и вдига градуса на емоциите. Не се препоръчва да оставате в сянката на по-силните. Заявете в този ден желание за участие в нови дейности и начинания. Явете се на конкурси и състезания. Пасивният човек даже може да се разболее. Не оставайте енергията ви да се скапе в тялото. Признайте любовта си. На 7-и печелят тези, които сами си вършат работата. На 8-и подпишете нов договор и създайте нов съюз. Забравете за диетите, яжте каквото ви се яде.

twig.bg

Advertisement

Facebook