Connect with us

Астро

Силен ден за Водолей и Скорпион, тежка битка за Дева

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на принципната политика, в който е добре да се ръководим от инстинктите и усещанията си, както правят йогите. Правете това, което интуитивно усещате за правилно. Може да плачете от смях или от болка, но и в двата случая ще се почувствате пречистени. Не е ден за диети, няма да напълнеете, независимо колко ще изядете. Наблегнете на млечните продукти. Към обед не взимайте важни решения, особено ако сте родени в първата декада. Тече програма за обсебване. Следобед пътувайте, обгрижете родители и деца. Не изневерявайте.

Телец 21 Апр – 21 Май
Предприетото днес ще тръгне успешно, ще донесе късмет, възможности да печелите повече и да доминирате в средата си. Сключете нови партньорски договори. В този ден родените късно през нощта ще изплуват от проблемите и ще излязат на светло. Не е ден за диети, няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Все пак бъдете избирателни в храната. Доставете си удоволствие с посещение на приятно място и заведение с приятни хора. Не се отказвайте от това, което ви привлича, доставете си радост чрез сетивата.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Денят ще носи повече затруднения за родените в третата декада, особено ако не спазват законите и дадените обещания. Към обед може да попаднете в обсебваща програма и да се съгласите за неща, които в последствие ще ви докарат проблеми и разходи. Привечер обстановката се успокоява, обаждат се приятели с покани, а сключените в края на работното време договори ще носят късмет. Не отклонявайте и предложения от чужбина. Планирайте пътуване, срещи, преговори и огледи на място. И не забравяйте, че днес не се пълнее.

Рак 22 Юни – 22 Юли
За вас до обед вариантите за печалби и напредък са повече. Активизирайте се максимално, тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича и ако на едно място не успеете, на друго със сигурност ще ви приемат и предпочетат за работа и връзка. Днес диетите са противопоказни и разболяват. Хапнете неволя, няма да напълнеете. Не се отказвайте и от нещата, които ви носят радост. Следобед проблемите ще са повече за родените в първата декада, особено ако са решили да изневеряват, да отсъстват от дома и от личните си отговорности.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Лъвът управлява сърцето, а в днешния ден е от особено значение да послушаш сърцето си, да тръгнеш в посоката, в която то отдавна ви и отвело. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Отстоявайте принципите си, ще се сдобиете с последователи и спонсори. Не се ограничавайте и в храната, днес не се пълнее. Но с действията си в момента със сигурност може да влезете в печеливша програма и да напълните банковата си сметка. Дайте воля на емоциите. Тази вечер предстои среща с любовта.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Тежък ден за родените в третата декада. Постъпете по чувство и съвест в ситуация, в която не можете да намерите верния път. Не се страхувайте да влезете в битка за защита на свои и приятелски интереси. Днес се подлагат на проверка връзките, сключват се нови договори и се правят уговорки за съвместна работа в бъдеще. Ден на протегнатите ръце, разстоянията нямат значение. Може да ви предложат работа в чуждестранна фирма. Храната да се избира по каприз. Забравете за диетите, но все пак не се тъпчете с каквото падне.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Станете рано и тичайте по задачи. Насочете се първо в посоката, която силно ви привлича. Подпишете нов договор, осъществете нови връзки, но всичко това до обед. По обед лесно може да попаднете в неприятно обвързващи отношения. До края на деня проблемите ще са повече за родените в първата декада, особено ако са на път към изневери. В този ден връзките и отношенията ни са подложени на проверка, изневерите ще донесат повече неприятности отколкото удоволствия. Някой ви готви капан. Наблегнете на хубавото похапване.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Силен и успешен ден, особено за родените в третата декада. Стегнете редиците, подновете договори, сключете нови, водете преговори по отношение на имотни и наследствени дела. Пътувайте, направете огледи на място, търсете контакти с роднини и приятели, които може да ви подсигурят база за бъдещата ви работа и развитие. Печелят тези, които се доверят на интуицията и действат по инстинкт. Днес и храната се избира по каприз. Хапнете си без да мислите за диетите. И в любовта тази вечер преградите падат.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Денят започва с проблеми за родените в третата декада. Вслушвайте се в гласа на интуицията и ще си спестите неприятности. Ако нещо ви притеснява и настройва на внимание, значи наистина има нещо неблагоприятно за вас в цялата работа. Каквото отложите за следобед ще донесе късмет и предимства, ще ви свърже с точните хора и ще ви предпази от грешки. Около обед не приемайте никакви оферти, пазете се от случайни контакти. След това навлизате в обезпечен и стабилизиращ период. Планирайте богата вечеря.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ден на принципната политика. До обед изпълнете каквото сте обещали, сключете важни договори, преговаряйте с близки и партньори от чужбина. Може да направите силен ход в бизнеса и да спечелите конкурс. От обед навлизате в рисков период. Не е време за забежки и лъжи тази вечер. Ще ви спретнат компромат. Не планирайте за събота рискови инициативи и срещи с хора, които не познавате добре или които и друг път са ви подвеждали. Днес диетите са противопоказни, храната изцяло се превръща в енергия.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Силен и успешен ден. Ще постигнете максималното в работата и в партньорските връзки. Може да ви предложат перспективен договор. Някой ще дочака повишение или ще намери по-добра работа. Доверете се на инстинктите, обадете се на тези, към които ви води вътрешното чувство и убеждение, че са вашите хора, че ще ви защитят и подкрепят в житейските битки. Ден на подадените ръце. Защитете чуждото достойнство като свое. Може да спечелите приятел за цял живот. Планирайте хубаво похапване. Пътувайте към приятни места.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Спазвайте законите, водете принципна политика и всичко ще е наред. До обед Луната е във вашия знак. Не е нужно да контролирате емоциите, дайте воля на чувствата, поплачете, сълзите пречистват. В труден момент може да намерите подкрепа и защита. Интуицията ще ви отведе на точното място, а разумът ще ви вкара в ограбваща и рискова програма. Оставете краката да ви отведат там, където отдавна ви е отвело сърцето. Диетите са противопоказни, преградите падат и в любовта. Позволете си да изживеете нещо прекрасно.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook