Connect with us

Астро

Скоропион разчиства терени, неприятни вести за Овен

Публикувана

на

Oвен 21 Мар – 20 Апр
До обед може да свършите много добра работа и да осъществите важни за бъдещето ви връзки. Нищо важно да не се оставя за следобед, когато тъмни сили ще се намесват в живота и личния ви избор. Съобразявайте се с възможностите си, не се опитвайте да се надскочите и да се показвате такива каквито не сте. Получавате неприятни вести, които може да развалят плановете ви за следващите три дни. Не притискайте околните с изисквания и ултимативно поведение. Някой ще се опита да избяга от контрола и опеката ви.

Телец 21 Апр – 21 Май
Не се впускайте в много начинания. Добре е до обед да сте приключили с най-важна задача, а за другите ако остане време. Навлизаме в тъмен период, в който са възможни провокации целящи да ви извадят от равновесие. До утре на обед е нужна активна самозащита от още по активната чернота наоколо. Не се опитвайте нищо да доказвате, избягвайте контакти с хора в нетрезво състояние. Една особена тежест в гърдите говори, че е добре да се обърнете към по-духовна храна и занимания. Простете на някой, който ви е обидил.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Бъдете внимателни, не се противопоставяйте на авторитети, спазвайте закони и предписания. И най-дребното нарушение ще ви постави в тежка ситуация и ще изисква да правите нежелани компромиси. Бъдете готови да давате обяснения, да водите дела и да променяте плановете си. До обед все още владеете ситуацията и доминирате в екипа си, но следобед попадате в информационно затъмнение. Не взимайте важни решения, особено такива, които ще засегнат живота и на други хора. Денят е добър за преместване в нов дом и офис.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Не парадирайте, бъдете скромни и ще намерите отклик. Свършете важата работа до обед. Уредете документи, проведете разговорите, които ще отпушат натрупаните негативи. Следобед не поемайте излишни рискове. Може да се излъжете във възможностите си и да затрудните близките с ходовете си. Изискваето е да контролирате емоциите и да не се опитвате да се доказвате на всяка цена. Важно е да се сближите с тези, с които прибързано сте се раздалечили. Не се опитвайте да печелите нови приятелства, а запазете старите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Денят започва с ведра сутрин и завършва с подтискащ следобед. Тръгвате с големи надежди и с голямата кошница на претенциите, но е вероятно да я напълните само наполовина. Ще срещате съдействие от стари познати и приятели, но следобед ще трябва да се оправяте сами. Постарайте се да привлечете съюзници и да довършите обещаното. Не поемайте нови ангажименти. Ще бъдете достатъчно заети със старите, а и близките ще ви разсейват с проблемите и претенциите си.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ден за преместване и преустройство. Ще се случват събития, които ще показват, че е нужна промяна, че не може да продължавате по старому и че тези, на които разчитате сами трябва да разчитат на друг. Родените в третата декада получават и знаци, с които е добре да се съобразят. Отнасяйте се с внимание, към това което ви казват и споделят близки и колеги, защото скоро и вас ще ви засегне. От обед до утре на обед лесно се лъжем в преценките. Потърсете второ мнение по важните въпроси, но крайното решение вземете сами.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Проведете важните срещи и събрания до обед. С лекота печелите съюзници и може да се внедрите в нужната ви среда. Обадете се първи на тези, с които напоследък трудно се разбирате. Време е да се уточняват отношения, да се действа съвместно, а не всеки да тегли в своята посока. Така по-лесно ще бъдете елиминирани. Каквото оставите за следобед постепенно ще излезе от ритъм и ще зацикли. Навлизате в неблагоприятен период, който ще предизвика проблеми в работата и у дома. Не планирайте тежка програма за утре сутрин.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Този ден изисква да си направим разбор на връзките и дори да ни коства много да разчистим някои от тях. До обед е добре да се преговаря, да се дава втори шанс, да се определят приоритетите, да се търсят лекари и лекарства. Следобед увеличете самоконтрола, не позволявайте на емоциите да ви отклоняват от целта. До утре на обед не взимайте окончателни решения. След това поне един проблем ще се разреши и уикендът ще мине по-добре от очакванията ви. Започнете разчистване на терени и лично пространство.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Не се опитвайте да повдигате планини, за да не се стоварят върху вас. Важното свършете до обед, а след това до петък на обед не поемайте тежки и непосилни за работата и физическите ви възможности задължения. Съдбата ще ви даде знак, къде може да прекалите и къде нещата може да излезат от контрол. Не започвайте нови проекти, особено ако не сте ги синхронизирали с близките и с тези, на които ще разчитате в бъдеще. В момента играете трагикомични роли, тупате се в гърдите, но страхливо се озъртате кой е с вас или срещу вас.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Утрото е ведро и успокояващо и дано това не претъпи усещането ви за приближаваща опасност и проблем. До обед уредете важното за деня, подновете връзки и довършете обещаното. От обед до утре на обед властват тъмни сили, които затрудняват работата, поставят на изпитание чувствата и ви вкарват в обсебващи програми. Не взимайте отговорни решения, особено под нечие въздействие. Не планирайте тежка програма до неделя. Проблемите в семейството и личните връзки ще затрудняват работата ви.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Денят има своята светла и тъмна половина. До обед опитайте да свършите работата, която не търпи отлагане. Ще ви помагат хора заинтересовани и тяхната работа да се уреди. Ще получите достъп и подкрепа отказвани преди. Увеличете самоконтрола, не поемайте тежки задачи. Каквото не успеете да свършите отложете за утре следобед. Денят показва слабите ни места. Дайте си сметка къде бъркате, но се възползвайте и от чуждите грешки. Правете нещата по традиционния начин, не е време за нововъведения.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Спазвайте правилата, вероятни са проблеми със закона и с тези, от които зависите. Не се опитвайте да вкарвате творчество във вече уточнени с колеги и шефове програми. Сами си вкарвате главата в торбата в желанието да блеснете и да се докажете на всяка цена. Опитайте до обед да изчистите създадените недоразумения, а не да ги задълбочавате с излишна лична инициатива. От утре на обед навлизате в силен и творчески период, в който успешно ще прокарвате идеите си, но днес е важно да не си подритвате късмета.

twig.bg

Advertisement

Facebook