Connect with us

БулевАРТ

„Страст за живот“ на Алеона де Кама – истинско тържество на любовта

Публикувана

на

Истински пърформанс бе представянето на втория роман на българската писателка с артистичен псевдоним Алеона де Кама. Събитието събра приятели, журналисти, популярни лица и почитатели на „Страст за живот“, потапяйки ги в неповторима атмосфера. Книгата е истинско тържество на любовта, страстта, Живота и себепознанието и определено прaви сериозна заявка за място сред най-добрите романи на годината.

Представянето уважиха редица родни звезди, всеки от които е истинско олицетворение на живота на пълни обороти – режисьорът Мартин Макариев, актьорите Александър Сано и Яна Маринова, любимият спортен ТВ водещ и коментатор Камен Алипиев – Кедъра, един от вокалистите на Източен Блок – Борис Деспотов и много други. Водещ на събитието бе Стефан А. Щерев.

Откъси от романа четоха кино влогъра и тв водеща Андреа Влъчкова, позната още като Андреа Банда Банда и любимата актриса Силвия Петкова.

Паралелно със случващото се на сцената, наживо рисуваше художникът и преподавател в Ministry of Art Йовица Миленов. В края на вечерта той представи своя вдъхновяващ и изключително красив акварел на пеперуда, вдъхновена от визията на корицата и събитието с всичко, случващо се около твореца.

В рамките на събитието младата изпълнителка Светлана Василева – Стрела представи своя авторска песен и видеоклип, реализиран с помощта на Алеона де Кама и, разбира се, вдъхновен от романа. Освен на това да помага на колеги творци, талантливата авторка е отдадена и на една специална кауза. Всеки, закупил книгата участва с дарение в подкрепа на Cancer care, организация, чиято мисия е насочена в помощ на онкоболни българи в цялата страна. И занапред част от сумата от всеки продаден роман “Страст за ЖИВОТ” отива в полза на каузата.

Всеки, който желае да се сдобие със своята “Страст за ЖИВОТ” може да го направи онлайн на www.lovebook.bg.

twig.bg

Advertisement

Facebook