Connect with us

Астро

Тежки и рискови дни за Везни и Рак, ден на интуитивните пробиви за Скорпион

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Смирете недоволството, приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Днес и утре може да изживеете тежки и критични моменти, да се скарате с любим човек и да си докарате неприятности, ако не внимавате при боравене с машини и електроуреди. На всички нива спазвайте изискванията за безопасност. Луна и Марс опасно се приближават към Уран във вашия знак. Утре вечер и на 13-и положението ще е тежко за родените около 18-20 април. Не участвайте в екстремни спортове, внимавайте на пътя.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ще ви се обаждат тези, за които мислите усилено. Ден на телепатичните контакти. Ще си дадете сметка за истинските ви отношения с определени хора, за личните ви и съвместни нужди и за посоката, в която трябва да вървите. Символ на деня е жеравът, който се опитва да излезе от облак. Така и вие ще се опитвате да излезете от информационното затъмнение, в което се намирате. Предстоят коренни обрати в отношенията. Ще се разкриват болезнени тайни в този уикенд и не една връзка ще бъде под въпрос.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден за преговори. Дава се прошка за миналите прегрешения, но още утре някой ще направи нови. Хората с дар слово ще успеят да заблудят околните с увещания и молби, но тези с развита интуиция ще предусетят лъжите и ще разберат кой какви цели гони и апетити има. Потърсете информации по различни канали особено за някой, когото не познавате добре, а ще се наложи да работите заедно или да имате друг тип делови и лични връзки. Днес и утре ще се случват събития, които ще елиминират част от конкурентите ви.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Предстои тежък и рисков уикенд особено за родените в края на зодията. В момента с някакво шесто чувство усещате накъде е добре да вървите и къде съдбата ви готви изпитания. Прекарайте тези два дни в спокойна и обезпечена среда, не участвайте в рискови инициативи и спортове, запазете неутралитет и не взимайте страна в споровете на другите. Не е време за недоволство, за критика и подстрекателство. Агресивните действия ще се върнат като бумеранг. Спазвайте инструкциите при работа с машини и електроуреди.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на прозрения, долавяте сигнали, които ще ви настроят на внимание. Очертават се два рискови дни в отношенията с роднини и приятели. Не се оплаквайте от живота. Тези, на които се оплаквате са по-зле от вас. Сънищата ви намекват за работата, която трябва бързо да приключите, за да сте в час с настъпващите промени. Днес конкуренцията показва слабите си места и оголва фронта, на който водите тежки битки. Възползвайте се от научената инфомация. Утре вечер и при вас може да се появи пукнатина в отношенията.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Водете преговори с партньори или с фирми от чужбина. Доверете се на инстинктите и ако мислите за някого непремено му се обадете. Изискването е да не роптаеш срещу живота си, да не се оплакваш и провокираш околните. Напрежението непрекъснато ще нараства в тези дни. Лесно може да се стигне до агресия. Ден за прошка, обадете се на тези, които вече ви липсват независимо какво сте си казали и как сте се разделили. Преминаваме на нова навивка в отношенията. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване енергия от космоса.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Очертават се два тежки и рискови дни. Родените в първата декада ще имат проблеми с партньорите, ако решат да отсъстват, да изневеряват и да се измъкват по тъча на отговорностите. Напрежението ще нараства и в утрешния ден може да се очакват пикове в отношенията, остри сблъсъци на интереси и позиции. Не вадете зъб. Не участвайте в рискови спортове и състезания и не предприемайте тежки преходи в планината. Доверете се на интуитивното си усещане и ако се държите спокойно ще разберете нещо важно за връзките ви.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на телепатичните контакти, на интуитивните пробиви, които ще помогнат да се ориентирате в една объркана ситуация и да разберете какво се случва с близките ви, които са далече Препоръчителни са връзки с чужбина. Може да направите важна връзка и да разберете ценна информация преди другите. Стойте далече от места на агресия и голямо напрежение. В този уикенд не се препоръчва участие в рискови спортове и каскадьорски инициативи. На тихо и спокойно място ще работи чудесно и творческото ви вдъхновение.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
С лекота ще се уреди и приключи важен въпрос около работа и учене в чужбина или друго положение, което касае близки и приятели живеещи далече от вас. Ден на прозрение за важните и нужни връзки и за отношенията, които трябва да се вкарат в ред, за да има мир и любов и работите ви да вървят успешно. Възможно е някакво прозрение за бъдещето. Откривате тайни и информации, улесняващи взимането на важно решение. Водете преговори, защото от утре с навлизането на Меркурий в Риби трудно ще се разберете.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Очертава се тежък и рисков уикенд. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не участвайте в екстремни състезания и спортове, внимавайте при работа с електроуреди и опасни материали. Лесно може да се стигне до инциденти, особено вечерта в неделния ден. Днес интуитивно може да избегнете доста от капаните по пътя си. Препоръчват се контакти с чужбина. Проверете как са децата и близките живеещи и работещи далече от вас. Ден за любов, уединение и смирение. Не роптайте и не се оплаквайте, не предизвиквайте съдбата.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Може да разкриете тайни, да получите информации позволяващи да направите важен ход в работата и в бизнеса. Утре Меркурий ще напусне вашия знак, така че опитайте днес да се разберете с партньори, работодатели и доставчици от страната и от чужбина. Денят сбъдва пророчества, позволява да разкриете важни информации и да си спестите някои излишни емоции и разходи. Изправени сме пред голата истина. Ще трябва или да се разделите или взаимно да си простите. Утрешния ден е зареден с експлозивна енергия.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Дълбоко интуитивен и пророчески ден. Доверете се на предчувствията си, обадете се на тези, за които внезапно сте се сетили. Телепатично долавяме какво се случва с близки и приятели. Приемайте случващото се, не се оплаквайте от съдбата и търсете начин да се справите бързо с възникналите въпроси. Не се намесвайте в чуждия избор. Вероятно е да се наложат пътувания. Връщането да стане до утре на обед. В неделя Меркурий ще навлезе в Риби, ще помага да реализирате вдъхновените си замисли и да печелите повече.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook