Connect with us

Астро

Тежък ден за Близнаци, Овен – разчиства терена

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Днес Уран планетата на новото време, на епохата на Водолея, на неочакваните обрати и реакции в живота ни напуска вашия знак и навлиза в Телец. Ще ви олекне, вече няма да имате такава натоварена, импулсивна и експлозивна реакция в поведението си и поне в една посока на живота ви ще настъпи успокоение. Този ден ни оставя на собствения ни човешки избор. Нито злото вреди, нито доброто помага. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи и причини. Разчистете терена, върнете си дълговете.

Телец 21 Апр – 21 Май
Знаменателен ден за всички родени под Телец. Уран, планетата на промените и на новата епоха на Водолея навлиза във вашия знак, където ще остане до 26 април 2026 г. Това ще бъдат години на презареждане и пренареждане. Ще трябва да влезете в час с изискванията на новата епоха, за да имате усешна професионална и лична реализация. Време е да внедрите в работата си нови открития, постижения и рационализации в техниката и науката, за да бъдете актуални и да печелите. Откажете се от всичко вредно и разболяващо.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Тежък ден за родените във втората декада. Новолунието в Риби изисква разчистване на терена, на отношенията, връзките и сметките. Един от дните, в които в пряк и в преносен смисъл разчистваме камъните по пътя си, но някой може и да хвърли камъни в градината на личния ви интерес. Направете си равносметка, откажете се от вредни присъствия, навици и привички. Време е да извоювата и личната си самостоятелност. Приключвайте обещаните задачи, спазвайте диета, ограничете връзките и нищо ново не започвайте.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден за прошка и покаяние. Луната дефилира в своя 30-и ден, което рядко се случва и ни оставя на собствения ни човешки избор. Доброто и злото са сключили примирие. В момента се преминава на нова навивка на развитие и от утре нещата ще бъдат съвсем различни. Старайте се да приключвате и правите лична и професионална инвентаризация. Ден за диета и прочистване на връзките, за освобождаване от дългове и задължения. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Откажете се от вреден навик и присъствие.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден за творчески анализ на изминалия път, на свършената работа и осъществените връзки. Стремежът е да се освободим от всичко вредно и разболяващо. Изпълнете поетите ангажименти и разчистите пътя на новите инициативи. От днес планетата на новата епоха на Водолея Уран ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Ще се появи нова конкуренция, с която бързо трябва да се преборите, за да останете актуални на пазара. Настава време за промени в работата и в начина ви на живот. Скъсайте със старото мислене.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Новолунието в Риби противопоставя Слънце, Луна и Нептун на вашето Слънце. Очертава се силна конфронтация с колеги и близки. Но в същото време навлизащият в Телеца Уран ще ви направи актуални в средата, ще стимулира латентния ви потенциал и ще помогне да постигнете нещо голямо. Сега е момента да разчистите терена на връзките и бизнес отношенията, да се отървете от всичко пречещо и затрудняващо развитието ви. Направете план за бъдещето. В живота ви се задвижва нова творческа програма.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден, в който доброто и злото са уравновесени на везните на висшата необходимост да се случи това или онова. Оставени сме на собствен ход, така като сме създадени със свободна воля. Всеки може да направи своя избор, без да чувства натиск от обстоятелствата. Бъдете себе си, решете да изхвърлите от живота си лошите навици и привички, вредните връзки и мислите, които заслепяват ума. Време е да разчистите камъните в градината на личния си интерес. Уран вече не ви гледа в опозиция, падат забрани и ограничения.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
От днес до 26 април 2026 г Уран ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Ще се наложи да се размърдате, да научите и проучите много неща, да се синхронизирате с изискванията на новата епоха, за да останете актуални в средата си. Не може да мислите, действате и работите постарому. Този ден изисква преустройство и инвентаризация. Утре ще се събудите с озарение и просветление какво е най добре да направите, за да запазите предимствата си. Концентрирайте се тази вечер над проблеми и задачи и подсъзнанието ще ви даде отговорите.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Навлизащият в знака на златния Телец Уран задава нова носока на бъдещите ни делови и творчески инициативи. Време е да се внедрят златни и печеливши идеи. Тенденцията е всичко покрито, забранено и засекретено да излезе на бял свят. Ще започнат да се внедряват нови технологии, особено в енергийния сектор. Време е да се напаснете на промените, да изпреварите събитията и да внедрите нови разработки в бизнеса си. Позволете на личното ви хоби да работи за вас. Хората на прогреса ще започнат да печелят по-добре.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Това новолуние слага край на определен период в световната икономика и в живота ни като цяло. Започва безмилостна инвентаризация, която ще счупи оковите на закостенелите норми, ще изхвърли от употреба вредни производства и ще позволи да се печели от нововъведения. Навлизащият в Телец Уран ще материализира и голяма част от вашите намерения, рационилизации и лични открития. Ще придобиете повече права и пълномощия и ще печелите добре. Този ден изисква да се пречистите от всичко вредно.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес природата завършва важен цикъл, нека ни светне лампичката, че и в нашия живот напират промени. Символът на Водолея Уран навлиза в Телеца, който ще заземи потенциала му, ще внедри пазените в тайна разработки, които може да направят живота ни по-добър. Ще се замислим как така вече 100 г. свети първата създадена електрическа крушка, а ние хабим ресурси за стоки-еднодневки. Ще получите подтик за действие. Материализирайте идеите си, но преди това разчистете терена, на който ще действате.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Новолунието в Риби събира Слънце, Луна и Нептун в точен съпад. Този ден ще отпуши творческото ви вдъхновение, ще помогне да се откажете от всичко, което ви пречи, вреди и разболява, ще даде полет на фантазията и артистичната ви природа и ще донесе хрумвания, които непремено трябва да се опитате да реализирате. Но за момента е важно да приключите със старото, да се пречистите от шлаката в тялото и в душата, да счупите старата матрица и да разчистите пътя за новото, което идва. До ноември ще водите и битки със закона.

twig.bg

Advertisement

Facebook