Connect with us

Астро

Тежък ден за Козирог и Овен, обрати в работата за Везни

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Навлизате в труден тридневен период. За родените в първата декада денят носи повече проблеми и битки по пътя. На всяка крачка ще срещате открито и прикрито противопоставяне. В този ден не бива да се отказвате от намеренията си, независимо колко спънки и прегради трябва да преодолявате. Не се разпилявате. Концентрирайте се върху най-важното и опитайте да го постигнете до края на работното време. Всяко отклонение от пътя ще отнема от силите и ще ви забавя. Карайте направо и в любовта. Кажете каквото има да казвате.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес с лекота прескачате прегради, намирате изход и от най-неблагоприятното положение и печелите предимства. Планирайте пътувания, делови и лични срещи за уикенда. С лекота ще отхвърлите съмненията и ще вземете решението, което отдавна назрява. Може да уредите срещи и посещения, които ще ви дадат възможности за изява, за сключване на нови договори и лични печалби. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не протакайте и неприятните разговори. Планирайте за утре важни покупко-продажби, пътувания и огледи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Край със задръжките, с изчаквателната политика и с компромисите, които до момента не са довели до желаните резултати. Навлизате в силен тридневен период. В момента е важно да направите първата крачка, да прекрачите ограниченията, които ви задържат излишно и ви губят времето. Лесно ще преодолеете прегради, дистанции и разстояния. Проведете разговори на четири очи, а след това общи събрания. Необходимо е да се информирате за исканията и гледната точка на всеки от хората, с които и за които ще работите.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Днес и утре се движите по ръба на риска, но сякаш друга възможност не ви е останала. В момента сте включени в тежка състезателна програма, в открита битка и конкуренция със силни противници. Спазвайте закона, независимо в какви положения ще попаднете. Не се занимавайте със странични неща, докато не отхвърлите и уредите това, което не търпи отлагане. Случващото се в момента е тестова програма за личните ви възможности, физическа и психическа издържливост. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите пътя напред.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Предприетото днес ще ви изкачи на нова навивка на развитие. Лесно се прескачат прегради, лесно се уреждат срещи и се постига разбирателство по важни и за двете страни въпроси. Ден за победа над себе си, над страховете и подозренията. Бъдете директни в изявата, карайте направо и без заобикалки и се стремете да получите адекватно съдействие и обслужване. Енергията ще ви стигне както за важните дела, така и за дребните и незначителните. Не си губете времето в празни приказки. Търсете директен контакт без посредници.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес всеки действа от позиция на силата, не прави компромиси и не е склонен да се съобрази с чуждата гледна точка и мнение. Ще ви е трудно, ще се борите с недоволни клиенти и колеги, ще губите време да убеждавате деца и родители в неща, които са им личен приоритет, независимо че сега не му е момента. Ще се наложи да раздавате правосъдие, но може да попаднете и на забрани целящи личната ви елиминация. Днес нищо няма да ви се даде даром или с отстъпка. Гонете си интереса. Не яжте месо, не напрягайте очите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
В интервала 25-27-и Луната ще дефилира в знака на Везните. Очертават се пътувания и обрати в работата и личните връзки. Действайте волево и концентрирано, за да се свърши важната работа. Ще се налага да се връщате, да търсите нови пътища, да променяте планове, да вадите нови документи. Пътят ви е като бягане с препятствия, но ако упорствате до края на деня поне една важна работа ще свършите и ще получите лично удовлетворение. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на отделителната система.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Подредете приоритетите. Не губете време за нещо маловажно, докато задачите ви за деня изостават. Концентрирайте се над основната си цел и след като уредите всичко се заемете с останалите дела. Денят е високо енергиен, но е важно да си пестите енергията и да не я изразходвате напразно в празни занимания с празни хора. Неблагоприятно за лечения при биоенерготерапевт. Планирайте за утре важни срещи, пътувания, сделки и покупки. Тази вечер си поръчайте сън, който да ви даде насоки за бъдещето и за избора, който ви престои.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Търсете нови пътища за развитие. Един от дните, в които трябва да упорстваш за постигане на личните си цели и намерения, да не се отказваш независимо препятствията по пътя и критиката, която ти отправят. Набележете си целта и я следвайте неотклонно. Този ден може да ви донесе придобивки и да ви помогне да влезете в нова среда. Нищо няма да ви се даде даром. Постарайте се и бъдете в час с изискванията на момента. Не позволявайте да ви мъчат съмнения, особено след като вече сте избрали целта и средствата.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Тежък ден за родените в първата декада, а утре и за другите ще настане време за болезнен избор. В този ден отношенията с родители и деца излизат от рамките на добрия тон. Всеки си гони целите, без да се съобразява с другите членове на семейството. В момента е важно да мислите повече на себе си, за да може после да помагате и на близките. Уредете посещения, прегледи и преговори по важните и належащи дела и въпроси. Обърнете внимание на здравето си. Ако неглижирате грижата за себе си ще затрудните родители и деца.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Няма значение кой как ви пречи или се опитва да ви елиминира. В този ден ще постигнете целите си, ще придобиете права или ще получите предложения и заверки, които ще ви дадат по-голяма лична самостоятелност. Навлизате в силен тридневен период, който ще ви донесе пари и предимства, шансове да изкачите висок връх в кариерата и да елиминирате основните си конкуренти. Ще преодолеете всяко препятствие, само не се възгордявайте и не се отпускайте. Слабостите ви веднага ще бъдат използвани.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Започвате деня с проблеми, които ви разконцентрират и пречат да си вършите работата. Съберете си мислите, карайте нещата по степен на важност, не приемайте работата и отговорностите на колегите. Мислете повече за себе си, за личните си приоритети и нужди. Явете се на конкурси и прослушвания. Постарайте се да получите нужните документи, разрешителни и сертификати, които обезпечат работата и възможностите ви за печалба. И ако не успеете да влезете през парадния вход, опитайте през страничния.

twig.bg

Advertisement

Facebook