Connect with us

Астро

Тежък ден за Водолей, покана от чужбина за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Днес молитвите ни се чуват и сбъдват. Пожелайте си нещо, не забравяйте да се помолите за здравето и нуждите на близки и приятели. Участвайте в състезания и конкурси. Търсете нови ниши за личните си възможности и интереси. Не си позволявайте да влизате в скандали и разправии, после много трудно ще се помирите и сдобрите. Не яжте груба храна, не се сърдете и не проклинайте. Простете нечия грешка и вашите ще бъдат простени. Разменяме си жестове на внимание. Посетете приятели и роднини в нужда.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес и утре Луна и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. Бъдете внимателни във връзките. По незначителни поводи може да избухнат скандали, които да доведат до раздели. Днес и крясъците разболяват. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Нищо важно и значимо да не се предприема. Амбициозните начинания ще зациклят. Следобед навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Посетете близък, подайте ръка в нужда и сами ще получите подкрепа. Чакайте положителен отговор и покана от чужбина.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
До обед всяка инициатива ще е успешна. Участвайте в състезания и конкурси, обединете приятелски и семейни интереси в една взаимно изгодна и обезпечаваща посока. Грижете се за близките, направете им подаръци, а ако нямате финансова възможност просто появете грижовност и състрадание. В този ден се подлагат на проверка приятелските и роднински връзки. Ще се разбере кой за кого мисли и кой за другия е само тежест и пречка. Днес молитвите се чуват и сбъдват. Решете по дипломатичен начин възникналите проблеми.

Рак 22 Юни – 22 Юли
До обед се препоръчва повече странична активност, пътувания, срещи на екипа, участие в състезания и конкурси. Следобед отделете време за нуждите на семейството и близките хора. Разберете кой от какво има нужда и му го дайте или поръчайте. Молитвите ви ще се сбъднат. Идете близо до вода и ги изкажете на глас. Този ден сбъдва желания и благопожелания. Правете това, за което някой ви помоли. Интуицията ще ви подскаже от какво имат нужда и интимните ви връзки. Стопете дистанциите, в утрешния ден нещо може да ви раздалечи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Луната навлиза в Лъв и утре ще бъде в точна опозиция на Венера и в пречупващ аспект с Марс. Нещо неприятно напира да се случи. Ако днес не положите усилия, не покажете заинтересованост, отговорност и любов, утре може да ви поставят ултиматуми или да ви обърнат гръб. Навлизаме в деня на сърцето. Време е за жестове на внимание, за повече разбиране, чувства и старание в посока на личните и любовни връзки. Никъде не отивайте без подарък. А може би личното ви присъствие е подаръкът, който някой чака.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ден за проверка на връзките. До обед тече спортна и състезателна програма, но с напредването на деня си давате сметка, че някой някъде ви чака, че нещо важно сте обещали и е време да го свършите. Посетете близки и приятели, които са на някакво лечение или други проблеми ги възпират да бъдете рамо до рамо. Оказаното внимание и подаръкът от сърце ще топят ледовете и ще карат сърцата да бият в синхрон. Може да се включите и в благотворителни инициативи и сами да станете обект на благотворителност.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Първата половина на деня разширява връзките ви, а втората ги концентрира към точно определени места и хора. До обед пътувайте организирайте срещи и състезания, включете се в любителски конкурси и тествайте възможностите си. Следобед се ограничете в рамките на смейните нужди и интереси. Направете някому желан подарък, стимулирайте децата, но и изисквайте повече. Добра дума, похвала и жест на внимание вадят на показ най-доброто от нас, от връзките и отношенията ни. Молбите ви ще се сбъднат.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ограничете контактите. Може да се наложи да се откажете от едно пътуване, заради възникнал в последния момент ангажимент. Днес и утре в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Ще има и подкрепящи варианти, така че пожелайте си всичко да мине мирно и тихо. Не се претоварвайте, вероятни са хипертонични кризи. Не се противопоставяйте открито на авторитетите. Лесно може да предизвикате скандали и да си развалите отошенията. Погрижете се за някого, но позволете и за вас някой да се погрижи.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Навлизате в успешен двудневен период. Не стойте у дома, не унивайте. До обед организирайте пътувания, излети в планината и участие в спортни мероприятия. Ден за проверка на сили и възможности. Следобед се включваме към космическия канал на любовта и състраданието. И най-дребните подаръци и жестове на внимание ще носят омиротворение, ще отварят сърца и души. Противопоказно е да се товари сърцето, да се влиза в конфликти и да се предизвикват скандали. Нищо амбициозно и важно да не се предприема.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
В организма ни се събуждат мощни сили. Ще си имате проблеми, ако не знаете как да управлявате енергийния си потенциал, ако прекалявате с натоварването и с амбицията да постигнете нещо на всяка цена. Всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще трябва да се преправя и поправя. Обърнете внимание на нуждите на дома, близките и децата. Преди да поискате нещо, дайте повече от себе си. Всеки жест е от значение и ще стопи ледовете. Никъде не отивайте без подарък. Направете и услугата, за която ще ви помолят.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Тежък ден за родените в първата декада. Вероятни са неочаквани обрати, проблеми при пътувания, неприятности около строителни и снабдителни дейности и срещи с голямата ви конкуренция. И в любовта вървите към изневери и неприятни разкрития. Трудно ще заемете първото място на състезания и конкурси, но в сърцата на близките ще сте победителят. Тази вечер сте на прага на фатално привличане. Останете си у дома, за да не развалите дългогодишни връзки. Туширайте скандалите в зародиш, днес крясъците разболяват.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Започвате деня с пътувания и представителни срещи, с желание да направите впечатление и да влезе в нова среда. Явете се на конкурси, прослушвания и състезания. За следобед планирайте участие в благотворителни мероприятия. Денят ще сбъдне и личните ви пожелания. Идете близо до вода и изкажете молбите си. Не отказвайте подкрепа, ако някой ви помоли за нещо в рамките на възможностите ви. Препоръчва се сокова диета. Не яжте груба храна. Ще сънувате пророчески сън.

twig.bg

Advertisement

Facebook