Connect with us

Астро

Тежък и болезнен избор пред Близнаци, Овен ще преобърне нещата в своя полза

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на колелото. Имате шанс да преобърнете всяка ситуация в полза за вас, но и да загубите завладени в миналото позиции. Бъдете внимателни, лесно се усвояват всякакви уроци. И тялото ни лесно усвоява полезните вещества или се пристрастява към не дотам полезните. Денят е магичен. Всеки може да намери своя път или да го обърка с пътя на другия, ако главата му е замаяна от чувства и алкохолни злоупотреби. Опитайте да се освободите от тежестите на миналото, от връзките и зависимостите, които ви притесняват.

Телец 21 Апр – 21 Май
Облечете новите дрехи. С лекота ще разрешите старите проблеми, които до момента са ви обърквали живота и бъркали в джоба. До вечерта ще придобиете сила и увереност да се справите с всички изостанали задачи. Ден на откровение за нуждите на момента. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Ден на колелото. Опитайте да затворите производствения си цикъл. Купете ливада, ако имате крави и мандра. Осигурете си нужните защити за едно по-добро и обезпечено бъдеще.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес и утре сте на прага на тежък и болезнен избор. Колелото на съдбата ще се завърти, ще ви запрати надолу по веригата от неприятни и губещи събития, а друг ще възкачи незаслужено на трона определен за вас. Бъдете внимателни, не предприемайте рискови служебни инициативи и не правете необмислени изказвания. Не афиширайте пред всички информации, от които еднолично може да се възползвате, да се укрепите и да стабилизирате личната си позиция. Постарайте се да приемате случващото се спокойно и без излишни нерви.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Започнете с грижа за себе си. Идете на фризьор и козметик, тествайте нови лечебни и разкрасителни продукти. Всичко полезно бързо се усвоява. Уредете си среща с тези, с които отдавна спорите или се опитвате да постигнете споразумение по важен делови въпрос. Този път може да го разрешите. Денят е магичен, проблемите от миналото се уреждат от раз или престават да бъдат актуални. Имате два силни дни преди да ви налегнат новите проблеми. Планирайте за утре среща на екипа и преговори за бъдеща дейност.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Което и било отдолу, притиснато и притеснено тръгва нагоре, а това което е доминирало до момента губи позиции и ще бъде изместено от нещо друго. Предстоят рокади на работното място, които е добре да контролирате и предизвикате, ако сте в стабилно положение. Бъдете внимателни, днес покарай сухото гори и мокрото, така че ако не сте сигурни в себе си не предприемайте рискови инициативи и промени. Ще имате шанс да оправите поне един проблем и да разрешите семеен спор. Нещо което ви е пречило си отива.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес печелят тези, които бързо реагират на промените и на събитията, които ще детронират един и ще възкачат друг на престижни позиции. Постарайте се да сте в час с нуждите на момента. Може да извлечете полза както от желаните, така и от нежеланите от вас промени. Съдбата завърта своето колело, дава шанс на латентното да се събуди, да излезе на предни позиции и да елиминира властващото до момента. Поне един назрял проблем ще се уреди, а след него като лавина ще започне да се подрежда целият пъзел.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес е важно да изглеждаш добре. Облечете новите дрехи, променете излъчване и визия и животът ви може да се промени към по-добро. Тествайте нов козметичен продукт или нова лечебна процедура. Нека появата ви предизвика фурор на работното място. Всеки поглед, който привлечете ще носи късмет и радост, ще обещава и дава много в бъдеще. Движете се спокойно. До вечерта излизате с едни гърди пред конкуренцията, а в утрешния ден може да очаквате важно делово предложение и шанс за съвместна работа.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес всеки проблем може да намери решението удовлетворяващо и двете страни. Ще намерите изход от неприятна ситуация. Освободете се от неприятен ангажимент, който ви връзва ръцете. Не бързайте отново да си съдавате нови проблеми и ангажименти. Порадвайте се на свободата преди отново да се ангажирате с някаква връзка и дейност в утрешния ден. В момента преминавате на нова навивка на развитие. Облечете новите дрехи, подгответе се за прехода, не взимайте със себе си утежняващото и вредното от миналото.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес и утре може да се отървете от стар проблем, но нови ще се появят и дано вече сте си научили урока и сте в състояние да ги разрешите. Не започвайте нова работа и връзка, преди да сте прекратили и уредили старите. Ще получите нова информация позволяваща да направите правилен избор и да подредите по степен на важност отговорностите си за утре. Не бива да нервничите. Спокойно обмислете ситуацията, в която се намирате. Не позволявайте на паник-атаките да попречат на взимането на важни решения.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Постарайте се да се напаснете на промените, които предстоят. Не се опитвайте да задържите статуквото. Днес съдбата завърта своето колело, детронира един и възкачва друг на престижни позиции. Сега е момента да яхнете гребена на вълната от промени, да сърфирате без притеснения и в най-екстремната ситуация. Ще получите знаци и и информации, които ще ви посочат правилната посока и изборът, който е добре да направите. На преден план излизат нови хора, с нови изисквания и амбиции към вас и дейноста ви.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
От днес започват промени и неочаквани случайности, които ще изкачват работата и отношенията ви на нова навивка на развитие. Радвайте се на проблемите, които възникват, защото точно те ще ви накарат да предприемете стъпката носеща ви късмет и придобивки в бъдеще. Днес потръгват неща и отношения, които сте се чудили как да подхванете и как да пренаредите, за да има мир и спокойствие, както у дома, така и на работното място. Решавайки проблемите ще получите свежи сили за новото, което идва.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Направете отстъпки, дайте предимство на близките и децата, работете повече за чуждите проекти и амбиции. Ще направите много добра инвестиция, ако дадете подкрепа на тези, които до няколко дни ще ви я върнат. Денят е магичен. Всичко ще се подреди добре, независимо, че в момента изход не се вижда. В периферията на събитията, които наблюдавате се появяват нови картини, образи и герои, които ще променят в положителна посока всичко, което не ви устройва, което ви пречи и разболява. Използвайте повече полезни продукти.

twig.bg

Advertisement

Facebook