Connect with us

Астро

Тежък и рисков ден за Близнаци, провокации дебнат Скорпион

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден с опасно и вредно излъчване. Луната е погълната от сянката на предстоящото новолуние. Тъмните сили се развихрят. Съветът е нищо важно и съществено за бъдещето да не се започва. Ограничете срещи и контакти, не се подавайте на провокации и съблазни. В този ден и пророчествата са лъжливи, така че трудно може да се предвиди какво ще излезе от действията ни в момента. Бъдете отговорни за избора си и по добре не правете такъв. Не вредете с думи и дела. Постойте край огън и обмислете нещата от живота си.

 

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес нищо не е такова каквото изглежда. Преприетото в момента ще тръгне накриво и ще изисква да вложите повече средства, отколкото ще спечелите. Не си заслужава да се борите нещо да стане на всяка цена, защото ще платите висока такава. Планетата на бизнеса Меркурий тръгва ретроградно тази вечер и стопира търговската инициатива. Може да отложите планирани пътувания или неочаквани хора и фактори да променят посоката ви на действие и развитие. Откажете се от вредни навици, сега е момента.

 

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Тежък и рисков ден особено за родените в първата декада. Задействат се агресивни и подтискащи развитието ни аспекти. Тъмнината на приближаващото новолуние затъмнява хоризонта на големите ни надежди. Ще се наложи от нещо да се откажете, друго пък няма да стане или ще излезе от контрол. Не предприемайте нищо съществено. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока, застопорява и даже засекретява някои нови проекти и начинания. Не позволявайте на никого да действа от ваше име.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ориентирайте се към приключване, към професионална и лична инвентаризация. Предприетото с голяма амбиция днес ще тръгне накриво, ще донесе неприятности и непредвидени разходи. Смирете апетитите, спазвайте прочистваща диета. Новолунието в Риби е най-благоприятният ден в годината, в който да се откажете от вредни навици и привички. Всичко, което приключите ще носи ползи и предимства, а всичко, което започнете ще ви вкарва в грижи и неприятни положения. И сънищата се лъжливи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Не вярвайте в пророчества, сгъстява се астралната мъгла в деня преди новолунието. Утрото може да започне с неприятности, но до вечерта поне едно положение в живота ви ще се уточни. Вървите към приключане на определен период от работата и деловите връзки. Някой планира и преместване в близкото бъдеще. В този ден не се препоръчва да взимаме важни и отговорни решения. Не тръгвайте с голямата кошница и нея може да ви откраднат или да станете смешни в очите на тези, които ще ви откажат договори и поръчки. Започнете диета.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща със Слънцето в утрешния ден на новолунието. В хороскопа ви се заформят тежки апекти. Ще си спестите неприятности и ще си улесните живота, ако днес не предприемате нищо важно, ако ограничите срещи и преговори и не се занимавате с проблемите на другите. Не влизайте в излишни конфронтации с хората, от които зависите. От утре с навлизането на Уран в знака на хармоничния ви Телец в живота ви ще започнат благоприятни промени, но все още е рано за това.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Нищо важно да не се предприема, особено в сивата икономика. Стойте настрана от вредни и разболяващи връзки. Кажете си, че от утре ще се откажете от вредните си навици и от привичките, които вредят на работата и на личните отношения. Този ден е даден за размисъл. Запалете камината, мислено изгорете в огън всичко вредно и разболяващо в живота ви. Запалете лампите, нека е светло. Не носете изделия от кости и рога. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, в такъв момент някой и нещо ни въздейства.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес действат подмолни сили. Виждаме обратната страна на медала, връхлитат ни страхове и притеснения, които може да се окажат несъстоятелни, но ще помрачат отношенията. Заемете се с пречистващи и прочистващи процедури. Не е ден за отговорна работа, не приемайте нови оферти. Подписаните договори ще ви хвърлят в нерегламентирани и ограбващи връзки. Тъмните сили опитват да овладеят мислите и желанията ни. Провокациите ще са на всяка крачка, трудно ще издържите порива на страста.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Луната и още три планети ви гледат в пречупващ аспект от Рибите. Денят е рисков и конфликтен. Останете където сте, не предприемайте нищо важно и съществено за бъдещето ви. Ще се излъжете в преценката, ще ви преметнат с договори и порчки и може да си вкарате автогол с обясненията и разясненията, които давате. Колкото по-малко контакти имате и колкото по-малко общувате, толкова по-добре. Провокациите са на всяка крачка. Намеренията ви лесно ще се разкрият, а чуждите ще останат загадка за вас.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Критичен ден. Влизате в преразход на сили и средства, плащате повече за неефективни и некачествени услуги и покупки. Ограничете социалните контакти, не се намесвайте в споровете на другите и не давайте непоискани съвети. Не се занимавайте с прогностична дейност, днес бъдещето е непредвидимо и скрито в пелената на приближаващото новолуние. И в отношенията ще има много тайни, неодизказани мисли и чувства. Нищо не може да се уточни и предвиди. Сега е момента да се отървете от вредни и губещи връзки.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на хидрата поглъщаща Луната. Неблагоприятно за планирано раждане, за старт на нова инициатива и бизнес проект. Преприетото ще тръгне в непредвидима посока и ще служи на друг. Разходите ще са повече от печалбите, а нервите няма кой да ви плати. Подложете на тест и любовните отношения. Денят изисква инвентаризация и подреждане на мислите. Кажете си, че от утре слагате край на безперспективните връзки, на всичко вредно и разболяващо. Изгорете мислено в пламък това, което ви вреди и разболява.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Луната навлиза в Риби и бърза на среща със Слънцето и Нептун в утрешния ден. Не започвайте нищо важно и съществено, независимо изгодните на пръв поглед оферти. Започнатото днес ще тръгне накриво и ще ви заведе на неточното място. Тенденцията е някой да възседне личната ви амбиция, да се възползва от дарбите и талантите ви. Критичен ден в общуванията. Може да си кажете думи, от които после ще искате да се отречете. Бъдете отговорни към себе си и околните, прекъснете вредни връзки и спазвайте диета.

twig.bg

Advertisement

Facebook