Connect with us

Астро

Тежък тридневен период за Овен, ново начало очаква Стрелец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Навлизате в тежък тридневен период, в който предстоят промени, разместване у дома и на работното място, пътувания и командировки, неочаквани срещи и събития, които ще ви извадят от равновесие. Опитайте да се нагодите към новата ситуация и да насочите промените в посока на личните си интереси. Изпозвайте този ден активно и за укрепване на здравето, потърсете навременна помощ, не мислете, че може да се справите сами с всяка болка. Сънищата показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден за промени и ремонти, за строителство и реконструкции както у дома, така и на работното място. Старото се руши, дано сте в групата на тези, които инициират промените, за да останете актуални и да направлявате събитията. Имате шанс да доминирате в средата си, да завладеете високи постове и позиции. Хора в притеснено положение ще ви търсят за услуги. В бъдеще те може да станат ваш спокоен пристан и надеждна защита. Стартирайте нова програма, а в утрешния ден се постарайте да приключите с обещаните задачи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден за реформи, с които може да отговорите на атаките към вас от предните дни. Всяка промяна ще носи ползи, ще ви позволи да изпреварите действията на конкуренцията и да си осигурите повече екстри. Започнете ремонти, обновете екипа, търсете начин да подредите дома и офиса си по нов начин осигуряващ по-добра функционалност и комфорт. Днес се залагат базисни проекти, търсят се майстори и специалисти и се започват различни преустройства. Време е да се погрижите и за здравето си с нужната лечебна процедура.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Пригответе се да приемете без излишни нерви и притеснения промените, които предстоят. Днес и утре при вас върви програма за реконструкции. Ще се наложат ремонти и разместване, плановете ви за работа и пътувания ще се променят. Вероятно и трети лица се намесват да ви отнемат част от проектите, с които се занимавате. Семейните ви задължения ще пречат на работата, а допълнителното натоварване на работното място ще рекушира негативно върху семейните отношения. Нужен ви е нов модел на действие.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Денят събужда заспали енергии и потенциали. Насочете действията си към градеж на нещо ново, към строителни и ремонтни дейности, към нови срещи и контакти целящи да осигурят нова база за бъдещо развитие. Включете резервите на пълна мощност, започнете преустройства, ремонти и нововъведения на работното място. Уредете си срещи с бъдещи и настоящи спонсори. Тази вечер носи промяна и в любовния ви живот. Разберете се, помирете се, съберете се, защото от утре навлизате в период на раздалечаване.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ден на реформи. На работното ви място се очертават промени в екипа поради вероятната смяна на ръководството. Предстои разместване на пластовете, което ще ви изкара на предни позиции, но повече като отговорност, отколкото като заплащане или повишение. Добре е да се стартират нови базови проекти. Опитайте да се окопаете в новата среда с нови предложения и нововъведения. Не позволявайте друг да се възползва от знанията ви. Водете директни преговори, не използвайте посредници. Днес всеки работи за себе си.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес чуждо тяло може да се вмъкне в личната ви вселена. Предстоят промени, за които може би още не сте готови, но ще трябва да побързате, ако не искате да изостанете от средата си, от екипа и от нуждите на семейството. Очертават се проблеми на работното място, реконструкции и нововъведения, които може да ви засегнат негативно. Но пък от утре ще ви потръгне повече в любовта и личните връзки, което ще компенсира нещата. Включете в действие всички резерви, направете промените, които ще позволят да останете актуални и незаменими.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
На преден план излизат хората с нови виждания, с ново мислене и желание за промени. Ако сте от тази порода всичко ще е наред, ще постигнете максималното и ще се внедрите на престижна позиция. Но ако сте с остарели виждания и мислене постепено ще бъдете изтикани от хранилката и поилката. Ще ви помогне вроденият ви усет за хора и ситуации. Доверете се на интуитивните си усещания и направете крачка напред, независимо дали одобрявате или не новостите, които се налагат у дома и на работното място.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес се наливат основите на новото, което ще се гради. Вероятно е да влезете в нови роли както у дома, така и на работото място. Тази година може да ви ожени, да ви направи родители или горди баба и дядо. Това ще бъде един от дните залагащи новите репери. Вземете решение за промяна, изполвайте активно всички наличности и резерви. Сега е момента да се планират и започнат ремонти и строителни дейности даващи възможност за разширение у дома и нова посока на бизнеса ви. Не оставайте друг да ви подтиква и движи нещата.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Луната навлиза в Козирог и бърза на среща със Сатурн. Налягат ви тежки мисли, опитвате се да задържите статуквото, да пазите това, което имате в момента, дори и да не ви устройва. И докато другите се стремят към промяна, вие се капсуловате поради притеснението, че и по лошо може да стане. С такъв подход ще загубите връзки и влияние и вместо да определяте събитията, ще оставите те да ви влачат. Денят пробужда огромни потенциали, не се стопирайте, направете крачката, осигуряваща ви щастливо и комфортно бъдеще.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на преход, старото се руши, новото напира. Всеки трябва сам да се ориентира в каква посока ще тръгне. Хората с комплекси ще бъдат използвани като трамплин на нечии интереси. Не се свивайте и не унивайте, сега е моментът да направите своя ход, да заложите нова база за бъдещо развитие на дейности и връзки. Подпишете нови договори, или допълнителни клаузи към старите. Ще получите вдъхновение и озарение как да постъпите в трудна ситуация. Заемете се с лечения, пригответе си сами лекарство.

Риби 20 Фев – 20 Мар
И при вас промените чукат на вратата. Този ден ви дава шанс да се нагодите към тях или активно да ги предизвикате и направлявате. Не губете време, поставете условията си, започнете нова работа и нов бизнес, планирайте ремонти и преустройствени дейности у дома и на работното място. По всички линии е време да си улесните живота и да го вкарате в релсите на бъдещите събития. Спонсор ще се намери, ще си направите взаимни услуги и ще се подкрепите в пътя напред. Проведете разговорите, които ще отпушат нещата.

twig.bg

Advertisement

Facebook