Connect with us

Астро

Тежък избор пред Стрелец, напредък и постижения за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Денят е много благоприятен за нови начинания, за сключване на нови договори, за сделка с имот и недвижима собственост и за преместване на ново работно място. Направете крачката, която отдавна замисляте. Вечерта Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните и в следващите два дни образува негативни аспекти спрямо вашето Слънце. Не се разсейвайте и във връзките, време е да направите своя избор. Не посягайте към алкохола преди да свършите заплануваната за деня работа. Действайте изпреварващо.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден на напредък и постижения. Символи са виното и камбаната. Вероятно е да чуем новини, за които някой ще почерпи. Най-добрият ден в месеца за обвързване и сключване на брак. Ако се отвори възможност сключете нов договор и преподпишете стария при по-добри за вас условия. Намерете време да се повеселите, да привлечете нови приятели и да влезете в нов кръг познанства. Денят ни носи разширение и освобождение от някои тежести и принуди. Радвайте се на това, което имате, което придобиете и получите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
И при вас ще има придобивки и екстри, но всичко ще става по трудния начин, особено ако нарушавате закони и предписания, както и дадените преди обещания. Върнете си вересиите, изплатете дългове и задължения, погрижите се за тези, които разчитат на вас. Регистрирайте фирми и патенти, извадете разрешителни. Не започвайте нова работа и ангажимент, ако нещата не са уредени юридически. Нека в този ден да не ви напуска чувството за мярка. Не отивайте в крайности, простирайте се според чергата си.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Станете рано, уплътнете деня си максимално и се опитайте да свършите всичката изостанала работа. Не забравяйте, че това е и най-благоприятният ден в този месец за брак и годежи. Всичко предприето ще донесе късмет, ползи и придобивки. Време е да задвижите програмата си максимум, да излезете от застоя и да направите крачка в нова посока. В следващите два дни ще се наложи да отстъпвате от някои позиции, да се свивате и ограничавате във връзките и работата. Ще се появи неприятен дразнител, който ще ви отклони от пътя.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Денят дава на Лъва неговият лъвски пай от сделки и договаряния. Не се отказвайте от това, което по право си е ваше, но и към чуждото ще поглеждате. Може да направите добра инвестиция в имот, да купите съседен парцел, да вложите труд и пари в нови начинания. Проучвайте всяко предложение. Водените разговори ще ви донесат информацията, от която се нуждаете. И една случайна среща може да ви насочи към обекти, които търсите отдавна и да ви обвърже в перспективен договор. Оглеждайте се, късметът върви до вас и в любовта.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ако от доста време чакате удобен момент да говорите с шефа за увеличение или преназначение това е благоприятният ден и момент да го направите. Луната е във вашия знак сключвайки брилянтни аспекти с планетите от другите два земни знака. Предприетото днес ще стабилизира личния ви и професионален живот, ще ви насочи към перспективна среда и пазарна ниша и може да ви отвори очите за голямата любов. Старайте се да изпипвате договорите си юридически. Планетата на закона Юпитер ви гледа с подозрение от Стрелеца.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Денят отворя пред вас вратата на големите възможности, а вие се опитвате да влезете през прозореца. Очертават се непредвидени комбинации, обрати и приключения, които ще донесат усмивки и сълзи. Старайте се да предприемате само стандартни и добре обмислени крачки. Денят е благоприятен за брак, но след една дълга и равностойна връзка. Необмислените и импулсивни действия, особено направени под въздействие на някакво опиянение или алкохолна злоупотреба ще ви донесат само неприятности.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Денят дава възможност да се разкрепостите, да излезете от зациклянето на работното място и в личните връзки и да направите силен ход. Ден за обясения и предложения. Сега е момента да предложите или да сключите брак. Направете решителна крачка в посоката, която отдавна ви привлича. Само не губете чувството си за мярка. Ден на виното и камбаната. Чакайте вест, за която ще почерпите. Реагирайте адекватно на получените предложения, търсете допълнителни информации. Сключените договори ще са дълготрайни.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден а тежък избор. Не се отказвайте от намеренията си независимо пречките. Вечерта може да получите новина даряваща ви свобода и позволяваща да тръгнете в нова посока. През деня битките ще са на всяка крачка, но и победите няма да са малко. Нищо няма да ви се даде даром, затова постарайте се и се контролирайте във всеки момент. Денят освобождава залп от енергии, които може да подействат разрушително на връзки, които не са за вас. Дано покрай сухото да не изгори и мокрото и нужното в живота ви.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ден на подем, на първи крачки по пътя към успеха за младите и на стабилизиращи стъпки в живота на по-възрастните. Насочете се към приоритетните си задачи. Сега е момента да се започне нова работа, да се задвижат строителни и ремонтни дейности. Не протакайте сключването на новите договори, които ще ви дадат юридическа сила и защита. Следващите два дни ще ви разпъват на кръста на отговорностите и всичко при вас ще става с мъка. Днес имате шанс да се промъкнете през игленото ухо на закона и да уредите някои формалности.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес с лекота придобиваме една лекота и свобода в движенията и мислите. Ще намерите начин да излезете от омагьосания кръг на невървежа и да тръгнете напред. В този ден има заложена програма и за сватба и за брадва. Време е да прекратите неизгодни договори и връзки и да се ориентирате към полезното за вас. Проблемът е, че сваляйки едни окови бързо може да се напъхате в нови. Обмисляйте добре всеки ход, не се черпете преди да сте свършили и уредили работата. Патентовайте продуктите си, защитете си марката.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Днес трудно напредвате, правите хаотични и несъобразени със закона и условията движения и може да загубите предимства. Освобождават се много неконтролируеми енергии. Не започвайте с алкохола от сутринта. Това може да ви коства много. Всеки е тръгнал с голямата кошница, а вие с желанието да се веселите и да пренебрегвате добрите случайности по пътя си. Денят помага да се разкрепостим, но това не значи, че може да се отива в крайности и да се рискува излишно. Доверявайте се само на проверени в годините хора.

twig.bg

Advertisement

Facebook