Connect with us

Астро

Телци-върнете си дълговете, конфликти дебнат Лъв

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Тази вечер ще видим Луната във формата на отворена уста. Денят позволява да се ориентираме по отношение на това какво е полезно да ядем и кое трябва да изключим от менюто си. В един по-общ план е добре да се доверим на усета си, да се дистанцираме от връзки и приятелста, които ни напрягат, вредят и вкарват в проблеми. Денят е благоприятен за планиране, за съставяне на програми, за консултации по всякакви въпроси и за натрупване на данни. Добре е утре да се рестартират спрени производства.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден за планиране, за размишления и проверка на данни. Отварят се огромни апетити. Внимавайте с храната, станете от масата преди да сте се наситили. Ако усетите някаква неприязън към дадена храна изключете я от менюто си до другото новолуние. Денят ни помага да направим разбор и на личните си връзки.В момента не толкова разумът, колкото чувствата и инстинктът ни помагат да открием подходящото или неподходящото за нас. Доверете се на първата си реакция. Върнете си дълговете, направете подарък.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
За родените в третата декада денят ще мине напрегнато и с претенции от няколко страни. Конкуренцията ще ви подлива вода, ще ви отнема клиенти, ще печели търгове и поръчки, които самите вие сте очаквали да спечелите. Ще имате повод да разберете на кого може да се доверите и на кого повече не може да се разчита. Не яжте където падне и каквото и да е. Този ден изисква да бъдете избирателни на всички нива, да се ограничите в хранене и претенции, да изберете само това, което ви носи наслада и радост.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Дълбоко интуитивен ден. Доверете се на усещанията си. Още със ставането ще ви връхлети чувство за полезното и вредното, за нещата, които е добре да правите или да не правите. Не се колебайте, доверете се на сетивата и направете избора повече със сърцето и душата. Спазвайте диета, не яжте храни, които са ви неприятни дори и с риск да обидите домакините и този, който ви ги предлага. Ако усетите неприязън към някого, не влизайте в съвместни инициативи и лични връзки. За утре планирайте подновяване на стара дейност.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден за планиране, обмисляне и натрупване на информация по интересуващите ви въпроси. Отварят се огромни апетити, но на всички нива трябва да бъдете избирателни и да спазвате диета. Дори и да обидите някого, не яжте каквото не ви се яде. Включете се в благотворителни инициативи, раздайте ненужни вещи и направете някому желан подарък. Всичко, което дадете днес ще ви се върне двойно и тройно утре. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. Не е ден за поставяне на условия и ултимативно поведение.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Родените в третата декада ще бъдат провокирани да направят нов избор и да изкажат мнението си по неуточнени въпроси. Запазете неутралитет, независимо какво ще ви коства това. Денят отваря огромни апетити и желание да опиташ късмета си в нови начинания и дейности, за които нямаш достатъчно данни, възможности или подготовка. Конкуренцията ще ви подложи крак. Препоръчва се диета. Пътувайте и на място уточнете бъдещите договори, сделки и поръчки. Търсете актуална информация в посоката на личния ви интерес.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Доверете се на усещанията и на чувството, с което сте се събудили тази сутрин. Насочете апетитите си към храната, която ви се яде и към работата, която ви е по сърце. Тялото и душата ни изпращат верни сигнали за полезното и вредното, за целите, които трябва да преследваме и за нещата, от които е добре да се откажем, за да си нямаме неприятности и да не платим висока цена. Не тръгвайте в посоката, в която усещате притеснение. Отделете достатъчно време за подготовка, за събиране на информации и данни по интерсуващите ви въпроси.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ще се събудите с някакво особено усещане, което е добре да следвате през деня. Яжте само това, което ви се дояде. Реализирайте само тези срещи и разговори, които ви се струват важни. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Може да се сетите за нещо забравено и да извлечете ползи в последния момент. Не бързайте с новите договори и поръчки. Ден за опипване на почвата, за проучване на условия, отстъпки и цени. Не правете първа крачка и в любовта, независимо удобните моменти. Не се карайте с никого, контролирайте емоциите.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Родените в третата декада ще имат моменти на тежък избор и на невъзможност да постигнат целите си. Мъчат ви апетити и амбиции, както и желание да направите нов избор. Този ден ни дава индикации за правилния избор. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Разумът не дава точни съвети. Планирайте за утре важните си преговори, както и подновяването на стопирана в миналото дейност. Струва си да опитате пак в посоката, в която прибързано сте се отказали. И в емоционален план вървите към подновяване на отношения.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес много неща ще ви станат ясни, а за други ще се досетите и ще сглобите пъзела. Контролирайте апетита и желането да доминирате на всяка цена в средата си. Не се обвързвайте с хора, към които нещо ви настройва на внимание. Не планирайте съвместни начинания и общ бизнес с някого. Може да изпаднете в неприятни зависимости. Препоръчва се диета както по отношение на храната, така и в отношенията. Не взимайте и не давайте заеми. Не се включвайте в съвместни проекти. Доверявайте се повече на подсъзнателния си избор.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден за планиране и натрупване на сили за осъществяване на набелязаните задачи. До вечерта може да ви се обадят с предложение за подновяване на съвместен бизнес или дейност, в която сте имали различни функции. Не давайте прибързан отговор. Съберете нужната информация, консултирайте се с доверени хора и специалисти и дайте отговор утре. Днес сякаш с кожата си усещаме полезното и вредното за нас. Избирайте храната си по каприз, не правете компромиси и в любовта. Обадете се на тези, които ви привличат.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Един наистина рибешки ден, в който са на ход хората със силна интуиция и емоционално възприемане на реалностите. Може да се действа първосигнално. Важното е какво усещаме и към какво посягаме без да се замислим. Тялото и душата ни дават знаци, с които е добре да се съобразим и да следваме. Планирайте за утре преговори за подновяване на връзки, дейности и производства. Отворете обновеното си заведение или офис. Върнете се към неща, от които сте печелили и към връзки, които са ви носили радост.

twig.bg

Advertisement

Facebook