Connect with us

Звездни

Том Ханкс от първо лице за битката си с COVID 19

Публикувана

на

Актьорът Том Ханкс разкри подробности за това как се е отразило на него и съпругата му Рита Уилсън боледуването от коронавируса COVID-19.

В разговор с The National Defense Radio Show той разкри, че двамата всъщност са имали доста различни симптоми.

„Рита премина през по-труден период от мен. Тя имаше много по-висока температура. Загуби усещането си за вкус и обонянието си“, разказа актьора на водещия Ранди Милър.

По думите му Уилсън е изгубила „всякакво удоволствие от храненето за по-голямата част от три седмици“. Било ѝ е толкова лошо, че е „трябвало да лази по пода от леглото“ до другите помещения.

От своя страна Ханкс е имал „някои лоши болки по тялото“ и се е чувствал много уморен.

Ханкс и Уилсън съобщиха, че са дали положителни тестове за коронавируса още в началото на март, докато бяха в Австралия.

В радио интервюто актьорът посочва, че са останали изолирани в болница в страната за три дни след излизането на тестовете, а след това е започнал и периодът на домашна карантина.

През това време 63-годишният актьор се е опитвал да се поддържа активен с 30-минутни базови тренировки за раздвижване, но така и не е успял да довърши дори една от тези тренировъчни сесии. Едва 12 минути са били достатъчни, за да остане без енергия.

Разказва за медицинско лице, дошло да го провери след един от тези опити.

Той и съпругата му бяха в Австралия, тъй като актьорът снимаше там биографичния филм на режисьора Баз Лурман за легендарния Елвис Пресли. Ханкс ще играе мениджърът на музиканта – Том Паркър. След диагнозата му обаче работата по филма беше временно преустановена.

Ханкс и Уилсън обаче се възстановиха от вируса и вече са в Лос Анджелис.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook