Connect with us

Астро

Творчески и успешен ден за Стрелец, компромати дебнат Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Не изневерявайте на партньора и на стила си. Родените във втората декада са на прага на неравностойна връзка, която ще им коства много. Този ден може да напълни потребителската ви кошница ако си гледате работата, а не гледате подир някой колега. Денят е благоприятен за нови начинания, за подписване на нови договори, за уреждане на сделки и договаряния с дълготрайна програма. Спазвайте и диета по отношение на храната. Около пълнолунието най-много се отслабва. Не се претоварвайте, щадете сърцето.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес ще срещате големите си конкуренти, ще сбъсквате интересите си на светския, обществен и професионален подиум, ще ви спретват компромати и може да проведете доста неприятни разговори. Но това е благоприятен ден за внедряване в нова среда и за подписване на нови договори. Явете се на конкурси. Не очаквайте да минат гладко разговорите, които планирате. Не се претоварвайте, щадете сърцето. До 20-и не се препоръчват сърдечни операции. Приливната вълна на пълнолуние води до голяма кръвозагуба.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Действайте активно и изпреварващо. Такъв благоприятен ден за личните ви цели и намерения може да чакате цял месец. Късно вечерта Слънцето ще навлезе в знака на нехармоничните ви Риби. В живота и в работата ви ще се появи опасен дразнител. Използвайте активно този ден за преговори, за делови и лични срещи, за съвместни професионални и творчески инициативи и за подписавне на нови договори. Не претоварвайте очите, не се парфюмирайте прекалено. Сетивата са изключително изострени. Гонете депресията.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Приближаващото пълнолуние ви действа превъзбуждащо. Ракът силно се влияе от фазите на Луната. Не отивайте в крайности, спазвайте субординацията и дистанцията на работното място и не позволявайте на чувствата да влиаят на разумната ви преценка. Ще има усмивки и сълзи, настроението често ще се мени и не винаги по разумна причина. Засилват се маниакалните депресии. Не прибързвайте с взимането на важни решения, но ако се отвори възможност за подписване на нов договор не го изпускайте.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Благоприятен ден за старт на нови дейности и проекти, за подписване на нови договори, за среща с посредници, производители и клиенти. Рекламирайте се, създайте нови връзки. Днес и утре Луната е в Лъв, а от тази вечер Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Ще се отворят неподозирани възможности, но и конкуренция ще привлечете. Планирайте съвместни делови инициативи. Ще заемете с голяма вероятност мястото на водача, така както се полага на един лъв. Внимавайте с натоварването, щадете сърцето.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Използвайте благоприятната възможност за подписване на нови договори, за внедряване в нова среда и в нова професионална ниша. Всичко предприето днес ще носи перспектива за развитие напред във времето, ще ви свързва с благоприятните хора и ще позволява да решите наболелите проблеми. От този вечер Сънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите, а това положение ще изпречи на пътя ви силни авторитети и влияния, с които трудно ще се преборите. Цял месец за вас всичко ще става по трудния начин.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден на отворените врати, на възможноста да договорите добри уловия по сделки и покупко-продажби. Пълнолунието пълни потребителската ни кошница. Върнете се с нови оферти на преговорите, които в миналото не са се получили. Търсете компромисни и взаимно устройващи варианти. Не се препоръчва магична дейност. Не се оглеждайте дълго в огледало. Емоциите и обонянието се изострят. С някакво шесто чувство ще надушите кой какви ги е забъркал и у дома. Препоръчва се умерено физическо натоварване.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Случващото се днес ще помогне да завладеете нова пазарна ниша, да подновите старите оферти и да получите нови. Късно тази вечер Слънцето ще навлезе в знака на Рибите, а това ще стимулира личната ви и делова активност, ще ви срещне с точните хора и ще позволи да мислите и действате в перпектива. Родените до 1 ноември са в по-рискова позиция поради конфликтните аспекти с Марс и Луна. Действайте обмислено, а не емоционално. Сами си вършете работата, не е време за съвместни инициативи и работа в екип.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Един творчески и успешен ден, стига да не го загубите в преследване на неравностойни любовни връзки. Не забравяйте, че тази година може да сложи край на ергенския ви живот. Не е все едно с кого се срещате и обвързвате, може да е завинаги или поне за дълго. Преговаряйте и по отношение на новата си работа, търсете странични възможности за печалба, но не смесвайте работата с любовта. Този ден може да ви направи богати и щастливи, но не едновременно и на едно и също място. Печелят тези, които поставят всяко нещо на мястото му.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Венера и Сатурн са в точен съвпад със Слънцето на родените около 5 януари. Този аспект ви води към неравностойна любовна връзка, но това не значи, че няма да се чувствате добре в нея. Въпросът е какво ограничение може да приемете и да понесете. Денят е благоприятен за нови срещи, за делово и лично обвързване, за обединение на ресурси и интереси в името на бъдещите успехи. Връзките ви ще имат меркантилен и материален привкус. Като земен знак много добре знаете, че в този свят само с любов не се живее.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
При вас е в сила приказката за жабата, която също вдигнала крак като видяла, че подковават вола. Не бързайте с любовното обвързване, моментът не е подходящ. Този ден носи изпитание за връзките ви. Може да изневерите или да разберете за изневери, но нито едното, нито другото ще ви хареса. Луната ви гледа в опозиция, а тази вечер Слънцето напуска вашия знак. Ще изживеете стресови ситуации на преход, може да се наложи да сменяте работата или работната си програма. В такъв момент емоционалните връзки само ще ви разсейват.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Този нощ в 22 ч. 05 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Риби, а лунатиците са на покрива. Денят изостря сетивата и желанията, насочва апетитите и емоциите в една посока. Вероятни са връзки поместоработа, които може да ви издигнат на шефска позиция, но и да ви свалят от върха. Намерете място и време за всичко, но без много рискове. На път сте да изживеете нещо особено вълнуващо, което ще отпуши рибешката ви сензитивност и чувствителност и ще даде възможност утре да се събудите с чудесна идея.

twig.bg

Advertisement

Facebook