Connect with us

Астро

Успехи и печалби за Козирог, капан за наивници дебне Скорпион

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Концентрирайте се над важните си дела и професионални ангажименти. До вечерта ще постигнете успехи, ще спечелите може би първите овации, пари и предложения за годината. Нови хора навлизат в живота ви и дават нова насока в работата и в любовта. Енергията ви търси поле за изява. Предприетото ще заложи стабилна основа на бъдещи отношения и творчески занимания. Денят е добър за пътувания, командировки и директни срещи. Сключете нови договори, търсете нова квартира или ново помещение за офис.

Телец 21 Апр – 21 Май

Предприетото в този ден ще ви донесе пари и предимства. Луната е във вашия знак. Всяка инициатива ще е успешна. Ще получите подкрепа и финансиране. Някой ще сключи първия си стабилизиращ договор, който ще му осигури стабилни доходи и максимална заетост. Друг ще работи за личната си свобода и ще стартира самостоятелен бизнес. Не се колебайте да нагазите в дълбоките води на търговската инициатива. Един от дните, в които намираме и тайни източници на сила, но и за явните избягваме да говорим.

Телец 21 Апр – 21 Май
Предприетото в този ден ще ви донесе пари и предимства. Луната е във вашия знак. Всяка инициатива ще е успешна. Ще получите подкрепа и финансиране. Някой ще сключи първия си стабилизиращ договор, който ще му осигури стабилни доходи и максимална заетост. Друг ще работи за личната си свобода и ще стартира самостоятелен бизнес. Не се колебайте да нагазите в дълбоките води на търговската инициатива. Един от дните, в които намираме и тайни източници на сила, но и за явните избягваме да говорим.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Получените днес информации са златни. Някой ще се добере и до тайни източници на знания и може да направи лично за себе си избор в каква посока да се движи, какво да избере като мисия и цел в живота. Заложете основите на бъдещата си самостоятелна инициатива. Рекламирайте се, разширете влиянието си извън кръга на хората, с които работите или ви познават. Един от дните, в които пасивността ще навреди и ще донесе предимства на конкуренцията. Направете някому подарък. Думите стоплят и окрилят.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Родените в първата декада да бъдат внимателни с вложенията. Проверката е висша форма на доверието. Заемете се с благоустройството на дома преди да помислите да влагате парите си в съмнителни съвместни начинания. Интересите ви ще се сблъскат с тези на добре подготвени конкуренти. Не теглете и не давайте заеми. Послушайте интуицията и ако нещо ви се струва съмнително откажете се преди да сте инвестирали чувства и пари в него. За утре планирайте участие в дарителски и спонсорски акции.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
За вас предстоят два от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Тяло, ум и съзнание ви подсказват правилната посока. Денят е свързан със съзиданието и градежа, с шанса да се издигнете на по-висока служебна позиция, да подобрите материалното си положение и да предприемете ремонти в дома. Кандидатствайте по спонсорски програми. Може да си осигурите голяма част от нещата, които до момента ви липсват. Изхвърлете ненужното от живота си.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден на източниците в живота ни, на фонтанът от преливаща енергия, който всеки носи в себе си, в сърцето и душата. Доверете се на усещанията си и тръгнете в посоката, която ви привлича. Може да намерите така нужната ви подкрепа и финансиране и да станете част от перспективни начинания. Насочете силите си към сплотяване на колектива, в който се изявявате и към обновяването и ремонтите у дома. Препоръчва се умерено физическо натоварване. Неприятостите бързо ще се забравят. С действията си днес печелите пари и предимства.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Родените в първата декада да бъдат особено внимателни и да не отиват в крайности. Вероятно е да направите прибързан ход, с който да застрашите бизнеса си или положението у дома и на работното място. В нищо да не се прекалява. Доверете се на усещанията си и ако нещо ви изглежда подозрително не го правете част от личната си програма. Днес и най умният ще докаже, че си е малко прост. Вероятно е да се хванете в капани за наивници. Подкрепяйте близките си, не инвестирайте пари и чувства в непроверени хора.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Заеметете се с ремонти, обновете дома, уредете плановете за строежи и документите за стартиране на новата си дейност. В този ден всеки прави своята заявка за бъдещето, търси нови енергийни източници и съподвижници, с които да започне нова работа и печеливш бизнес. Пасивността е вредна. Включете се до утре на обед във всякакъв тип благотворителни инициативи и сами ще станете обект на благотворителност. Ако несъзнателно тръгнете в някаква посока, продължете и ще спечелите. Постигате поне една важна цел.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ден на успехи и печалби. Неприятностите бързо ще се забравят. Ще си дадете сметка коя е истински вярната и важна за вас посока и кои са хората, с които да вървите редом или да се равнявате по тях Активизирайте се максимално и ще спечелите. До утре на обед в живота ви може да се появи шансът, който отдавна чакате. Кандидатствайте по спонсорски и инвестиционни програми. В дома ви предстои разширение. Включва се каналът на кармичната родова памет. Уредете наследство, планирайте ремонт и започнете нова работа.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ще ви стопират работи и дейности свързани с ремонти и разширение в дома и офиса. Отнасяйте се сериозно към всичко, което правите защото точно това в бъдеще ще стане осонова на дейности и проекти, от които ще се печели. Всяко вложение ще донесе в бъдеще разширение, но днес ще ви се стори ненужно и ненавременно, защото по някакъв начин ограничава степените ви на свобода. Откажете се от пътувания и приятни изживявания за сметка на инвестиции в оборудване или материали за ремонта у дома, в офиса и магазина.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден на презареждане на батериите. Символ е фонтанът или източникът от енергия, който ще откриете, завладеете и разширите. Доверете се и на източника на сила вътре в себе си и ако много ви се иска да направите някаква крачка не се отказвайте. Интуитивно ще усетите в каква посока да направите инвестициите си от пари и любов, от грижи и обгрижване. Правете подаръци и ще получите такива. Проектите ви ще получат одобрение, партньорите ще съгласуват действията си с вашите или поне вече няма да ви пречат.

twig.bg

Advertisement

Facebook