Connect with us

Астро

Водолей сбъдва желания и среща любовта, компроматна атака дебне Близнаци

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Денят започва провокативно. Някой ще ви качи кръвното, но и вие ще отвърнете и конфликтът ще се разрастне. Внимвайте и какво си пожелавате, защото ще се сбъдне и после няма да може да се отървете от него или от нея. Хубаво е да изживеете някакво приключение, но не и да предизвиквате някого с лични забележки и критика. Започвайте само такава работа, която до вечерта ще приключи. Важните срещи оставете за утре. Всеки е под някакво напрежение и не е склонен да приема нови оферти. Не унищожавайте квитанции и бележки.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес е важно нищо да не се споделя. В желанието да покажете чувства и амбиции може да вкарате в играта нови хора и точно те да провалят добре обмислените ви начинания. Не е ден за обяснения и хвалби. Изневерите ще дадат храна на клюката и ще ви поставят в зависимости от някого. Днес околната реалност реагира чувствително на всяка казана дума. Сбъдват се само благите пожелания. Не искайте много за себе си. Помолете се за приятел, който има нужа от подкрепа. Денят е благоприятен за гинекологични интервенции.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Близнаците са най-интелегентната зодия, все пак са двама човека. Днес лесно ще насочите разговорите в нужната посока, ще извлечете информацията, която може да помогне да постъпите по един или друг начин. Утре ще направите правилния избор и ще привлечете съюзник. Луната навлиза във вашия знак и засилва емоционалното напрежение. Пътувайте, на място уточнете проблемите, които ви мъчат. Вървите към нова връзка, за която не бива да се говори много, ако искате да останете заедно. Очертава се компроматна атака.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден на вербалната магия. Всичко което кажете може да стане истина. Една лъжа ще се материализира и дълго ще ви тормози. Колкото по-малко говорите и споделяте, толкова по-добре. Не позволявайте на странични хора да влизат в кухнята на личния ви и семеен интерес. Останете на саме с мислите си и си пожелайте нещо. Не вредете, на никого. Пожелайте на връговете си късмет и щастие някъде по-далече от вас. Така всички ще са щастливи и удовлетворени. Не оставайте без надзор документи и скъпи вещи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на добре премерените приказки, на обмислените речи, които ще привличат почитатели и последователи. Не давайте никому излишни пълномощия. Тези, към които имате емоционална слабост ще ви подведат. Не давайте и разпореждания, които може да се разберат двояко. Луната навлиза в знака на двойнствените Близнаци. Едно ще се говори, друго ще се мисли и подразбира. Нищо да не се приема на доверие. Проверявайте внимателно получените информации, за да не изпаднете в смешно положение.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Важното да се свърши до обед. Не приемайте ангажименти и поръчки, които няма да може да приключите до края на работното време. Всичко оставено за после ще се разводява, ще ви коства повече време и работа и ще води към грешки. Не давайте излишна информация за проектите, от които може да очаквате приходи. Казаното може да се използва превратно и да ви отстрани от хранилката и поилката. Една дума може да ви издигне на върха или свали в пропаста. Внимавайте къде изхвърляте ненужната документация.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Говорете малко, но на място. Не засягайте болни за трета страна теми и не клюкарствайте. Ден на вербалната магия. Не е време за признания и опити да се въздейтва на някого. Може да постигнат обратен ефект и възпитателните ви тиради пред децата. Тенденцията е казаното да се материализира. Ако обещаете нещо непремено трябва да го изпълните. Ако изречете една лъжа, утре тя ще стане истина и ще ви създаде проблеми. Лесно може да се простудите. Не бързайте да приемате и доста проветриви постове.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на неприятни обяснения и засилена компроматна атака. До обед тъпчете на едно място, оправдавате се, дори и за грешките на някой друг и качвате адреналина. Затворете си устата, не е ден за обяснения в любов. Както и да постъпите ще объркате конците и може да дистанцирате хората, които са ви нужни. Не унищожавайте писма, квитанции и бележки. Утре ще ви потрябват. Счупен домашън съд е лош знак. Внимавайте какво си пожелавате, бумерангът ще се върне. Магията на словото материализира благите пожелания.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Свършете до обед важното за деня. Не поемайте ангажименти, които ще изискват да останете до късно и да работите извънредно. Денят има своята светла и тъмна половина. Следобед може да попаднете на неприятни влияния, да влезете в разправии и да работите за чужди интереси. Не се хвалете, пазете поверените ви информации и не давайте достъп на странични хора до кухнята на работните си проекти. Днес с лекота се крадат идеи и се изготвят компромати. Затворете си устата, контролирайте желанието да се похвалите с нещо.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Успешна в делови план сутрин. Може да направите удобни и приемливи за другите своите собствени амбиции и желания. Ще убедите дори и потенциалните си конкуренти да ви съдействат и да помагат за реализиране на вашите идеи. Владеете положението с комбинативност и ум. Който може и е обучен да жонглира със словото ще постигне завидни резултати. Може да кажете много с една дума и нищо с цяла тирада. Следобед ситуацията се обръща, говорете по-малко. Важното е до вечерта да приключите с поетите ангажименти.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Родените в третата декада ще имат тежка сутрин и успешен следобед. Подредете си така нещата, че важното да се отложи почти за края на работното време. До тогава събирайте информация, проверявайте, претегляйте и проучвайте получените данни и не бързайте да правите своя ход. Не се включвайте в опасни игри и приключения. Ще плащате и осигурявате екстрите на другите. Не споделяйте нищо, дори и много да ви се иска. Вечерта сбъдва благите ви пожелания и ви среща с любовта. Не лъжете, така лъжете себе си.

Риби 20 Фев – 20 Мар
При вас утрото ще бъде по-мъдро от вечерта, в която ще позволите да ви притискат и мамят. Каквото свършите до обед ще носи късмет и ще ви вкарва в спонсорски програми. Печелят тези, които владеят магията на словото, комбинирана с вродена артистичност. Вечерта вървите към неравностойни връзки, които ще ви вкарат в капана на лъжите. Днес всичко казано на глас ще се материализира. Не лъжете и не пожелавайте зло никому. Пазете си документацията. Сънищата са пророчески и бързо ще се сбъднат.

twig.bg

Advertisement

Facebook