Connect with us

Астро

Заложени капани дебнат Водолей, лош ден за запознанства за Скорпион

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Имайте предвид, че всичко, което ви кажат днес или прочетете някъде ще дава само част от истината, ще прикрива някои важни факти и ще ощетява тези, които се подават на рекламата. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието. Не си позволявайте алкохолни или наркотични злоупотреби. Не се обяснявайте в любов, независимо подходящите моменти. Полезно е да се поседи край огън и мислено да се изгори в пламъците му всичко вредно и разболяващо. Само огънят не можем да изцапаме с дейноста си.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес няма равнопоставеност в отношенията. Ще извлечете ползи от чуждото предоверяване и ще изместите някого от мястото, което е заел. Не допускайте да завладеят съзнанието ви чуждите мисли и амбиции. Постойте пред камината, ограничете контактите. С лекота се ловят наивници, които все още вярват в идеали или в безрезервната любов. На всички нива ще се правят опити да се използва чуждата наивност и доверчивост. Телецът знае как се прави това и със сигурност няма да е в групата на загубилите играта.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Точно в момент, когато се мислите за непогрешими ще направите грешка, ще си позволите да попаднете в мрежите на ловки мошеници и на врагове прикрити под маската на приятели. Не предприемайте важни ходове, особено под нечие внушение или диктат. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. И пороците помагат да попаднете в подготвените мрежи. На всички нива може да се очакват опити за манипулация и въздействие. Предприетото в момента може да ви направи пионка в чужда игра и да ви детронира.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Грешките днес ще се плащат с лихвите утре. Ден на мрежата. Ограничете контактите до необходимия минимум. Неблагоприятен ден за запознанства, годежи и брак. Всяко обързване с обещание или с договор ще ви постави в рисково положение и опасни зависимости. Не се ловете на бас, не взимайте и не давайте заеми и се опитайте да контролирате максимално живота си. Всяка намеса ще донесе проблеми, за които в момента не си давате сметка. Стойте далече от хора изпаднали под въздействие на алкохол и стимуланти.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Не планирайте сключане на нови договри или преподписване на старите. Денят е тежък и опасен. Дори и приятелите може да ви вкарат в неприятни положения и зависимости, от които ще излезете ощетени и с олекнала сметка. Не участвайте в залагания. Ден на зарибяващите програми, на желанието да използваш чуждото доверие и да се вмъкнеш под кожата на някой, когото да използваш. Каквото отложите за утре ще донесе ползи и предимства и ще ви помогне да спечелите. Не се изкушавайте и предовервайте, цената ще е висока.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес може да продадете таланти и идеи на ниска цена. Ден на манипулаторите, на тези които знаят слабите ни места, наясно са с чувстата, страстите и предпочитанията ни и ще опитат да се възползват от това. Няма друга роля освен тази на измамения и на мошеника. Или сте едното или сте другото. На моменти ролите ще се сменят, но като цяло в този ден не се зачитат правилата, приятелството е само параван, а любовта е заменена от ползата в една неравностойна връзка. Всичко е за продан. Пропоръчва се работа на свой терен.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ако обстоятелствата позволяват днес не се занимавайте със сериозни дела, не сключвайте нови договори и не се ангажирайте с никого, особено по важни и дълготрайни проекти. Докато се усетите може да бъдете подведени и ощетени и да си докарете тежък проблем и неприятност в следващите дни. Всичко, което направите самостоятелно и без чужда намеса ще донесе ползи. Не търстете консултантски услуги особено от хора, които по някакъв начин са страна в спора, който водите. Не приемайте нови оферти.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
От днес и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Не влизайте в коалиции и не започвайте съвместни начинания. Вероятно е да ви подведе приятел или човек, когото не сте проверили и изпитали във времето. Внимавайте с контактите в мрежата. Лош ден за запознанства, за обвързване с договори или с обещания. И ако смятате да оплетете някого с личните си желания и амбиции сами ще се окажете оплетени в добре замислена схема. Днес всички сме марионетки в ръцета на случайноста.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Неблагоприятен ден за обвързане и колективна работа. Очертават се опити за въздействие и манипулация, особено върху хора, които се събират в нов екип. Не е ден за общи събрания и поемане на странични ангажименти. Сключените договори ще са наравностойни и ще обслужват незнайно чии интереси. Не споделяйте с никого идеи и открития, на които ще разчитате в бъдеще. Не продавайте патенти, а ги регистрирайте. Очертават се изнудващи положения. Всичко, което направите сами и на свой терен ще носи печалби.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес печелите придимства и последователи. С лекота правите удобни за околните личните си намерения и амбиции. Хора ощетени и излъгани от някого ще ви помогнат да не попаднете и вие в подобни схеми. Денят е ползотворен за тези, които сами си вършат работата и не опират до никого за нищо. Може да се събудите с чудесна идея, която не бива да се споделя преди да се реализира. Този ден ще ви подложи на тест доколко сте се отървали и справили с пороците си. В живота ви може да се появи опасен изкусител.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес Меркерий навлиза във вашия знак. Още утре ще почувствате благоприятното му въздействие и може да спечелите повече отколкото се надявате. Но в днешния ден не е препоръчително да правите каквито и да било важни крачка в една или в друга посока. Заложени са капани, тества се и реакцията на общественото мнение и търпение. От всяка крачка на лаиците в момента ще се възползват ловки мошеници. Ограничете контактите, планирайте за следващите два дни старта на новите си инициативи и дейности.

Риби 20 Фев – 20 Мар
В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни взаимодействия. Съветът е да не предприемате отговорни стъпки, да не подписвате нови договори, да внимавате с лекарства и алкохол и да не губите самоконтрол, независимо какво се случва наоколо Вероятно е да попаднете в изнудваща схема. Каквото загубите днес трудно ще възстановите. Не си определяйте не само първа, но и втора среща. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Запалете камината, постойте край огън, прочистете мислите. Сънищата ви ще се сбъднат.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook