Connect with us

Звездни

Залози: Как ще се казва бебето на Меган и Хари?

Публикувана

на

Залозите за името на новия член на британското кралско семейство клонят към Даяна – ако е момиче, и Артър – ако е момче, предаде Ройтерс.

Правят се залози и за пола и теглото на бебето на херцогиня Меган и принц Хари, както и за точната дата и място на раждането на седмия по реда на унаследяването на британския престол. „Даяна е първото от 10-те имена, тук няма изненади“, каза Рупърт Адамс – говорител на букмейкърска кантора „Уилям Хил“.

Отскоро има предположения, че може и да е Виктория. Друга възможност са Грейс и Алис – името, което се смяташе, че херцозите на Кеймбридж ще дадат на третото си дете – принц Луис, ако то беше момиче. Алис се казва майката на принц Филип – съпругът на кралица Елизабет Втора. Освен Артър, от мъжките имена с най-много залози са Джеймс и Едуард.

Внукът на британската кралица и неговата американска съпруга, които сключиха брак през май, съобщиха през октомври, че през пролетта очакват първото си дете. През януари Меган каза, че е бременна в шестия месец, но не разкри пола на детето. По данни на „Уилям Хил“, повечето хора смятат, че то ще бъде от женски пол.

Туристи и минувачи край Бъкингамския дворец също изказаха своите предпочитания: „Обзалагам се, че ще е момиче и ще се казва Виктория. Ще ѝ казваме Тори“, сподели Сара Оуънс.

„Мери – въпреки че звучи много старомодно, то съчетава Меган и Хари“, каза Дани Ма.

twig.bg

Advertisement

Facebook